Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Melodi-Resim-Film-Tema-Uygulama Paylaşımı... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "iyide rapid share deki bazı seyler premium uyelik istiyo ben biyerden indirdim premium sifreleri ama bi turlu indiremedim o anki ..." şeklinde özetlenebilir....
iyide rapid share deki bazı seyler premium uyelik istiyo ben biyerden indirdim premium sifreleri ama bi turlu indiremedim o anki dosyayı... free de belli bi sure sonra indirmiyo
Yani yeni kullanmaya başladım rapid'i... şu anda gayet güzel bir şekilde kullanıyorum... Arşiv hazırlama konusunda ayrıca yardımcı olabiliyor (.zip dosyaları) sen bi de başka bilgisayardan girmeyi dene...
Bi de burayı dene arkadaşım... fileupyours.com
Not: önce üye olman gerekiyor... (üyelik için e-mail adresin ve kullanıcı adın, şifren yeterli... bi dene bakalım...
rapidshare in (yada hangi siteyi kullanıyorsan) verdiği linki kopyalıyorsun.sonra buraya normal msj yazıyorsun ya oradan yapıştır diyceksin işte.bu kadar kolay hadi bu sefer olcak inşallah
ya şimdi denemelik olarak sadece bigokhan ozenin resmini gondercem..bakalım oluyomu die...ya ben sadece bi resim upload ettim 4 dakika surdu...sen nasıl
32 megabyte lik oyun yukledin hayret..vay be...
vaybe olmuş sonunda demek! ben size elimden geldigince sey indircem ama su an bende olan program oyun vs hepsini sizde bulmak mumkun...cunku hepsini bu formlardan indirdim..ama arkadastan 2 cd cektirdim cep telefonu için ngage oyunları falan yazıo...ben bi bakıyım yollarım sizede...