Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Nokia 6300 hakkındaki görüşleriniz başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar nokia 6300 almaya karar verdim fakat almadan önce sizin görüşlerinizi almak istedim görüşleriniz için teşekkürler..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar nokia 6300 almaya karar verdim fakat almadan önce sizin görüşlerinizi almak istedim görüşleriniz için teşekkürler
Teknik açıdan beğenmedim. Dahili modemi yok, 3g desteği yok. Notebook bilgisayarıma takıp kullanamıyacağımı farkedince vazgeçtim. En önemli özelliği ince olması ve kibar durması. Bende bakmıştım. Lakin o telefonun yerine Nokia 6120c aldım. Aynı incelikte ve kibarlıkta. O sebeple sana da tavsiye ederim.
__________________ Teknolojinin sonu yok.
Her gün yeni özelliklere sahip aletler çıkıyor.
SS