Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Nokia forumunda N91, Yardım Lütfen başlıklı konu tartışılıyor; Merhaba. Benim Nokia N91 le yaşadığım bi sıkıntı var. Telefonuma çok önemli bilgi içeren bi mesaj almıştım fakat o mesaj ...
Merhaba. Benim Nokia N91 le yaşadığım bi sıkıntı var. Telefonuma çok önemli bilgi içeren bi mesaj almıştım fakat o mesaj yanlışlıkla silindi. Şimdi ise o mesajı geri getirmeye çalışıyorum.
Fakat Y-Browser,S-Sxplorer ve X-Plore denememe rağmen bi sonuç alamadım bu programlar gizli dosyaları açamıyor. Mesela sony ericssonlarda telefonu bilgisayar bağladığımızda hem telefonun hafızası hemde hafıza kartı bilgissayar tarafından tanınıyor. Eğer nokia'lardada böyle bi özelliği kullanabilmek için program varsa yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayar bağladığımda sadece 4GBlik HDD görünüyor....
GÖRÜNEN HDD telefonunuzun kullanılabilir bölümüdür.görünmeyen bölümler ise yazmaya karşı korumalı ve ya salt okunur olarak kullanılabilen sistem dosyalarını barındırır.ve silinen mesajları geri getirmeniz zor olacaktır...
GÖRÜNEN HDD telefonunuzun kullanılabilir bölümüdür.görünmeyen bölümler ise yazmaya karşı korumalı ve ya salt okunur olarak kullanılabilen sistem dosyalarını barındırır.ve silinen mesajları geri getirmeniz zor olacaktır...
Fexplorer tarzı uygulamalar vardır bununla telefonunuzun tüm sürücülerini görebilirsiniz eğer bulabilirseniz bu tip uygulamalarla bulursuz ekseriyette uzun karakterli ve dat uzantılı dosyalardır yoksa yapacak birşey yoktur