Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia »

6600 ile bilgisayarda internet ..nasıl...

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında 6600 ile bilgisayarda internet ..nasıl... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selam arkadaslar..bende bir bilgisayar..bir nk.6600 tel.var..ve bilgisayarımda bluettooh da baglı..ama internetim yok..duyduguma gore..6600 aracılıgıyla bilgisardan internete girile biliyormusuz..bu nasıl oluyor ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-07-05, 19:29   #1 (permalink)
mexes
New Member

Katılım tarihi: 12.07.05
Nereden: kayseri
Talking 6600 ile bilgisayarda internet ..nasıl...

selam arkadaslar..bende bir bilgisayar..bir nk.6600 tel.var..ve bilgisayarımda bluettooh da baglı..ama internetim yok..duyduguma gore..6600 aracılıgıyla bilgisardan internete girile biliyormusuz..bu nasıl oluyor acaba..yardım eederseniz..sevinirim...nasıl baglanıldıgını anlatırsanız beni sevindirirsiniz..tesekkurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mexes çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-07-05, 19:41   #2 (permalink)
multimesut
Rookie Member

Katılım tarihi: 06.05.05
Cevap

Walla ben çatur çutur leptabımla girion intye fkt çok kontu yiyio dikkat et ona görede bir tarife seç. Nasıl girilecek kısmına gelelim ilk önce bluetoothun driveri xp sp2 yüklü ise güncel olacak mesala msi ise http://www.worldofmebu.com adresinden güncel sp2 uyumlu driverini kur. Driveri kurulunca zati auto olarak modem için kom atar. Tek yapman gereken denetim masasından modemlere gelip eklemek. Ekleye basınca zati 6600 modem fln bişiler yazar seç çevirmeli bağlantı yap ve oparatörü zengin et kib iyi günler by

Site kimin olursa olsun sitelere destek çıkalım
multimesut çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-07-05, 19:48   #3 (permalink)
mexes
New Member

Katılım tarihi: 12.07.05
Nereden: kayseri
verdigin bilgiler icin tesekurrr
mexes çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-07-05, 20:15   #4 (permalink)
multimesut
Rookie Member

Katılım tarihi: 06.05.05
Nedemek

Ne demek herzaman bilgi paylaştıkça güzeldir
multimesut çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

6600 ile bilgisayarda internet ..nasıl... ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
partition magic ile nasıl böleriz..?yardım lütfen. ganeja Genel(OS) 7 28-06-05 11:45
Kablonet te ana bilgisayar olmadan internet paylaşımı nasıl yapılır? gonulbas Network 8 30-10-04 12:01
3D Mark 2001 test sonuçlarına internet ten nasıl bakabilirim LoRD_QuaKeRS Ekran Kartları 2 24-08-02 02:35
Alt yazı ile hard diske DVD nasıl kopyalanır? cmuti Divx/DVD 1 13-04-01 23:18

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:49.