Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Motorola forumu altında Motorola MPX 200 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2060873
bu telefonu almayı düşünüyorum ne dersiniz kaç paraya çıkayım maximum?
bide nasıl bi telefon alınabilirmi?..." şeklinde özetlenebilir....
bence adama şunları sor.
telefona 2005 yükleniyor mu.sanırım o karta yüklenmiyordu. her mpx200 e 2005 yüklenmiyor. karta yüklenmiyorsa sorun değil zaten 40milyon falan o kart.
kulaklık orjinal değil sanırım ki değilse eğer dandik bi ses veriyor 10milyon anca eder.
hoparlor ve sdkart kapakları sağlammı.
bunların hepsi tamamsa fiyatı uygun gibi duruyor.
şarj sigortasıda sağlamdır umarım onuda sor.
bütün mpx200ler aynı donanıma sahip değil. bazı seri numaralı telefonlarda 2005 çalışmıyor. bazı sd kartlarda da çalışmıyor. www.mpx.gen.tr yi araştırmanı öneririm. şarj olmayan telefonların sigortaları yanmıştır. kısa devre ederek sorunu çözüyorlar veya servise verip dua etmeye başlayacaksın .
Not: 2003 Rom'u microsoft tarafından, "dağıtılan" bir yazılım değil. Sadece cihazlara yüklenmiş bir şekilde kullanıcılara sunuluyor. Bu yüzden forumdan 2003 Rom'unu istemeyiniz. 2003'ü megaupload a koydum isteyen benden PM vasıtası ile istesin..
ÜSTAT BEN BU PROGRAMI BULAMADIIM VE İNAN DELİ OLDUM!!!
BENİM MAKİNADA NE RESİM NEDE VİDEO İZLİYEBİLİYORUM 2.EL ALDIM SANIRIM BAZI PROGRAMLARI SİLMİŞLER...
YARDIMCI OLURSAN 2003 Ü YÜKLEMEK İSTERİM...
BU ARADA MEGAUPLOAD DA KANUNEN KAPATILMIŞ SEN DEN BU PROGRAMI NE ŞEKİLDE ALIRIM MAİL İM FEYZHAN@GMAİL.COM ATARSAN DİE...
Windows 2002, 2003, 2005 ROM'ları için PM atabilirsiniz. Bende var.
Program yükleme oldukça basit: USB kablo ile telefonunuzu bağlıyorsunuz, sonra bilgisayarım>mobil aygıt>Windows Mobile aygıtım. Onun içinde Mounted Volume, (türkçe meali SD/MMC kartınız) var, cab dosyasını(tema için hme, ya da direk exe -ama dikkat,bilgisayar exe'si olmasın. Nasıl anlayabilirsiniz: Çift tıklayın, "geçerli bir uygulama değil" diyorsa telefon içindir. Çalışıyorsa direk next next deyin otomatik telefona kurulacaktır.) oraya atın. Daha sonrası için bir File Manager programı gerekir. 2002 ve 2003 ile birlikte gelir. 2005'te sonradan yüklersiniz. Neyse, File Manager ile "Mounted Volume" içine girin. Orada attığınız dosyayı bulun. Üzerine mavi action düğmesi ile basın. Yükleyeyim mi diye soracaktır. (bazen güvenilir değil de diyebilir, ok deyip geçiniz )
Şarj sigortasını kısadevre eden zihniyete de oha derim yani. Gerçi 550mA'lık adaptöre 0.5A sigorta takan üreticiye de oha demek lazım ama..
__________________ Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir. DIYAudio Türkiye // Ev yapımı ses devreleri!
2. el bi mpx 200 aldım 2003 işletim sistemi var.telefo için gerekli proğramları nasıl kuracam vidyoları nasıl izleyecem aşağıdaki resimde vidyoları hangi kalasöre atacam bide telefona attığımız mp3 leri telefon sesi yapabiliyormuyuz.
herkese ii geceler. benim telefonumda wm2003 kurulu. videoları fullscreen izleyemiorum.media player desteklemior mu ve ne yapmam lazım? şimdiden teşekkürler
hocalarım bi de resimleri tek tek explorerla açmadan, ileri ve geri dierek hızlı bi şekilde görüntüleyebileceğim bi program verirseniz çok minnettar kalırım.
sandisk minisd 1gb kullanıyorum kullanabileceğin en büyük ve kalite kart. daha kaliteli istersen normal sdlerin daha hızlıları var yine sandisk. 1gb minisd sandiske 2005 yükleniyor.