Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Motorola »

Motorola MPX 200

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Motorola forumu altında Motorola MPX 200 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Hatırlattığın iyi oldu Operanın full versiyonunu isteyen olursa özelden gönderebilirim..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 24-12-05, 16:05   #51 (permalink)
Taco
Member

Taco Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.04.04
Nereden: trabzon
Hatırlattığın iyi oldu
Operanın full versiyonunu isteyen olursa özelden gönderebilirim
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-12-05, 16:15   #52 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

rapid share çalışmıyo burda şu an, bizim dns ler problemli de
ama encoder çok güzel çıktı gerçekten teşekkür ederim. 700MB lık bi filmi 2-3 dakikada tam telefon boyutrunda değiştiriyor. baya da küçültüyor boyutunu.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-12-05, 16:31   #53 (permalink)
Taco
Member

Taco Avatar

Bilgisayarım
İşte corePlayer
http://www.hemenpaylas.com/download/...rEXES.rar.html

Bu da PocketMusic2. Çok güzel bir mp3 çalar. EQ. ve XBass özelliği de var.
http://www.hemenpaylas.com/download/...ic2.0.rar.html
Taco çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-12-05, 16:41   #54 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

Alıntı:
Taco tarafından iletildi.

Bu da videolarınızı telefonunuza göre ayarlayan program.
http://mpx.netindir.com/programlar/P...der_0.3.50.exe

Bu da telefonda video izlemek için en ideal program. Hemen hemen 3gb dahil bütün formatları destekliyor. İçinde codecler de var. Ayrıca türkçe.
http://rapidshare.de/files/5355739/C...rEXES.rar.html
Evet şu anda üstteki programla 50 mb lık bir videoyu smartphone a uygun hale getirdim, yaklaşık 6 mb oldu. allatki codec ve programla da izliyorum sorunsuz. Gerçekten başka bir video programına ihtiyaç yok. Açık kaynaklı bir program olduğu için codec derdi de yok gibi. pocket pc lerin vlc playerı diyebilirim.
Sanıyorum 2 gb lık bi hafıza kartı alınırsa üç dört film yükleyebiliriz bu programlarla.
media player ı silesim geldi.. mümkünmüdür acaba

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-12-05, 16:46   #55 (permalink)
Taco
Member

Taco Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
tansu tarafından iletildi.
media player ı silesim geldi.. mümkünmüdür acaba

Malesef. Media player rom'a gömülü. bunu yapamazsın.
Taco çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-12-05, 21:38   #56 (permalink)
darth sidious
Power Member

darth sidious Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.04.05
Nereden: The World Is Yours
Arrow

Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle belirteyim ki bu başlık altında hepimiz birer mpx kardeşleriyiz. Yaklaşık 1yıldır mpx200 kullanıcısıyım ve değiştirmeyi de hiç düşünmüyorum. Çünkü cebimde bir bilgisayar var.

WM2005 fake diyen arkadaşlar. Şuan wm 2005 kurulup denenmiştir. sanırım 25,12,2005 tarıhınde üyesi olduğum bir site tarafından paylaşıma sunulacaktır. Yanlız site adı vermek yasak olduğundan linkleri veremiyorum. İsteyen olursa özelden linki verebilirim. Ayrıca ekran görüntülerini de koyardım ama görüntülerde sitenin reklamı var. Müsade varsa koyabilirim.

Kasa problemi olan arkadaşlar, ben trabzondaki servise sordum, bulabiliriz fiyatı da 20$ (tuştakımı hariç) dediler.

2003'ün telefonu garanti dışı bıraktığı söyleniyor. ama şuana kadar birsürü 2003 yüklü mpx lerin garanti kapsamında tamir edildiğine şahit oldum.

İhtiyacınız olan programları buraya yazarsanız size temin edebilirim...

Aynı siteye üyeyiz galiba

Bana kasa lazım.. Eğer 20$ sa hemen geliyorum Çünkü Ankarada Yok..

Yalnız tüm indirdiğim 2005 romları hep 2003 sup.moto2 çıktı... Bazıları da skin paketi.. Hem bizim telefonların işlemcisinin ve belleğinin yeteceğini zannetmem... İnşallah uyar..
darth sidious çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-05, 02:06   #57 (permalink)
Taco
Member

Taco Avatar

Bilgisayarım
Arkadaşlar WM2005'i test ettim. Görsellik kesinlikle muhtesem. Fake değil anlayacağınız. Media player, MSN hepsi gayet güzel. Yanlız, site şuan ROM'u yayınlamadı. Yayınladığında linkleri paylaşırız. Şimdiden sabırsızlandırayım dedim
Taco çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-05, 04:02   #58 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

Alıntı:
Arkadaşlar WM2005'i test ettim. Görsellik kesinlikle muhtesem. Fake değil anlayacağınız. Media player, MSN hepsi gayet güzel. Yanlız, site şuan ROM'u yayınlamadı. Yayınladığında linkleri paylaşırız. Şimdiden sabırsızlandırayım dedim
Daha 2003 e alışamamıştık
Biraz önbilgi versen.. ekstra birşey yapmamız gerekecek mi telefona, örneğin hafıza yükseltimi? Yavaş yavaş hazırlayalım..

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-05, 12:11   #59 (permalink)
Taco
Member

Taco Avatar

Bilgisayarım
İşte size ön bilgi

Telefona WM2005 i kurabilmek için en az 32Mb lık bir hafıza kartı gerekiyor. Bunun nedeni ROM'un bir kısmı hafıza kartına kurulması. ROM oldukça hızhı (WM2003 ile hemen hemen aynı hızda) Ayrıca Pil'de fazla harcamıyor, bu beni çok şaşırttı, çünkü görsellik muhteşem. Bir de çözünürlüğü sanki daha yüksek gördüm ben.
Taco çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-05, 12:19   #60 (permalink)
Taco
Member

Taco Avatar

Bilgisayarım
Bir de menülerde gördüğünüz CorePleyer, WordPad, Task Manager, Explorer2003, Registry editor, Screen capture, Photo Viewer ROM'la birlikte gelmiyor, onları sonradan kurdum.

Ayrıca ROM'u kurduğunuzda telefon hafızası olarak sadece hafıza kartını görebiliyorsunuz. Bunun getirdiği en önemli özellik, 2003de hafıza kartına program kurarken telefon hafızasını da dolduruyordu. Artık öyle bir sorun kalmıyor. Hafıza kartı dolana kadar program kurabiliyoruz. En büyük artısı bu bence
Taco çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-05, 13:36   #61 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.02.01
Nereden: Rize
kartı çakartık takma olasılığımız varmı kısa süreli telefonu kapamadan?
mutimuti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-05, 14:00   #62 (permalink)
Taco
Member

Taco Avatar

Bilgisayarım
Tam olarak dediğini anlamadım ama anladığım kadarıyla. Telefon çalışırken kartı çıkarıp taksak bişey olur mu demek istiyorsun.

Kartı çıkarınca telefonun hiç bir fonksiyosunu kullanamıyoruz. Yeniden başlatmak gerekiyor telefonu.
Taco çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-05, 14:05   #63 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
yaw bazen karta film falan atıyordum hızlı birşekilde. artık yapamayacağız desene yine bekle babam bekle .
bu 2005 nezaman çıkar nedersin?
bize bişekilde iletsen olmaz mı?
mutimuti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-05, 14:15   #64 (permalink)
Taco
Member

Taco Avatar

Bilgisayarım
Ya ROM'u yayınlayabilirim fakat sitenin açılmasını beklemeniz daha doğru olur. Yanlız şunu da ileteyim bir arkadaş rom kurarken mpx ine veda etmek zorunda kaldı. ROM tam olarak test edilmemiş. Eğer bütün sorumluluıkları kabul ediyorsanız yayınlayım
Taco çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-12-05, 01:07   #65 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
yaw 2005 güzel görüntü olarak ama daha gelişmesi lazım. en kötü yanı sd kartı artık kullanamıyoruz hatta sd kart slotunuda artık kullanamıyoruz tamamen telefonun parçası oluyor .elimiz dakikada 2 mb trasfer edebilen usb kablosuna kalıyorki film sevreden benim gibiler 1 filmi yüklemek için 1 saat beklemesi gerekiyor.2005 daha baya gelişmesi lazım sd kartı fat olarak formatlaması gerekiyor ve kısa süreli çıkarmaya izin vermesi gerekiyor.
ayrıca çok kasıyor anlamsız zamanlarda. konuşma ve mesajda hiç sorun yok canavar gibi.
programlarda yüklenebiliyor ama task manager ve file directory içinde gelmiyor.
bir müddet daha gelişmesini bekleyecez ama gelecek vaad ediyor mpx200 hala .
mutimuti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver