Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia »

Hafıza Kartı Sorun ustune sorun!

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Hafıza Kartı Sorun ustune sorun! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Benim 512 mb Hafıza kartında 9 Prog. vardı.(Fexplorer,Zipman v.s) Ama sonra hepsi gorunurden yok oldu. Sadece Kullanılan hafıza kartı Kapasitesi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 20-04-05, 06:42   #1 (permalink)
sevenday
New Member

sevenday Avatar

Katılım tarihi: 20.04.05
Nereden: BARTIN
Hafıza Kartı Sorun ustune sorun!

Benim 512 mb Hafıza kartında 9 Prog. vardı.(Fexplorer,Zipman v.s) Ama sonra hepsi gorunurden yok oldu. Sadece Kullanılan hafıza kartı Kapasitesi gorunuyordu. Galerinin hafıza kısmı tamamen bosdu. Bende Format attım ama sorunum daha cok buyudu. Fexplorerı kurdum pesinden Zipmani kurdum ondan sonra olan oldu hafıza kartı telefonu yavaslattı artık acılması 1dk suruyor.(Hafıza kartı yokken normal calısıyor) Hafıza Kartı Bolumlerine giremiyorum ya hata veriyo yada onceki menuye donuyor. Formatda atamıyorum. Sizce ben bu hafıza kartını yesem sinirim gecermi? off off
sevenday çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-05, 19:53   #2 (permalink)
Ghostlord
Senior Member

Ghostlord Avatar

Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: para-psychological world.
Arkadaşım bende almayı düşünüyorum 7610 için 512 ama dewamlı sorun morun duyuyorum almadım henüz...Bide sen kaça almıştın ??
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-04-05, 01:57   #3 (permalink)
sevenday
New Member

sevenday Avatar

120 milyona aldım. 6 ay taksitle. Aslında bi seyi yoktu ama bi anda
gitti iste buyuk ihtimal degistirecem bir turlu duzelmedi.
sevenday çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-04-05, 11:00   #4 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
fotoğrafçı bi tanıdığın warsa o karta card reader'da format çekmeyi dene
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-04-05, 21:34   #5 (permalink)
sevenday
New Member

sevenday Avatar

Bir Sekilde halledicez artık hep beni bulur zaten bu tur aksilikler zaten orjinal kartlar yok hepsi yan sanayi...
sevenday çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-04-05, 05:51   #6 (permalink)
evanescence
Silver Member

Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: İSTANBUL
Alıntı:
sevenday tarafından iletildi.
Benim 512 mb Hafıza kartında 9 Prog. vardı.(Fexplorer,Zipman v.s) Ama sonra hepsi gorunurden yok oldu. Sadece Kullanılan hafıza kartı Kapasitesi gorunuyordu. Galerinin hafıza kısmı tamamen bosdu. Bende Format attım ama sorunum daha cok buyudu. Fexplorerı kurdum pesinden Zipmani kurdum ondan sonra olan oldu hafıza kartı telefonu yavaslattı artık acılması 1dk suruyor.(Hafıza kartı yokken normal calısıyor) Hafıza Kartı Bolumlerine giremiyorum ya hata veriyo yada onceki menuye donuyor. Formatda atamıyorum. Sizce ben bu hafıza kartını yesem sinirim gecermi? off off
arkadaşım yazmamışsın ama eğer telefonunun markası 6600 ise 512 lik hafıza kartı 6600 lara olmuyor bu yüksek kartlar bir süre sonra telefonu önce yavaşlatıyor sonrada sorunlar çıkartıyor. bence 6600 tellere 256 dan yüksek hafıza kartı takmayın. benden söylemesi..

saygılar...

-------
"evanescence & cranberries"
evanescence çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-04-05, 10:54   #7 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
6600'Da 512 kart kullanan çok tanıdığım war ve sorun çıkmadı onlarda bende de altıbinaltıyüz var ama 256 mb mmc kullanyorum...
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Hafıza Kartı Sorun ustune sorun! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Yeni Sistem'de Sorun ulubel Genel 7 06-06-05 19:45
sorun ya anakarta yada hdd irfan1 Anakart 14 27-12-03 23:29
İlginç bir sorun LpS Genel 1 16-09-03 05:29
Garip bir sorun LpS Genel 0 14-09-03 11:41
KT4V+ses kartı AMIL Genel 5 06-04-03 01:53

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 02:03.