Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Melodi-Resim-Film-Tema-Uygulama Paylaşımı... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkdaşlar 6230i de 3gp videolarının boyutunu küçülten bir program varsa paylaşırsanız sevinirim.Sağlıcakla kalın......" şeklinde özetlenebilir....
Mrb; ertuğrul kardeş dosyaları indiriyorum ama bir türlü telefonuma kayıt yapamıyorum.Telefonum 7610.Hata veriyor,işlem başarısız diyor.Ne yapmam gerekli?
arkadaşım yanlış bişeyler yapıyosundur benimde telefon 7610 ve oraya koyduğum programları deneyerek koyuyorum ve hepsi çalışıyoo
arkadaşım bunun register ı sağlam değil yada ben yapamadım orda 20-25 tane rakam war ama tel.a 6 tane yazılabiliyo ne yapacaz şimdiden tşkler.(ultrAslan temalarını bulursan atarsan sevinirim) tşkler...
arkadaşım bunun register ı sağlam değil yada ben yapamadım orda 20-25 tane rakam war ama tel.a 6 tane yazılabiliyo ne yapacaz şimdiden tşkler.(ultrAslan temalarını bulursan atarsan sevinirim) tşkler...
arkadaşım onu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ya başındaki yada sonundaki 6 rakamı yaz benimki ole olmuştu olursa banada haber ver....
arkadaşım onu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ya başındaki yada sonundaki 6 rakamı yaz benimki ole olmuştu olursa banada haber ver....
walla o ilk baştaki 6 rakamı denedim invalid code falan diyodu çekmiyodu sona noldu bilmiyom çimdi oldu hiç bi sorun yok çektiim fotoları kaydedebiliyorm tşkler tekrar.. ( uA temalarını unutmadın dimi arkdaşım walla bulursan acaip sewinicem )