Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > iPhone »

Apple Iphone

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki iPhone forumu altında Apple Iphone başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Iphone tanıtım videosu baya ilginç bi telefona benziyo YouTube - A Closer Look At The iPhone..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 18-03-07, 04:03   #1 (permalink)
RigelKent
V.I.Member

RigelKent Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.04.05
Nereden: Oceans
Resimler: 5
Apple Iphone

Iphone tanıtım videosu baya ilginç bi telefona benziyo

YouTube - A Closer Look At The iPhone
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-03-07, 18:07   #2 (permalink)
DontHurtMe
Power Member

DontHurtMe Avatar

Katılım tarihi: 27.11.06
Nereden: i mi kalmış... Rüyaların batıp dünyaların yıkıldığı hülyalardaydım onlar da sessizliğe terk oluna dek...
Resimler: 9
Re: Apple Iphone

türkler nokya dan şaşmaz :p
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-03-07, 18:21   #3 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

iphone la ilgili güzel bi konumuz vardı burda,bu video ve diğer tanıtım videoları.ama databasele uçtu tabibence güzel telefon birkaç iyileştirmeyle daha da cazip olacağını düşünüyorum.
peculiar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-03-07, 21:11   #4 (permalink)
Ghostlord
Senior Member

Ghostlord Avatar

Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: para-psychological world.

Bencede güzel ama türkiye deki fiyatı almaya değer mi kararsızım. Ayrıca o pil ömrü işi baya can sıkıcı.. Yinede alabilirim, full dokunmatik ekran multi touch fln süper özelliklerr
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-03-07, 00:41   #5 (permalink)
7TEPE
Member

7TEPE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.02.07
Nereden: ISTANBUL

apple şekil yapmış.n95 ile aynı fiyat diyorlar.n95 varken alınmaz.
Eski 26-03-07, 21:14   #6 (permalink)
sis651
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.09.06
Nereden: Muratlı/Tekirdağ

Nokia'dan şaşmayın.Iphone java desteğine sahip olmayacakmış.Nokia'da Symbian varken java bile desteklemeyen bir alet alınmaz.Ayrıca alet flash'da desteklemeyecekmiş.Java desteği olmayınca kullanıcılar Java uygulamaları yükleyemeyecekler ve mecburen Apple’ın sunduğu Apple uygulamalarını satın almak zorunda kalacaklar.Apple’a farklı bir kazanç kapısı işte.Ayrıca sanırım tarayıcısı Safari’de Flash ve Javascript desteğine sahip olmayacakmış.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-03-07, 22:38   #7 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1

Nokia IPhone ile ilgili düşüncelerini açıklamıştı zaten... Nokia'nın deyişine göre cok daha önce boyle bir telefon yapmayı düşünmüşler fakat şuan için gereksiz artı kullanımının zor olması Nokia'nın vazcaymasına sebep teşkil etmiş... Daha bir suru eksik yön bulmuş Nokia tabi kendi görüşüdür... Görünüm itibarı ile güzel bir telefon IPhone fakat kullanmadan yani elimize almadan anlayamayız neyin ne oldugunu
Eski 26-03-07, 22:51   #8 (permalink)
RigelKent
V.I.Member

RigelKent Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.04.05
Nereden: Oceans
Resimler: 5

Her nekadar konuyu ben açmış olsamda bu tip telefonlar hakkında pek de olumlu düşüncelerim yok açıkçası Neden derseniz tamam kabul bu telefonlar teknoloji manyağı aletler ama benim için bi cep telefonun en önemli özellikleri;
1. İnce olmalı
2. Küçük olmalı
3. Kibar bir tasarımı olmalı
4. Bluetooth olmalı (kamera olmasada olur)
5. Mesaj ve konuşma özellikleri olmalı

Evet gerçektende büyük ve tabiri caizse full teknoloji takozlarını hiç mi hiç beğenmiyorum, hele ki onları cebimde taşıma düşüncesine 1 sn bile katlanamıyorum

Bunlar kişisel görüşlerim olup tamamen beni bağlar
RigelKent çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Apple Iphone ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Apple iPhone §£ðŶا£æ iPhone 2 04-12-06 20:56
Apple hakkında ? RigelKent Genel 18 03-12-06 21:24

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 13:42.