Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Motorola »

Motorola MPX 200

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Motorola forumu altında Motorola MPX 200 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: tansu tarafından iletildi. Peki, biyerlerde yok sdcart ı çıkarın, simkartı çıkarın öyle şarj edin 2003 kurmadan önce diyorlardı ama ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 17-12-05, 00:51   #26 (permalink)
darth sidious
Power Member

darth sidious Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.04.05
Nereden: The World Is Yours
Arrow

Alıntı:
tansu tarafından iletildi.
Peki, biyerlerde yok sdcart ı çıkarın, simkartı çıkarın öyle şarj edin 2003 kurmadan önce diyorlardı ama herhalde kocakarı ilacı onlar.
Bi soru daha, program yüklemeleri falan usb ile değil de irda ile yapın diyorlar? usb tak çıkar zarar veriyormuş gibi bir söylenti daha var.. mantıksız geliyor ama donanım cahiliyim.. ne yapalım
sd kart bende o zamanlar yoktu tabi O yüzden bence çıkarın ama sim konusunda bişey diyemiycem çünkü benimki takılıydı ve hiçbir sorun vermedi

Bir de program yüklemelerinin Irda ile yapın denmesinin sebebi :

Telefonu USB ye takınca şarj ettiğinden dolayı telefonu şarja tak-çıkar olayı gibi birşey oluyor.. Ama Bataryalar Lithium Ion olduğu için pek fazla etkileyeceğini zannetmem.. Ama Telefonu aldığınız ilk 10 gün boyunca USB ye sakın takmayın ve Bataryayı bu 10 gün içinde her zaman tamamen boşaltıp şarja takın... (Bu bataryanın performansını artırmak için ilk 10 gün motorola yetkili servisi ve MPX bilginlerince önerilen bir yöntemdir )
Eğer siz yinede USB den şarj olmasını istemiyorsanız ve Irda alıp herşeyi yavaş yavaş yapmak istemiyorsanız gidip kablo yaptırabilirsiniz... Elektronikçilerde yaptıklarını duydum.. Ama gidip de hiç bakmadım
darth sidious çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-05, 00:52   #27 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

ohoo ben aldıım ilk hafta elli tane program yükledim usb den, nerdeyse usb den hiç çıkmadı telefon.. hmmm pili değiştirmek gerekebilir o zaman

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-05, 01:01   #28 (permalink)
darth sidious
Power Member

darth sidious Avatar

Bilgisayarım
Arrow

Alıntı:
ohoo ben aldıım ilk hafta elli tane program yükledim usb den, nerdeyse usb den hiç çıkmadı telefon.. hmmm pili değiştirmek gerekebilir o zaman
Bence Eğer bataryanız performanstan tam olarak düşmemişse değiştirmeye gerek yoktur.. Benim Performans ölçütüm: Telefonumun uçak modundayken en az 2 gün gitmesi...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-05, 01:09   #29 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

Alıntı:
darth sidious tarafından iletildi.
Bence Eğer bataryanız performanstan tam olarak düşmemişse değiştirmeye gerek yoktur.. Benim Performans ölçütüm: Telefonumun uçak modundayken en az 2 gün gitmesi...
Evet, bu gece uzun olacak galibad
uçak moduna aldığımda telefon çekmemeye başlıyor.. ???

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-05, 01:27   #30 (permalink)
darth sidious
Power Member

darth sidious Avatar

Bilgisayarım
Arrow

Alıntı:
Evet, bu gece uzun olacak galibad
uçak moduna aldığımda telefon çekmemeye başlıyor.. ???

Uçak moduna girince zaten çekmemesi gerekiyor.. Bu fonksiyon telefonu uçakta bile mp3 player, video oynatıcısı, rehber, vb.. olarak kullanmaya yarıyor.. Ama telefon çekmeyi engelliyor.. (Ben telefonu hiç kapamam.. Geceleri yatarken uçak moduna alırım...)

Uçak modunun faydaları:

1- Telefonunuzun 1-1,5 dk açılmasını beklemezsiniz..
2- Telefonun alarmı kapalıyken çalmadığından bu modu açıp bırakırsanız alarm çarar..
3- Uçakta (Düşme olayı), Otobüste (Abs engelleme falan olayı) Açık tutabilirsiniz...
4- Telefonu açıp ve kapamak daha fazla batarya yer.. (Her cihazda böyledir..)
5- vs..vs... Saymakla bitmez

Bu arada şunu da belirtmek isterim ki Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) (Hatırladığım kadarıyla bu örgüttü.. Yanlışım olabilir..) Yaptığı araştırmaya göre en az manyetik dalga yayan telefon Motorola MPX200 ve 220 imiş Bu da iyi bir haber
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-12-05, 12:37   #31 (permalink)
wallcry
New Member

Katılım tarihi: 20.12.05
Nereden: Sakarya
Ben mpx200 ü daha yeni aldım. (yani 300ytl ye arkadaşımdam gasp ettim ) henüz tüm özelliklerini sökemedim ama birkaç oyun ek prog falan kurdum bayağı iyi bi telefon. flash disk gibi de kullanabiliyom. ama video klipleri konvert ederek attığım için görüntü kalitesi biraz düşüyo. benim öğrenmek istediğim telefonun kasasını değişip değişmediği. bendekinde biraz kırıklık var çünkü. değişirse kaça nerden değişiyo
wallcry çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-12-05, 21:29   #32 (permalink)
darth sidious
Power Member

darth sidious Avatar

Bilgisayarım
Arrow

Alıntı:
wallcry tarafından iletildi.
Ben mpx200 ü daha yeni aldım. (yani 300ytl ye arkadaşımdam gasp ettim ) henüz tüm özelliklerini sökemedim ama birkaç oyun ek prog falan kurdum bayağı iyi bi telefon. flash disk gibi de kullanabiliyom. ama video klipleri konvert ederek attığım için görüntü kalitesi biraz düşüyo. benim öğrenmek istediğim telefonun kasasını değişip değişmediği. bendekinde biraz kırıklık var çünkü. değişirse kaça nerden değişiyo

Değişiyo ama değişmiyo
Motorola Türkiye sağolsun Türkiyeye parça getirtmiyor... Parça geldiği anda ilk değiştirtecek isimlerden biriyim
Avrupada Mpx e bir sürü alet edevat bulunurken Türkiyede yok... Bu MPX severler için üzücü bir durum...
Ama bir rivayete göre hani telefoncuların vitrinlere koyduğu telefon maketlerinin kapları oluyormuşşş... Ben de denemek için maket arıyorum... Ne kimse veriyor ne de satıyor...
Neyse artık... İleriki dönemlerde belki gelir....
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-12-05, 05:29   #33 (permalink)
hkm
New Member

hkm Avatar

Katılım tarihi: 04.11.04
Nereden: MUĞLA
2003 yükleyen/yüklecek olan arkadaşlar
benim gibi kızılötesini açık bırakıp telefon bataryası az gidiyor bozuldu demeyin.
şarj 8 saatte bitti dedim kesin batarya gitti.sonra ögrendimki kızılötesi açık kalınca şarj az bitiyormuş.

ben yeni alanlardanım 2 ayı geçmiştir ikinci el 180 e aldım.gayette memnunum.
neden daha önce almamışki
hkm çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-12-05, 05:53   #34 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

Alıntı:
hkm tarafından iletildi.
2003 yükleyen/yüklecek olan arkadaşlar
benim gibi kızılötesini açık bırakıp telefon bataryası az gidiyor bozuldu demeyin.
şarj 8 saatte bitti dedim kesin batarya gitti.sonra ögrendimki kızılötesi açık kalınca şarj az bitiyormuş.

ben yeni alanlardanım 2 ayı geçmiştir ikinci el 180 e aldım.gayette memnunum.
neden daha önce almamışki
Kızılötesi default olarak açık mı? açıksa nasıl kapanacağını da anlatırsan sevinirim.
Sevgiler

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-12-05, 10:08   #35 (permalink)
darth sidious
Power Member

darth sidious Avatar

Bilgisayarım
Arrow

Alıntı:
Kızılötesi default olarak açık mı? açıksa nasıl kapanacağını da anlatırsan sevinirim.
Sevgiler
Kızılötesi Telefon Defaultta iken veya master resetten sonra kapalı durumdadır... Fakat eğer açmak ya da kapamak isterseniz

(2003 için) Start> Settings> Beam den
(2002 için) Start> Settings> Receive den

ayarlarını yapabilirsiniz...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-12-05, 00:47   #36 (permalink)
darth sidious
Power Member

darth sidious Avatar

Bilgisayarım

WM5 Mpx200 için çıktı diye bir site hemen haber salmaya başlamış Ben de bununla ilgili resimleri koyayım.. bakalım siz ne diyeceksiniz? Bence fake gibin

Alıntı:
MPX200 için WM 2005 Build 14343 yüklemesi başarıyla sonuçlanmıştır.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-12-05, 00:54   #37 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

malum siteteki arkadaş kendisinde olduğunu ancak etik sebeplerle kimseye gönderemeyeceğini de söylemiş.. bence fake

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-12-05, 00:55   #38 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

Katılım tarihi: 24.12.02
Nereden: ankara
abi benim mpx nie böle malgibi hiçbişey yok içinde
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-12-05, 00:59   #39 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

Ben biraz evvel virtual earth diye bi program yükledim telefona, google earth misali bişey.
Biraz fazla yakıyor yalnız gprs den bilginize. nerden indirdiğimi bulamıyorum, o yüzden upload ettim. Zaten freeware
http://rapidshare.de/files/9656883/V...obile.cab.html

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-12-05, 01:02   #40 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

Alıntı:
TAY-LAN tarafından iletildi.
abi benim mpx nie böle malgibi hiçbişey yok içinde
Sende yükle işte 2003, bi sürü program yollayalım sana. opera falan kur internette gez. e-book oku, film izle, müzik dinle. Ohoo

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-12-05, 01:04   #41 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

Katılım tarihi: 24.12.02
Nereden: ankara
anlamıyomki hiç o işlerden uzun iş ben en iyisi bi ara darth sidious kardeşimizi ziyaret ediim benim telefona şöle can canlı bişeler yüklesin
TAY-LAN çevrim dışı