Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia »

NOKİA 6600

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında NOKİA 6600 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM. NOKİA 6600 ALDIM AMA PROĞRAM YÜKLETMESİ BİR TON PARA BU YÜZDEN UCUZ YOLLU VEYA BELEŞ ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 03-11-04, 10:35   #1 (permalink)
ozkancavuser
New Member

ozkancavuser Avatar

Katılım tarihi: 01.11.04
Nereden: ankara
NOKİA 6600

MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM. NOKİA 6600 ALDIM AMA PROĞRAM YÜKLETMESİ BİR TON PARA BU YÜZDEN UCUZ YOLLU VEYA BELEŞ OLARAK YÜKLEME GİBİ BİR İMKANIM VARSA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ . BİRDE PV PLAYER DEDİKLERİ PROĞRAMI NASIL YÜKLEYEBİLİRİM.

En son ozkancavuser tarafından düzenlendi: 03-11-04 saat 10:43
ozkancavuser çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-11-04, 11:42   #2 (permalink)
magic_ocean
hARDWAREMANIAC

magic_ocean Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Nereden: İstaNbul'un HerYErinde
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1
Alıntı:
ozkancavuser tarafından iletildi.
MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM. NOKİA 6600 ALDIM AMA PROĞRAM YÜKLETMESİ BİR TON PARA BU YÜZDEN UCUZ YOLLU VEYA BELEŞ OLARAK YÜKLEME GİBİ BİR İMKANIM VARSA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ . BİRDE PV PLAYER DEDİKLERİ PROĞRAMI NASIL YÜKLEYEBİLİRİM.
dostum ankarada çok para galıba ist de okadarda paglı degil bi ara ziyarete gelirsen burda yükletirsin
Eski 03-11-04, 11:47   #3 (permalink)
a c hak
Ziyaretçi

dostum ilk önce bi bluetooth yada cardreader alman lazim
ondan sonrasi kolay programlari burda bulabilirsin arkadaslar yardimci olur
bende istedigin programi gönderebilirim

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-11-04, 12:02   #4 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
yada kızıl ötesi al! ama bt en iyisi! en fazla 50 milyona alırsın! bi kere para ödersin ondan sonra ooohh bak keyfine
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-11-04, 12:17   #5 (permalink)
a c hak
Ziyaretçi

Alıntı:
m4gnetic tarafından iletildi.
yada kızıl ötesi al! ama bt en iyisi! en fazla 50 milyona alırsın! bi kere para ödersin ondan sonra ooohh bak keyfine
imzan yine degismis hayirdir

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-05, 05:29   #6 (permalink)
sami18
New Member

Katılım tarihi: 04.07.05
Nereden: iSTANBULDA
Alıntı:
canım Arkadaşım bende birsite var çok güzel bir site o site ismini veriyim
ww3.guduwap.com/
sami18 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-05, 14:39   #7 (permalink)
iCoNaiN
Senior Member

iCoNaiN Avatar

Katılım tarihi: 22.04.04
Nereden: den sanane!!!! Buraya bakma bi daha....
ben önceden bluetooth kullanıordum ama şimdi card reader kullanıorum. sana da öneriorum card reader çok daha hızlı atıyor dosyaları. telefonu açıp kapaman gerekecek ama b unu bile içine koysan büyük dosyalarda bluetooth'tan çok daha iyi

Türkçe rapin gerçek kralları!
iCoNaiN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-05, 15:51   #8 (permalink)
ROMAZ
Cool Member

ROMAZ Avatar

Katılım tarihi: 22.07.04
Nereden: İSTANBUL/ BOSTANCI
Blog Mesajları: 2
Resimler: 13
Alıntı:
Bulamadığın yada aradığın bi program varsa mail yada özelden pm at yardımcı olurum

Senki ilk vazgeçemeyişim,ilk kıskançlığım,ilk ömrüme yazdığım,uzaklardan sevdalandığım kızdığım,affetmediğim affedemediğim.Olmayacak bir duaya amin demek gibi sevdiğim,hep geç kaldığım,bitiremediğim,unutamadığım.
ROMAZ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-07-05, 09:40   #9 (permalink)
barbarian666
V.I.Member

barbarian666 Avatar

Katılım tarihi: 20.07.04
Nereden: mobil durumdayım:)
Resimler: 3
Alıntı:
m4gnetic tarafından iletildi.
la fatih bayadır girmiom foruma imzada awatarda deiişmiş tanıyamadım be ortim
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:38.