hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Nokia 6630 kullanıyorum tus kilidi kodunu unuttum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Nokia 6630 kullanıyorum tus kilidi kodunu unuttum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "zobaroglu sen bana telefonunun imei no sunu gönder sana vereceğim master kodla güvenlik kodunu değiştirebilirsin. bana ulaşırsan yardım edebilirim..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 14-07-06, 13:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
mskocak
New Member

Katılım tarihi: 14.07.06
zobaroglu sen bana telefonunun imei no sunu gönder sana vereceğim master kodla güvenlik kodunu değiştirebilirsin. bana ulaşırsan yardım edebilirim
mskocak çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-06, 13:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
mskocak
New Member

Katılım tarihi: 14.07.06
zobaroglu sen bana telefonunun imei no sunu söle sana vereceğim master kodla sonunu çözersin
mskocak çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-06, 13:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator
Bilgisayarım

EsPeRaNZa Avatar

Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Master Code kesinlikle işe yarar! Yani 3210'da bile denedim, olduguna göre Symbian işletim sistemli telefonlar kesinlikle olması gerekli! Bir de m4gnetic'in dedigi doru! Hard format atın ve şifreniz 12345 yada 00000 oluyor! Olmuyor demişsiniz ama sizler sanırım soft format attınız! Formatların çeşitleri ve nasıl atıldıkları sitede var! Biraz araştırmanızı oneririm! Çunku soft formatla alakası bile yoktur hard formatın!
Eski 26-07-06, 03:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
running_away
Rookie Member
Bilgisayarım

running_away Avatar

Katılım tarihi: 15.09.04
Nereden: Ankara
arkadaşlar bu konuda yanlışlığa düşüyorsunuz hard formatta güvenlik kodu değişmez yani eskiden neyse yine o kalır. tecrübeyle sabittir. denemek isteyen arkadaşlar telefon hafızasını yedekleyip denesinler. değişmediğini göreceklerdir. be arada o linkte verilen mastercodeun işe yaradığını biliyorum bu da tecrübeyle sabittir. ancak yeni versiyonlarda bu mastercode sistemini değiştirdiler veya kaldırdılarsa bilemiycem. tlf versiyonu nedir?
Eski 13-08-06, 21:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
cihat_6006
Rookie Member

cihat_6006 Avatar

Katılım tarihi: 01.12.05
Nereden: Ankara
sen telefona 0 dan baslayarak teker teker kodları girmeye basla belki bulursun
cihat_6006 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-08-06, 22:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator
Bilgisayarım

EsPeRaNZa Avatar

Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Alıntı:
cihat_6006 tarafından iletildi.
sen telefona 0 dan baslayarak teker teker kodları girmeye basla belki bulursun
Çok zor ihtimal be sanki Master Code direk çözüm
EsPeRaNZa çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-09-07, 21:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
candyman
Rookie Member

Katılım tarihi: 15.04.05
Nereden: istanbul
Cevap: Nokia 6630 kullanıyorum tus kilidi kodunu unuttum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar,nokia 7610 telefonuma otomatik tuşkilidi koydum ve belli bi süre sonra kilit kodu koyuyor,herzamanki gibi şifreyi yazdım kabul etmedi,mastercode olayına girdim yine olmadı hard format attım olmadı.e soft ta atamıoz çunku tus kilidi var :S yardım edin
candyman çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-07, 16:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
Methral
Member

Methral Avatar

Katılım tarihi: 24.12.05
Ynt: Cevap: Nokia 6630 kullanıyorum tus kilidi kodunu unuttum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?

Alıntı:
candyman tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar,nokia 7610 telefonuma otomatik tuşkilidi koydum ve belli bi süre sonra kilit kodu koyuyor,herzamanki gibi şifreyi yazdım kabul etmedi,mastercode olayına girdim yine olmadı hard format attım olmadı.e soft ta atamıoz çunku tus kilidi var :S yardım edin
Hard formatt attıgında olmaması garip biraz...Yazılım hafıza kartındaysa belki öle bişe yapar sende bilgisayarda MMCden verilerini al (programlar hariç) snra ona da bi format at.Hard formattan sağ kalmaması lazm böle bi sorunun...Bi de otomatik tuş kilidini nasıl koydun anlatrmısın. senin gibi yapan dier arkadaşlar varsa onlarada yardımcı olsn başlık..
Methral çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-10-07, 22:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
aslanyurek2
New Member

Katılım tarihi: 29.03.07
Nereden: adana
Ynt: Nokia 6630 kullanıyorum tus kilidi kodunu unuttum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?

6600 Format Atma

Nokia 6600 telefonunuza format atmak istiyorsanız yapmanız gereken şu
*,3,yes tusu ve açma kapama tusuna telefon kapalıyken aynı anda basın
telefon açılacak ve formatting yazısını göreceksiniz.Sonra o dolduktan
sonra telefonunuz formatlanmış olacak. Ayrıca *#7370# de olabilir ii günlerde kullanın kardeş burdan dene birde olacakmı bende 6600 kullanıyorum hakkında bütün herşeyi biliyorum merak etme
aslanyurek2 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-11-07, 21:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
GECECİ33
New Member

Katılım tarihi: 14.09.06
Nereden: İSTANBUL
Ynt: Nokia 6630 kullanıyorum tus kilidi kodunu unuttum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?

Alıntı:
zobaroglu tarafından iletildi. Mesajı göster
telefonun guvenlık kodunu unuttum yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım

aha kardeş umarım bu program işini görür ben nokia n70 kullanıyorum bu programla işimi hallediyorum

Dosya.cc - Best File Hosting - Web Hosting

inşallah işini görür kardeşim sis dosyasını tele at kur çalıştır unlock de biraz bekle ve kilit kodun karşında
GECECİ33 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-11-07, 16:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
yasdem
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 03.04.07
Nereden: konya

dostum çok saol işimi gördü şifremi buldu
eline saglık
yasdem çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-02-08, 09:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
caby_n
New Member

caby_n Avatar

Katılım tarihi: 30.01.08
Nereden: samsun

Çok saolasınız yaa valla kafayı yemiştim allah razı olsun
caby_n çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-04-08, 17:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
kgr
New Member

Katılım tarihi: 09.04.08

yaw zaten güvenlik kodu 5 haneyi aşmıo ki imei yazıp aldıım kod 11 haneli felan
kgr çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-08, 17:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
kosanmustafa
New Member

Katılım tarihi: 09.06.08
Nereden: Ş.URFA
master code

mastercode işe yaramadı imei numaramı yazdım bana verdiği kodu girdim işe yaramadı hepsi yalan
kosanmustafa çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:26.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999