Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Melodi-Resim-Film-Tema-Uygulama Paylaşımı... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "benim program onun içinde buldu. bilemiyorum artık....." şeklinde özetlenebilir....
diablo'nun dediği gibi, içinde exe yok win32 uygulaması yok. rar ve sis var. nasıl trojan gircek onu anlamıyorum..
kullandığın programı yazarsan ne kadar sağlıklı bir karar verdiğini yorumlarız bir daha.
ve büyük ihtimalle senin sistemde trojan var veya virüs var. pek güvende değilsin onu belirteyim..
diablo'nun dediği gibi, içinde exe yok win32 uygulaması yok. rar ve sis var. nasıl trojan gircek onu anlamıyorum..
kullandığın programı yazarsan ne kadar sağlıklı bir karar verdiğini yorumlarız bir daha.
ve büyük ihtimalle senin sistemde trojan var veya virüs var. pek güvende değilsin onu belirteyim..
öfff yaaaa
ben de bilmiyorumm. görünce de şaşırdım zaten.
amma abarttınız yaaa. tamam demedim bir şey
Amacımız sana kızmak yada olayı abartmak değildi dostum yanlış anladın... Bizde şaşırdık trojan var diyince... Konu bundan ibaret yani, sana kimsenin artniyeti olamaz
ya şu iki oyundan alttaki güzel bişeye benziyorda bağlantı kurmadan oynayamıyorum acaba bağlantıda kontor yiyomu yiyosa ne kadar yiyo bileniniz varmı....varsa yardımlarını beklerim
ya şu iki oyundan alttaki güzel bişeye benziyorda bağlantı kurmadan oynayamıyorum acaba bağlantıda kontor yiyomu yiyosa ne kadar yiyo bileniniz varmı....varsa yardımlarını beklerim