Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında NOKİA 6600 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM. NOKİA 6600 ALDIM AMA PROĞRAM YÜKLETMESİ BİR TON PARA BU YÜZDEN UCUZ YOLLU VEYA BELEŞ ..." şeklinde özetlenebilir....
MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM. NOKİA 6600 ALDIM AMA PROĞRAM YÜKLETMESİ BİR TON PARA BU YÜZDEN UCUZ YOLLU VEYA BELEŞ OLARAK YÜKLEME GİBİ BİR İMKANIM VARSA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ . BİRDE PV PLAYER DEDİKLERİ PROĞRAMI NASIL YÜKLEYEBİLİRİM.
En son ozkancavuser tarafından düzenlendi: 03-11-04 saat 10:43
MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM. NOKİA 6600 ALDIM AMA PROĞRAM YÜKLETMESİ BİR TON PARA BU YÜZDEN UCUZ YOLLU VEYA BELEŞ OLARAK YÜKLEME GİBİ BİR İMKANIM VARSA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ . BİRDE PV PLAYER DEDİKLERİ PROĞRAMI NASIL YÜKLEYEBİLİRİM.
dostum ankarada çok para galıba ist de okadarda paglı degil bi ara ziyarete gelirsen burda yükletirsin
dostum ilk önce bi bluetooth yada cardreader alman lazim
ondan sonrasi kolay programlari burda bulabilirsin arkadaslar yardimci olur
bende istedigin programi gönderebilirim
canım Arkadaşım bende birsite var çok güzel bir site o site ismini veriyim
ww3.guduwap.com/
ben önceden bluetooth kullanıordum ama şimdi card reader kullanıorum. sana da öneriorum card reader çok daha hızlı atıyor dosyaları. telefonu açıp kapaman gerekecek ama b unu bile içine koysan büyük dosyalarda bluetooth'tan çok daha iyi
Bulamadığın yada aradığın bi program varsa mail yada özelden pm at yardımcı olurum
Senki ilk vazgeçemeyişim,ilk kıskançlığım,ilk ömrüme yazdığım,uzaklardan sevdalandığım kızdığım,affetmediğim affedemediğim.Olmayacak bir duaya amin demek gibi sevdiğim,hep geç kaldığım,bitiremediğim,unutamadığım.