merhabalar arkadaşlar benım 7610 telim war ancak bi sorun çıkartıyor sorun ise şu
rehberden herhangi birisini aradığımda "aramaya izin verilmiyor" diye uyarı msjı cıkartıyor ben bunu nası giderebilirim cevablarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Nokia forumunda 7610 - aramaya izin verilmiyor başlıklı konu tartışılıyor; merhabalar arkadaşlar benım 7610 telim war ancak bi sorun çıkartıyor sorun ise şu rehberden herhangi birisini aradığımda "aramaya izin verilmiyor" ...
merhabalar arkadaşlar benım 7610 telim war ancak bi sorun çıkartıyor sorun ise şu
rehberden herhangi birisini aradığımda "aramaya izin verilmiyor" diye uyarı msjı cıkartıyor ben bunu nası giderebilirim cevablarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Arama engellemeden yada sınırlı arama ayarlarından engellemiş olabilirsin.Ayarlarda arama ayarları ve güvenlik ayarlarına bir göz at.Tabi birde başka bir sim kartlada dene aranabiliyor mu diye?
Sorun telefonda değil, operatör'de sanırım..
AŞAGIDAKİLERİ BİRE BİR YAPIN SORUN ÇÖZÜLÜYOR
*#3646633# kodunu yazıyoruz.
En altta RF test Tool yazan seçeneğe giriyoruz.
Çıkan menüden GSM yi tıklıyoruz.
Açılan menüde POWER OFF yazacak tamam de. Sonrasında gelen menünün 3 power scan yazan yerin üstüne gelip tamam tıklanmış vaziyette 2-3 dakika parmağını çekmeden tut. Sonrasında telefonun home tuşuna 2 kez tıkla.
Sonra;
Ayarlar>>Ağ ayarlarından sim1 tercihini yalnız GSM olarak değiştirin.. İŞLEM TAMAMDIR
NOT: Tüm bunlara rağmen hala arama yapmıyorsa bu işlemlerden sonra bir kez fabrika ayarlarına geri dönün. Şifre 1122 dir. Yanlız bu ayarları yaptıktan sonra bazı telefonlar sim kart olmadan çalışmıyor. Ama simkart takılı iken sorunsuz çalışmaktadır.
![]()
AŞAGIDAKİLERİ BİRE BİR YAPIN SORUN ÇÖZÜLÜYOR
*#3646633# kodunu yazıyoruz.
En altta RF test Tool yazan seçeneğe giriyoruz.
Çıkan menüden GSM yi tıklıyoruz.
Açılan menüde POWER OFF yazacak tamam de. Sonrasında gelen menünün 3 power scan yazan yerin üstüne gelip tamam tıklanmış vaziyette 2-3 dakika parmağını çekmeden tut. Sonrasında telefonun home tuşuna 2 kez tıkla.
Sonra;
Ayarlar>>Ağ ayarlarından sim1 tercihini yalnız GSM olarak değiştirin.. İŞLEM TAMAMDIR
NOT: Tüm bunlara rağmen hala arama yapmıyorsa bu işlemlerden sonra bir kez fabrika ayarlarına geri dönün. Şifre 1122 dir. Yanlız bu ayarları yaptıktan sonra bazı telefonlar sim kart olmadan çalışmıyor. Ama simkart takılı iken sorunsuz çalışmaktadır.
![]()