Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Melodi-Resim-Film-Tema-Uygulama Paylaşımı... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "YA BU TELEFONU WEB CAM OLARAK NASIL KULLANABİLİRİM. BİLEN VARSA MAİL ATSIN.
urfak@mynet.com..." şeklinde özetlenebilir....
kardeş o registerini bende bulamadım ya oraya koydum belki bi bulan olur diye koydum oraya registeri olmadanda kullanamazsın o programı be kardeşim kusuura bakma
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Ertuğrul ben buradan hiç birşey alamadım bana e-mail 'im den gönderirmisin hepsini?
Şimdiden Teşekürler Çok Güzel Bir Çalışma Olmuş pisikooomaynak@hotmail.com
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Ertuğrul ben buradan hiç birşey alamadım bana e-mail 'im den gönderirmisin hepsini?
Şimdiden Teşekürler Çok Güzel Bir Çalışma Olmuş pisikooomaynak@hotmail.com
arkadaşım hepsini göndermek biraz zor yaaa senin istediğin özel bişey varsa onu göndermeye çalışayım....
ya ertuğrul abi ben bu oyunları şimdi tele atamıyorum da mailime atabilirmisin çok zahmet olucak tabi atmazsan o senin bileceğin iş.yine de teşekkür ederim. catlak0707@hotmail.com
ertugrul kardes ben sanın g mailinede msj attım bana yardımcı olun bu edıgınız sıtelere tıklıyorum ama hıc bır bılgım yok apısıp kalıyorum ozellıkle temalar 6260 cep telefonum var ama bombos yardımcı olun bana tema sıtesıne gırdıkten sonra ne yapacagımı adım adım yazarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler