Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında 6300 ses kalitesi ?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhabalar 6300 almak istiyorumda. N70 kadar sesi gür çıkıyormu acaba.
6300 Kullanan arkadaşlar varmı acaba ?..." şeklinde özetlenebilir....
Bi tek hoparlörün arkada olması kötü işte yoksa çok güzel bi telefon
Senki ilk vazgeçemeyişim,ilk kıskançlığım,ilk ömrüme yazdığım,uzaklardan sevdalandığım kızdığım,affetmediğim affedemediğim.Olmayacak bir duaya amin demek gibi sevdiğim,hep geç kaldığım,bitiremediğim,unutamadığım.
kesinlikle kesinlikle tavsiye etmiyorum 6300'ı. walla aklın warsa kesinlikle alma derim bi msn bile kullanamıoruz bu tlfunda salak gibi gidip d900'ü satıp bu tlfu aldım ama şimdi çoOoOoOokkkk PİŞMANIMMMM
eko nun ayarlarını sonuna kadar açarsan ve uzun süreli dinlersen.çok sürmez cihazın buzzer ini yakarsın.6300 da ses tatmin edici N70 den daha iyi çünki 6300 da kare tip hacim istemeyen buzzer var(hoparlör)
Yüksek ses isterseniz 6233 derim. Ses kalitesi derseniz. Sony lere yönelmek daha uygun olur.
6300 şarj yönündende kötü bir cihaz 850 mAh. Şarjının 2 gün gitmesi doğal yani
6233 ün kullandığı pil 1100 mAh ve en son ne zaman şarj ettiğimi hatırlayamayacak kadar dayanıyor
Birazda estetikten bahsedecek olursak tabi ki 6300 o konu da çok daha iyi.
VAR BENDE 6300 SESİ İRENC SEKİLDE AZ CIKIYO YA DELİRİYOM VALLA HİÇ BİŞİ DUYAMIYOM(O KADAR DA DEGİL BİRAZ ABARTTIM)BİDE MSN VAR GİREMİYİN MSN YE YA O DA KÖTÜ AMA DİGER YANLARİNİ SORARSANIZ COK KALİTELİ Bİ TELEFON VE COK SAGLAM 2.KATTAN ASAGI DÜSÜRDÜM HİÇ BİSİ OLMADI(ATTIM DAHA DORUSU)ALACAKLARA TAVSİYE EDMİYECEGİM KADAR DA KÖTÜ DİİL GÜZEL TELEFONAMA KARAR YİNEDE SİZE KALIS İYİ DÜSÜNÜN TELEFON ALIRKENN
VAR BENDE 6300 SESİ İRENC SEKİLDE AZ CIKIYO YA DELİRİYOM VALLA HİÇ BİŞİ DUYAMIYOM(O KADAR DA DEGİL BİRAZ ABARTTIM)BİDE MSN VAR GİREMİYİN MSN YE YA O DA KÖTÜ AMA DİGER YANLARİNİ SORARSANIZ COK KALİTELİ Bİ TELEFON VE COK SAGLAM 2.KATTAN ASAGI DÜSÜRDÜM HİÇ BİSİ OLMADI(ATTIM DAHA DORUSU)ALACAKLARA TAVSİYE EDMİYECEGİM KADAR DA KÖTÜ DİİL GÜZEL TELEFONAMA KARAR YİNEDE SİZE KALIS İYİ DÜSÜNÜN TELEFON ALIRKENN
mesajlarınızda lütfen küçük harf kullanmaya dikkat edelim.