Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia »

6600 nasıl pc suite ile pc ye baglanır?

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında 6600 nasıl pc suite ile pc ye baglanır? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selam herkese...biraz gerimi kaldım nedir ama bi turlu 6600'ı bilgisayarıma baglayamıyorum.program pc ye yukleniyo ama gerisini bi turlu getiremiyorum...yardımsever arkadaslar ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 13-01-06, 14:25   #1 (permalink)
justin_765
Senior Member

justin_765 Avatar

Katılım tarihi: 27.10.05
Nereden: ankara
6600 nasıl pc suite ile pc ye baglanır?

selam herkese...biraz gerimi kaldım nedir ama bi turlu 6600'ı bilgisayarıma baglayamıyorum.program pc ye yukleniyo ama gerisini bi turlu getiremiyorum...yardımsever arkadaslar bi el atabilirmi? (cozen için dua edilecektir)
justin_765 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-01-06, 02:14   #2 (permalink)
p2p
Rookie Member

p2p Avatar

Katılım tarihi: 12.05.05
Nereden: Ankara
Bilgisayara ne ile bağlanıyorsun. Kablo mu, bluetooth mu? Bildiğim kadarıyla kabloyla bağlananların telefonu hemen görülüyor, fakat bluetoothda sorun çıkıyor. Bazı arkadaşlarım bluetoothla bağlanma problemini her iki programın da (Pc Suite ve BlueSoleil) son sürümlerini yükleyerek sorunu hallettiler. Ama ben BlueSoleil'in son sürümünü yükleyince bilgisayara bluetooth cihazını bir türlü tanıtamadım; tekrar eski sürüme dönüp, Pc Suite'sız bir hayata başladım. İstersen son sürümlerle bir dene, ama dua yerine beddua etme ihtimalin de var.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-01-06, 02:29   #3 (permalink)
Methral
Member

Methral Avatar

Katılım tarihi: 24.12.05
6600'ını kabloyla Pc'ye bağlayabilen biri warmı yani yoxa benmi yanlış okuyorum?? Bluetoothla bağlanmak için Pcsuite gbi programlardan önce mRouterin bağlanabilir durumda olması gerekiyo bildiğim kadarıyla.Ayrıca mRouter'ın 3'ü olan son wersionu bana yaramadı eskisi dha ii gibi.Bluetooth üzerinden ağ bağlantısı yapabilen warmı peki? PDA gibi kullanarak...(6600la)ben başaramadımda.Bide sağlam bi bluetooth uzerinden telefonun ROM Driveler dahil explore edebileceğim bi program warmı?

Not:Çokmu soru soruyorum ne...
Methral çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-01-06, 12:48   #4 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Yok cnım cok soru sormadın! Bluetooth ile ilgili bildiklerin dogru! fakat telefonun dosyaları aktarabilecegin bir program yok sanki, ben bi arastırıyım, ama olabilirde!
Eski 16-01-06, 20:12   #5 (permalink)
fatih aldı
Rookie Member

Katılım tarihi: 13.01.06
Nereden: izmir
vala bnde yapımıom onuuu ve ayrıca bu suruyu sorduğun çok mersiii
fatih aldı çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-01-06, 17:49   #6 (permalink)
justin_765
Senior Member

justin_765 Avatar

Thumbs down

ben bluetooth ile baglamaya calısıyorum.bi turlu baglayamadım.sinir oldum. program sarkı falan seyleri gonderiyorum ama pc suite : nafile
justin_765 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-01-06, 03:09   #7 (permalink)
PoWeRLoGY
V.I.Member

PoWeRLoGY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Resimler: 6
M-Router 3.0 Diye Bir Google Abiye Başvur Programı Kur Bulabilirsem Bir Forumda Ayarlarının Anlatımını Resimli Olarak Hazırlamiştim Adresi Yazarim Veya ÖM Yolllarım Sana
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-01-06, 17:20   #8 (permalink)
justin_765
Senior Member

justin_765 Avatar

valla powerlogy kardes bu sorunu bi tek ben diil herkes yaşıyo...buraya bi link falan atsan hem programı hemde nasıl kurulucagını olmazmı? buyuk sevba girersin..şimdiden bol teşekkurler..
justin_765 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-01-06, 17:34   #9 (permalink)
rebelbaby
Member

rebelbaby Avatar

Katılım tarihi: 11.08.05
Nereden: İSTANBUL
merak etme

justin pc suit hatalı üretilmiş bi program onun yüzünden bende bi ara kafayı yiyordum bence boşuna uğraşma. başka bir sürü program var sana mobil mb borowser i tavsiye ederim sorunsuz ve kısa yoldan makinan herşeyi tanır merak etme.
rebelbaby çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-01-06, 18:41   #10 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Ne gibi hatalar ver PC Suit'te ben hiç rastlamadım yada karşılaşmadımda!??
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-02-06, 00:11   #11 (permalink)
justin_765
Senior Member

justin_765 Avatar

Cool

ya cesitli programlar var deniliyo ama kimse yuklemiyo yada ben mi kacırdım?hazır konuyuda actım nolur birisi yardım etse... hayır pc suiteyi hic deneyemedim sırf merakımdan.
justin_765 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-02-06, 19:28   #12 (permalink)
selim_1905
New Member

selim_1905 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.02.06
Nereden: İSTANBUL
bende 6600 war ama pc suitim süper birtek sorunu mp3 leri atarken onları waw formatına dönüşştürüyooo

türkçe rap in kralları ceza & fuat & aybennn
selim_1905 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-06, 00:07   #13 (permalink)
justin_765
Senior Member

justin_765 Avatar

Thumbs down

valla sen sanslısın biz bi turlu beceremedik pc suite olayını
justin_765 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-04-07, 01:03   #14 (permalink)
baglamaci_74
New Member

Katılım tarihi: 26.03.06
Re: 6600 nasıl pc suite ile pc ye baglanır?

arkadaşlar pc suitlee pc ye bağlanma kısmı tamam buraya kadar yapamayan varsa anlatırım fakat internete nasıl bağlanacağız o konuda biligim yok yardımınıza teşekkür ederim
baglamaci_74 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-04-07, 12:33   #15 (permalink)
xxZCNxx
Member

xxZCNxx Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.03.07
Nereden: AYRIGEZEGEN
Re: 6600 nasıl pc suite ile pc ye baglanır?

Alıntı:
baglamaci_74 tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar pc suitlee pc ye bağlanma kısmı tamam buraya kadar yapamayan varsa anlatırım fakat internete nasıl bağlanacağız o konuda biligim yok yardımınıza teşekkür ederim

dostum valla ben sırf pc ye bağlansam bile yeter.bluetooth üzerinden. buraya kadar olan kısmı anlatırsan çok sevinirim sana zahmet.teşekkürler.
xxZCNxx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

6600 nasıl pc suite ile pc ye baglanır? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
6600-6230 sizce hangisi greeneyes Nokia 42 23-09-07 16:38
6600 de operator logosu nasıl geri gelir? olex Nokia 6 13-01-06 14:18
6600 ile mail gönderme? aysegulllll Nokia 4 27-09-04 01:49
Eger 6600 pc suite te sorun yaşıosanız okuyun! ozy1905 Nokia 3 23-12-03 13:46
modem ile ses kaydı nasıl yapılır? enteresanyo Çokluortam 1 15-09-02 09:37