+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 12
1 2 3 4 5 6 7 11 ... SonSon
Results 1 to 15 of 166

Nokia 5800 kullanıcıları

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Nokia forumunda Nokia 5800 kullanıcıları başlıklı konu tartışılıyor; sorun ve paylaşım için yazabilirsiniz......

Rookie Member qoqsalus Avatar
    Katılım tarihi
    04.03.2009
    Nereden
    istanbul

Nokia 5800 kullanıcıları

sorun ve paylaşım için yazabilirsiniz...

Katılım tarihi
    04.03.2009
    Nereden
    istanbul

Ynt: Nokia 5800 kullanıcıları

ilk ben yaziim dedim...

Arkadaşlar ilk parti mallar bitti sayılır…o yüzden kasa açıklığı ve ahize problemi yok,ama siz yinede alırken çok dikkat edin…Bunun dışında zaten telefonda sorun yok..Ben bilmeden ilk seriden alanlardanım.11/03′de aldığım ilk telefonumunda kasasında açıklık vardı ve kilitleniyordu,sonrada ahize problemi vermeye başladı…gittim geri verdim yenisininde kasası açıktı !!!,ondada 1 hafta sonra ahize problemi çıktı kasayı ön taraftan açıp sorunlu ahizenin tırnaklarını biraz kaldırıp taktım 1 haftada öyle idare ettikten sonra yine bozuldu , bende nokia shop a gittim,arkadaşlar çok anlayışlı bir şekilde karşıladılar ve nokia nın manuelinde bulunan bilgiler gereği arka kapağın yani vidalarının açılacağını duyunca itiraz ettim ve ahizeyi ön kapağı açıp ben çıkardım..sonrada değiştirdik..şimdilik bir sorun yok,umarım olmazda….
    Bakalım Nokia ilk partideki sorunlu kasa ve ahizeyi(daha henüz kabul etmese bile) ”Nokia kullanıcılarına”nasıl açıklayacak…çünkü Türkiyedeki herkez benim kadar ”şanslı” diil,sorun yaşayan insanlar bu kadar kısa sürede sıkıntılarını gideremeyecekler ve ellerinde daha kullanamadıkları ama içi ve vidaları sökülmüş, içi toz dolu ve cizikleri olan(servise gittimi bi 20 gün acık kaldığı için)birsürü telefon olacak…hatta bi forumda okudum telefonu servise veriyor ve ön kamerasını yanlış takıyorlar,takamamışlar yan olmuş…şaka gibi…

Katılım tarihi
    04.03.2009
    Nereden
    istanbul

Nokia 5800 DivX to MP4 - Allok MP4 Video Converter ile altyazıları çakıp istediğimiz boyutlarda telefona yükleye biliyoruz...

RapidShare Webhosting + Webspace

Katılım tarihi
    04.03.2009
    Nereden
    istanbul

OPDA 'den imei numaranıza sertifika alın ve program yüklenirken sertifika sorunu yaşamayın..

kaynak : TR-Kaynak Arşiv Nokia 5800 Programları sertifikalandırma (Unsigned-Signed)

Katılım tarihi
    04.03.2009
    Nereden
    istanbul

5800 wallpaper made by me...

New Member
    Katılım tarihi
    21.04.2009
    Nereden
    İstanbul

Bu telefonu aldıktan sonra Nokia'yı dava edebileceğimi düşünüyorum ..
    Dokun dinle paylaş sitesinden indirdiğim hiç bir parçayı telefona attığım zaman çalmıyor.
    laptopta dinleyebiliyorum ama telefonda çalmıyor.
    ayrıca media playerda eşitle diyorum hata veriyor.
    nasıl bu kadar bilimçsizce bir telefon aldığıma inanamıyorum.
    Kullanan birileri varsa yardımcı olabilir mi ?

Katılım tarihi
    04.03.2009
    Nereden
    istanbul

Alıntı Daphnia tarafından iletildi. Mesajı göster
    Bu telefonu aldıktan sonra Nokia'yı dava edebileceğimi düşünüyorum ..
    Dokun dinle paylaş sitesinden indirdiğim hiç bir parçayı telefona attığım zaman çalmıyor.
    laptopta dinleyebiliyorum ama telefonda çalmıyor.
    ayrıca media playerda eşitle diyorum hata veriyor.
    nasıl bu kadar bilimçsizce bir telefon aldığıma inanamıyorum.
    Kullanan birileri varsa yardımcı olabilir mi ?
    ben siteden indirmedim ...kendi arşivimden yüklediğim bit hızı yüksek parçaları (mp3) albüm resimlerine kadar wmp de eşitledim...
    senin sorunun farklı bişii..yeni versiyon yükledin mi? ''v20''....
    eğer yüklediysen format atıp tekrar yükle ama önce rehber dahil herşeyini yedekle...

Format Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır....
    Alıntıdır..

Katılım tarihi
    04.03.2009
    Nereden
    istanbul

2shared - download PhoneTorch.sisx

5800 PhoneTorch
    Bu program sayesinde kamerayı aktif etmeden kameranın flash ışığını aktif edebiliyorsunuz. Karanlık ortamlarda çok işe yarıyor. Zaten kameranın ışık seviyesi oldukça tatmin edici. Programı aktif hale getirip tuşları kilitleyip sürekli ışığı kullanabiliyoruz. Tıpkı küçük el fenerleri gibi.

Rookie Member
    Katılım tarihi
    09.05.2009

arkadaşlar ben 5800 almayı düşünüyorum önerir misiniz acaba? kasa açıklığı nedir peki? resim koyabilme ihtimaliniz var mı acaba? alırken dikkat edelim bari, bir de ilk parti yada 2. parti olayını nasıl anlayacağız ?
    ...BEŞİKTAŞ seninle DOĞDUM, seninle ÖLECEĞİM...

Katılım tarihi
    04.03.2009
    Nereden
    istanbul

Alıntı kronos tarafından iletildi. Mesajı göster
    arkadaşlar ben 5800 almayı düşünüyorum önerir misiniz acaba? kasa açıklığı nedir peki? resim koyabilme ihtimaliniz var mı acaba? alırken dikkat edelim bari, bir de ilk parti yada 2. parti olayını nasıl anlayacağız ?
    kasa açıklığı ve ahize problemi şimdiki partide yok ama yinede alırken kontrol etmekte fayda var...

Katılım tarihi
    04.03.2009
    Nereden
    istanbul

*#0000# tuslayarak telefonun versiyonuna bakmak gerekiyor, v20 olanlar ikinci parti, v11 olanlar ilk parti.

hARDWAREMANIAC by_BuR@K Avatar
    Katılım tarihi
    22.03.2006
    Nereden
    hARDWAREMANIA
    Blog Mesajları
    1

Arkadaşlar Bu NOKİA'nın Son ürettiği telefonlarda neden sürekli ağrıza çıkıyo ??? 28/01 de NOKİA N85 aldım 14 gün kullandım şarj olmama ile başlayan ağrıza zinciri telefonun sürekli resetlemesiyle devam etti cihazı alalı 4 ay oldu 3 ay garantide kaldı şimdide cihazı değiştirecez dediler 30 iş günü 27/05 de doluyo eğer cihazım gelmez ise Nokia'yı icraya vermeyi düşünüyorum.

Yukarıda bi arkadaş belirtmiş iyimser yaklaşıyolar fln demiş ama o sadece müşteriyi kandırmak için geliştirdikleri bi taktik abartısız 3 aydır telefonum garantide cihaz yapıldı diyolar geliyo aynı gün geri gidiyo ve nokia müşteri hizmetlerini arıyorum 14 günde cihaz böyle böyle yaptı diyorum normal bişi yazılımdan kaynaklanıyo diolar garantiye yolluyorum geliyo sürekli aynı hata
    yani NOKİA kaliteyi bozdu die düşünüyorum Birdaha telefon alsam NOKİA almam 5800 alasım wardı yukarıdaki problemleri okuyuca bi daha yanına bile yaklaşmam

PcManiac

V.I.Member 2-RuN Avatar
    Katılım tarihi
    25.08.2008
    Nereden
    Adana

Nokia'nın bu telefonunun dış kabuğu güzel fakat kalite olmadıktan sonra ne edeyim ben o telefonu.. Yani bu telefonun beş para edeceğini sanmıyorum
    Devler gibi eser bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir..

Rookie Member
    Katılım tarihi
    09.05.2009

Alıntı by_BuR@K tarafından iletildi. Mesajı göster
    Arkadaşlar Bu NOKİA'nın Son ürettiği telefonlarda neden sürekli ağrıza çıkıyo ??? 28/01 de NOKİA N85 aldım 14 gün kullandım şarj olmama ile başlayan ağrıza zinciri telefonun sürekli resetlemesiyle devam etti cihazı alalı 4 ay oldu 3 ay garantide kaldı şimdide cihazı değiştirecez dediler 30 iş günü 27/05 de doluyo eğer cihazım gelmez ise Nokia'yı icraya vermeyi düşünüyorum.

Yukarıda bi arkadaş belirtmiş iyimser yaklaşıyolar fln demiş ama o sadece müşteriyi kandırmak için geliştirdikleri bi taktik abartısız 3 aydır telefonum garantide cihaz yapıldı diyolar geliyo aynı gün geri gidiyo ve nokia müşteri hizmetlerini arıyorum 14 günde cihaz böyle böyle yaptı diyorum normal bişi yazılımdan kaynaklanıyo diolar garantiye yolluyorum geliyo sürekli aynı hata
    yani NOKİA kaliteyi bozdu die düşünüyorum Birdaha telefon alsam NOKİA almam 5800 alasım wardı yukarıdaki problemleri okuyuca bi daha yanına bile yaklaşmam

sikayetvar.com a yaz dostum olayı, ama sakin bir dille, belge numaralarını girerek... kesinlikle ilgileneceklerdir, hukuki yola başvuracağını da eklersin yazıya teknoloji tamamen şans işidir arkadaşlar... ben izmirdeyim, acaba nereden alsam telefonu daha uygun ve güvenilir olur

Katılım tarihi
    04.03.2009
    Nereden
    istanbul

Alıntı kronos tarafından iletildi. Mesajı göster
    sikayetvar.com a yaz dostum olayı, ama sakin bir dille, belge numaralarını girerek... kesinlikle ilgileneceklerdir, hukuki yola başvuracağını da eklersin yazıya teknoloji tamamen şans işidir arkadaşlar... ben izmirdeyim, acaba nereden alsam telefonu daha uygun ve güvenilir olur
    çok doğru diyorsun...ben de teli aldığımda çok sıkıntı çektim ilk parti yüzünden ama şu anda herhangibir sıkıntım yok...yavaş yavaş s60 v5 yazılımlarda cıkmaya başladı...beleş navigasyon(garmin-sygic ve en stabil olan NDrive),wireles ve hergün genişleyen program arşivi ile benm için telefon sorunsuz ve güncellemelerle stabil...şu andaki tek sıkıntım müzik ses seviyesi düşük olması..onuda güncellemelerle halledeceklerini düşünüyorum...telefon almak istiyorsan bence mutlaka sana en yakın ve en kurumsal olan yerden almandır...

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 12
1 2 3 4 5 6 7 11 ... SonSon