Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında 6600 MP3 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar ben arcelık ya daverstel ıcın kumandayı bulamıyorum 6600 da ama bazı markalar bırbırıne uyumlu olaılıyor yardım edersenız sevınırm..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar ben arcelık ya daverstel ıcın kumandayı bulamıyorum 6600 da ama bazı markalar bırbırıne uyumlu olaılıyor yardım edersenız sevınırm
Git 5 liraya kumanda al hem telefonun pilinide yememiş olursun
Alıntı:
taymert tarafından iletildi.
teşekkürler
Ne demek görevimiz bir daha bekleriz
Alıntı:
benugur tarafından iletildi.
ben burda mp3 link i göremiyorum
Çok acayip bir durum. Aslında biz MP3 ve Program paylaşım forumyuz zannediyoduk ama ne hikmetse sadece yazılar var. Bende yeni farkettim. Kaydımın silinmesini talep ediyorum.
Ayrıca hortçu ve alakasız arkadaşlara teşekkür eder başarılarının bir başka forumda devamını dilerim.
__________________ Madem Türksün, Format at Ürksün HWM BlogumBLOGCU