Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia »

3100 şebeke

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında 3100 şebeke başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar hepinize hayırlı işler elimde 3100 var şebeke bir türlü gelmiyor pfo ant.siviç helga değiştim olmadı..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 21-10-06, 15:39   #1 (permalink)
anadol31
New Member

Katılım tarihi: 21.10.06
Nereden: hatay
3100 şebeke

arkadaşlar hepinize hayırlı işler elimde 3100 var şebeke bir türlü gelmiyor pfo ant.siviç helga değiştim olmadı
anadol31 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-10-06, 15:59   #2 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Alıntı:
anadol31 tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar hepinize hayırlı işler elimde 3100 var şebeke bir türlü gelmiyor pfo ant.siviç helga değiştim olmadı
3110 klasik sorunudur bu... Genellikle servise iade etmekle son bulur bu sorun Neyse;

1. Telefon kayıtlımı?
2. Eğer kayıtlı ise, bence hagarı sök ve yeniden kalıpla yada değiştir, olmazsa 103b siyah kemik pfo tak...
3. Servise ver
Eski 21-10-06, 16:04   #3 (permalink)
anadol31
New Member

Katılım tarihi: 21.10.06
Nereden: hatay
Alıntı:
EsPeRaNZa tarafından iletildi. Mesajı göster
3110 klasik sorunudur bu... Genellikle servise iade etmekle son bulur bu sorun Neyse;

1. Telefon kayıtlımı?
2. Eğer kayıtlı ise, bence hagarı sök ve yeniden kalıpla yada değiştir, olmazsa 103b siyah kemik pfo tak...
3. Servise ver
evet kayıtlı bilmem tekrar helga değişimi?
anadol31 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-10-06, 16:15   #4 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
anadol31 tarafından iletildi. Mesajı göster
evet kayıtlı bilmem tekrar helga değişimi?
Sen bilirisin ben sana daha birçok oneri sunabilirm ama servise vermen garanti olur...

3100 vb. cihazlarda 100/100 sebeke mjönlerden kaynaklanır yada pfo swic olmazsa, prg'de olmazsa, ısı gecmelisin işlemciye veya uem'e...

Yada;

Bir öneri daha, uem'e bol flx dök, ısı geç ve cımbızla vb. bir araçlada parçayı oynat... Böylede sorununu halledenler var diye okumuştum...

Ben hala servise vermende ısrarcıyım...
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-10-06, 19:18   #5 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Bu arada sorunu kendin halledebilirsen, buraya nasıl yaptıgını yazarsan sevinirim
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-10-06, 13:04   #6 (permalink)
kırboga
New Member

Katılım tarihi: 24.10.06
Nereden: denizli
3100 şebeke sorunu

3100 şebeke problemi genelde işlemciden yapar önce ısıt olmaz ise değiştir yazılım at
kırboga çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-10-06, 13:17   #7 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
kırboga tarafından iletildi. Mesajı göster
3100 şebeke problemi genelde işlemciden yapar önce ısıt olmaz ise değiştir yazılım at
Bende onu dedim ama işlemciye ısı geçmekte öyle Symbianlı bir tele format atmak kadar kolay değil bilirsinki... Çok kişi yaşıyor bu problemi ve bunların %10'u ancak kendi çabalarıyla problemi çözüyer diğerleri servise vermekte buluyor çareyi... Bence mantıklı ve akıl karı olanı servise vermek... dimi ama
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

3100 şebeke ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ŞEBEKE VOLTAJI PC'Yİ KİTLERMİ??? DAYWALKER Anakart 5 22-09-05 09:41
şebeke killjoydj Nokia 2 19-08-05 15:46
3100 flash dosyası lazım cuneytyasar Genel(Cep) 1 25-12-03 02:49

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:34.