millet benim telde ultra mp3 programı var ve nedense ben bu programlşa bazı mp3 leri dinleyemiyorum tel yüklediğim mp3 lerin süresi 0.00 diye gözüküyo acaba bunun bi çözümü var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Genel(Cep) forumunda Ultra mp3 başlıklı konu tartışılıyor; millet benim telde ultra mp3 programı var ve nedense ben bu programlşa bazı mp3 leri dinleyemiyorum tel yüklediğim mp3 lerin ...
millet benim telde ultra mp3 programı var ve nedense ben bu programlşa bazı mp3 leri dinleyemiyorum tel yüklediğim mp3 lerin süresi 0.00 diye gözüküyo acaba bunun bi çözümü var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim.
zannedersem programdan dolayı değil
sorun mp3 lerin kalitesinde
çok kaliteli mp3 ler sorun çıkarabilir
192 bit olanlar
mp3lerin kalitesi 192 değil hatta tele daha çok mp3 yüklemek için kalitesini bile düşürdüm ama yinede çalmıyo bildiğiniz başka güzel bi mp3 programı var mı
o siteyi zaten biliyorumda orada bi sürü program var aralarında en güzel olan hangisi bi bilginiz var mı
en güzeli ultra dicem ama sende sorun çıkarmış.
diğerlerini deneyerek keşfet bence.
WAlla en kalitelisi ultramp3 tür bence onun yeni versiyonunun yüklemeyi dene aivanet'te yeni versiyonuda bulunuyor, belki senin telefonla bir uyuşmazlıgı oldu eski versiyonunun![]()
----Bilkent----
Bak şimdi o sorun bende de oluyordu.. hallettim Eğer bak çalmak istediğin mp3 ün isminde türkçe karakterler varsa program mp3 ü çalmıyor örnek: gülben ergen kandıramazzsın beni bu mp3 ü çalamazzsın Gulben ergen kandiramazsin beni diye bilgisayardan telefona göndemeden önce değiştirmen lazım.
Sorun oha filan oldum diyen arkadaşımızın dediği gibiymiş ismini değiştirdim takır takır çalmaya başladı.Sağolasın oha filan oldum
Ayrıca oha filan oldum bu sorun sadece i harfinde oluyo diğer harflerde o harf okunmuyo ama şarkı çalıyo
güzel oldu bu bilgi gerçekten
sağolasın arkadaşım![]()
Rica ederim