Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia »

Nokia 6600'da versiyon yükseltme ve sınırsız video kayıt.

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Nokia 6600'da versiyon yükseltme ve sınırsız video kayıt. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ya versiyon yükseltme falan diorlar. Bu ne oluor? Telefonu ilk aldığımızda versiyonu ne oluor ki biz bu versionu yükseltiyoruz(6600 hakkında ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 25-04-04, 17:26   #1 (permalink)
iCoNaiN
Senior Member

iCoNaiN Avatar

Katılım tarihi: 22.04.04
Nereden: den sanane!!!! Buraya bakma bi daha....
Nokia 6600'da versiyon yükseltme ve sınırsız video kayıt.

Ya versiyon yükseltme falan diorlar. Bu ne oluor? Telefonu ilk aldığımızda versiyonu ne oluor ki biz bu versionu yükseltiyoruz(6600 hakkında konuşuyorum). Bir de sınırsız video kayıt varmış. Eti CamCorder isimli bir programla. Ben telefonuma yükledim ve program kayıt yapmadı. Bazıları ses kaydetmiyor sadece görüntü kaydediyor diyor. Bazıları da versiyon yükseltince hem sesi hem de görüntüyü kaydediyor diyor. Ama ben gerçekten anlamadım. Bu versiyonu nasıl yükseltiriz. Benim telefonumun versiyonu ilk aldığım günkü gibi. Bunu irDA veya BlueTooth yoluyla yapabilir miyim? Dosyası var mı? Yoksa servise götürmem mi lazım? Yardımcı olursanız sevinirim....
iCoNaiN çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-04, 17:31   #2 (permalink)
m.o.b.o
Power Member

m.o.b.o Avatar

Katılım tarihi: 21.04.04
Nereden: Zürih - İsviçre
ilk çıkan telefonlarda genelde sorunlar olur... kullanıcılardan gelen şikayetler neticesinde bu sorunlar yazılımlar sayesinde çözülür... noki bu sebepten telefonları için yeni yazılımlar yazıyor...
*#0000# bunu yaz ve orda V **.** gibi bir versiyon numarası yazar başta... kvk yı yada direk nokia yı arayarak en son versironu öğrenebilirsin... aynı win service packler gibi buda telefonun daha stabil çalışmasını sağlıyor...

eğer etlefonun garanti kapsamındaysa, nokia satıcısına git ve orda sana bedava yeni sürümü yüklerler... (her yerde yok bu... nokia yı arayıp sorarsan sana en yakın yeri söylerler... )

ama unutma, yeni yazılım yüklediğinde telefondaki her şey silinir... resimler, isimler, mesajlar... bir yere yedeğini al, yazılımın eskiyse, yenisini yüklet... her zaman yeniler iyidir...
m.o.b.o çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-04, 17:47   #3 (permalink)
iCoNaiN
Senior Member

iCoNaiN Avatar

Katılım tarihi: 22.04.04
Nereden: den sanane!!!! Buraya bakma bi daha....
Ok.

Saolasın. Ben bi ara bunu yaptırırım. Anladım ama bu sınırsız video kaydı hakkında bilgisi olan var mı?
iCoNaiN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-04-04, 10:14   #4 (permalink)
ozy1905
Power Member

ozy1905 Avatar

Katılım tarihi: 13.11.02
Nereden: Çandarlı-Ankara/Bİlkent
Eti cam corderın son versiyonu sayesinde sesli sınırsız kayıt yapabilirsin al sanada link buyur Eticamcorder unlimited videoSound for 6600 ı yükle ama

ozy1905 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-06-05, 00:45   #5 (permalink)
asi cocuk
New Member

Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: simav

****** bu site açılmıyo nasil açılacak

En son EzerchE tarafından düzenlendi: 01-06-05 saat 02:25 Sebep: üsluplarımıza dikkat edelim.
asi cocuk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-06-05, 12:41   #6 (permalink)
abwx
Senior Member

abwx Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.03.05
Nereden: İSTANBUL
..

bir soruda ben sorabilirmiyim
bu eti comcoder hangi formatta kayıt yapıyor acaba..
abwx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-06-05, 13:21   #7 (permalink)
ROMAZ
Cool Member

ROMAZ Avatar

Katılım tarihi: 22.07.04
Nereden: İSTANBUL/ BOSTANCI
Blog Mesajları: 2
Resimler: 13
Eti Camcorder le yapılan kayıtları bilgisayardan converter yapmadan izlenemiyor aklınızda olsun.Bence en iyisi philips camcorder eğer bulamayan varsa bana PM den ulaşsın mail adresini verenlere gönderebilirim

Senki ilk vazgeçemeyişim,ilk kıskançlığım,ilk ömrüme yazdığım,uzaklardan sevdalandığım kızdığım,affetmediğim affedemediğim.Olmayacak bir duaya amin demek gibi sevdiğim,hep geç kaldığım,bitiremediğim,unutamadığım.
ROMAZ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-06-05, 20:20   #8 (permalink)
ozracing
Power Member

ozracing Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.03.05
Nereden: iSTanBUL
Resimler: 2
Philips camcorder 1.0 en iyisi ve 6600 larda en sorunsuz çalışanı
Versiyona geelince

6600 en sonn versiyonu 5.53 bilgginize telefoncuya gidince 5.27 yüklemesin
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-05, 19:50   #9 (permalink)
.hotluck
Rookie Member

Katılım tarihi: 30.05.05
Nereden: ank
6600 en son versiyonu 5.53 değil 5.61 telefoncular kandırıyor. isterseniz internetten bulup telefoncunuza götürün o da faydalansın.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-05, 20:36   #10 (permalink)
ozracing
Power Member

ozracing Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.03.05
Nereden: iSTanBUL
Ben 5.53 olarak biliyorum ve daha yeni çıktı
yanlışın olmasın
ozracing çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-05, 22:39   #11 (permalink)
.hotluck
Rookie Member

Katılım tarihi: 30.05.05
Nereden: ank
Ya kardeşim yalan mı söyleyecem. İyice ara google dan da bi bak bakalım japonyada şimdi ne kullanılıyo???
.hotluck çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 09:58   #12 (permalink)
Big CRacker
Rookie Member

Big CRacker Avatar

Katılım tarihi: 30.04.05
Nereden: türkiye,ankara
BEN DE BİŞEY SORACAM..

BU CAMCORDERLARI YÜKLEYİNCE 6600'A SES KAYDEDİCİ DE SINIRSIZ OLUYOMU

intel p4,2.4 ghz,512mb ddram,ge-force fx 5200 256mbram,boktan bi iki hoparlör,tv card,phılıps 17 inç flat,lightframe monitör
ADSL MODEM=d-link dsl 500 g,bu kadar
Big CRacker çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-05, 10:39   #13 (permalink)
ROMAZ
Cool Member

ROMAZ Avatar

Katılım tarihi: 22.07.04
Nereden: İSTANBUL/ BOSTANCI
Blog Mesajları: 2
Resimler: 13
Alıntı:
Big CRacker tarafından iletildi.
BEN DE BİŞEY SORACAM..

BU CAMCORDERLARI YÜKLEYİNCE 6600'A SES KAYDEDİCİ DE SINIRSIZ OLUYOMU
Sadece ses kayıt etmekten bahsediyorsan olmaz anca videoyu çekerken sesli kayıt yapabilirsin
ROMAZ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-07, 20:37   #14 (permalink)
hardware
New Member

Katılım tarihi: 28.07.07
Nereden: turkiye
Ynt: Nokia 6600'da versiyon yükseltme ve sınırsız video kayıt.

slm bana atar mısın execpt@mynet.com
hardware çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-10-07, 14:30   #15 (permalink)
reha
New Member

Katılım tarihi: 10.10.07
Cevap: Nokia 6600'da versiyon yükseltme ve sınırsız video kayıt.

sağol kardeş
reha çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-10-07, 14:52   #16 (permalink)
reha
New Member

Katılım tarihi: 10.10.07

Abi Ben Linki Bulamiyorum
reha çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-10-07, 17:28   #17 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04

link yok,konunun tarihi eski