Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

windows live artık nokia'da

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında windows live artık nokia'da başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Microsoft ile Nokia arasında yapılan işbirliği anlaşması ile bazı Windows Live servisleri , Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde kullanılan Nokia ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-08-07, 21:22   #1 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
windows live artık nokia'da

Microsoft ile Nokia arasında yapılan işbirliği anlaşması ile bazı Windows Live servisleri , Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde kullanılan Nokia telefonlara geliyor.Microsoft ve Nokia Windows Live servisleri için işbilirğine gitti. İşbirliği sonucunda, Nokia N73, N80 Internet Edition, N95, N76 ve N93i gibi S60 tabanlı modellerden, Windows Live Hotmail, Windows Live Messenger, Windows Live Contacts (kişiler) ve Windows Live Spaces (kişisel alanlar) servislerine ulaşmak mümkün oluyor. Çarşamba gününden (22 Ağustos) itibaren başlanan uygulamaya, telefonların 'Download' (indirme) özelliği aracılığı ile erişiliyor.

Uygulama, başlangıçta 11 ülkede başlatılırken, bu ülkeler arasında Türkiye bulunmuyor. İlk etapta, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hollanda, Noeveç, İspanya, İngiltere, İsveç, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleşecek uygulamanın, diğer ülkelere yaygınlaştırılmasının gelecek sene olacağı belirtiliyor.

Önce ücretsiz sunulupdaha sonra aylık ücrete tabi olacak olan uygulamaların, önümüzdeki seneden itibaren S40 serisindeki modellere de getirilmesi planlanıyor.
peculiar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-07, 02:22   #2 (permalink)
PHRoZeN
Power Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.09.04
Nereden: bilgisayarın karşısında yaşıoz
Resimler: 6
Ynt: windows live artık nokia'da

Türkiye yine bu ülkelerin dışında kalmış.Hemde ülkemizde bu kadar çok MS MSN kullanan varken ilginç...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-07, 21:27   #3 (permalink)
NOMADT
Senior Member

NOMADT Avatar

Katılım tarihi: 12.10.04
Nereden: C3h8 propelin
Talking Ynt: windows live artık nokia'da

arkadaslar sanırım siz bu yeni cep için olan windows liveden bahsedıyorsunuz hani pc deki msn 8 gıbi olandan sanırım eğer ondansa ben çoktan onu telefonumda kulanıyorum 3250 telım bu arada msn spacemı ıstersem maılme ıstersem resımımı koyuyorum acaba dedıgınızle benım anladıgım aynı seymdıır. isterseniz size linkde verebilirim yazıyım buraya sorun olursa silerim

RapidShare: 1-Click Webhosting
Eski 01-09-07, 00:07   #4 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1

Alıntı:
NOMADT tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaslar sanırım siz bu yeni cep için olan windows liveden bahsedıyorsunuz hani pc deki msn 8 gıbi olandan sanırım eğer ondansa ben çoktan onu telefonumda kulanıyorum 3250 telım bu arada msn spacemı ıstersem maılme ıstersem resımımı koyuyorum acaba dedıgınızle benım anladıgım aynı seymdıır. isterseniz size linkde verebilirim yazıyım buraya sorun olursa silerim

RapidShare: 1-Click Webhosting
Yok aynı şey değil... Windows Mobile'dan bahsediyor sanırım peculiar ve buda başlı başına bir işletim sistemi oldğu için seninki ile alakası olamaz
Eski 01-09-07, 00:33   #5 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24

Windows Mobile değil esperenza, s60 tabanlı sistemler için kullanılacak bir sistemden bahsediliyor
m4gnetic çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-07, 00:59   #6 (permalink)
NOMADT
Senior Member

NOMADT Avatar

pekı ne bu olay yanı benım lınke koydugum programda bu oluyo mıcrosoftun aynı lıve 8 msn gıbı, de cozemedım olayı
NOMADT çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-07, 02:10   #7 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

windows mobile gibi bir işletim sistemi değil de m4'ün dediği gibi s60 uyumlu bir program bu..
@NOMADT bu programın resmileştirilmiş ve ya geliştirilmiş hali olabilir,tam emin değilim.
Nokia Europe - Windows Live buradan daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-07, 14:05   #8 (permalink)
NOMADT
Senior Member

NOMADT Avatar

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
windows mobile gibi bir işletim sistemi değil de m4'ün dediği gibi s60 uyumlu bir program bu..
@NOMADT bu programın resmileştirilmiş ve ya geliştirilmiş hali olabilir,tam emin değilim.
Nokia Europe - Windows Live buradan daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz
e tamam ıste benım rapide koydugumda aynı sey yanı benımkıde aynı ıslemı yapıyo ama nokia sıtesınde bu daha farklı verılmıs bende msn space olsun aynı seylerı yapıyorum diper msnlerde cep icin resım koyamazdık bu programılekoyuyorumresmımı vs vsvsv neyse bızede gelsın bı bakalım
NOMADT çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-07, 15:41   #9 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1

Ok şimdi çaktım köfteyi
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

windows live artık nokia'da ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Windows açıldığında profil soruyor artık kerem_max Genel(OS) 2 26-05-07 13:18
Windows Live Messenger !! derdo19 Genel(OS) 2 17-07-06 22:20
windows live messenger sorunu NOMADT Genel(OS) 5 26-06-06 10:25
Pentium 4 artık 64-bit ve Yeni Windows XP Pro 64-bit RC2 Phyro Genel 9 03-11-05 19:09
Windows Live Vito Andolini Genel(internet) 0 02-11-05 23:52

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:44.