hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Nokia 6630 kullanıyorum tus kilidi kodunu unuttum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Nokia 6630 kullanıyorum tus kilidi kodunu unuttum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "telefonun guvenlık kodunu unuttum yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 21-06-06, 14:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
zobaroglu
New Member

Katılım tarihi: 10.04.06
Nereden: konya
Nokia 6630 kullanıyorum tus kilidi kodunu unuttum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?

telefonun guvenlık kodunu unuttum yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım
zobaroglu çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-06, 14:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
forumda arama yaparsan cevabı bulursun aslında.
http://nfader.z-host.ru/
yine bu adres konulardan birinde verilmişti...
peculiar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-06, 23:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

Katılım tarihi: 23.03.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
master code diye minik bir program var imei nosunu yazıyorsun sana kilit kodunu açıyo
Eski 25-06-06, 03:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
[lost]
Rookie Member

[lost] Avatar

Katılım tarihi: 25.06.06
Nereden: AnkarA
arkadaşlar bu link hiçbir işe yaramadı
[lost] çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-06, 03:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator
Bilgisayarım

EsPeRaNZa Avatar

Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Allah Allah işe yaramsı lasım! Sen imei no'nu yazıp altındaki seçeneği tıkladınmı? işe yarıyor cunku şimdi denedim!
Eski 25-06-06, 12:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Blick Avatar

Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10
@peculiar çok saol ya bak bunu yeni öğrendim uzun zamandır bunların hiç biriyle de ilgilenmiyodum
Blick şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-06, 17:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
zobaroglu
New Member

ilginiz icin sagolun ama orada yazan kod da yanlıs...
ise yaramadı malesef
Eski 27-06-06, 18:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

hami10 Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
valla nokiaların çoğunda 123456 işe yarar yada 00000 olmalı

hami10 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-06, 14:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
Methral
Member

Methral Avatar

Katılım tarihi: 24.12.05
bence sen yedeklerini al (ajanda notlar fln...) bi hard format at
Methral çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-06, 20:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
zobaroglu
New Member

beyler 12345 olan kodu ben değiştirdim zamanında ama sımdı ne yaptıgımı hatırlamıyorum Hard format olayınıda yaptım her cesııt formatı attım ama telefon kılıt kodunu unutmuyor....???
Eski 03-07-06, 00:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
YoL_GezeR
Silver Member
Bilgisayarım

YoL_GezeR Avatar

Katılım tarihi: 25.06.04
Nereden: Vatan...Millet...Sakarya...
Resimler: 37
Alıntı:
zobaroglu tarafından iletildi.
beyler 12345 olan kodu ben değiştirdim zamanında ama sımdı ne yaptıgımı hatırlamıyorum Hard format olayınıda yaptım her cesııt formatı attım ama telefon kılıt kodunu unutmuyor....???
o zaman doğru telefoncuya

Unutulan her şehit kaybedilen bir siperdir. Şehitleri unutmak vatandan vazgeçmektir!
YoL_GezeR çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-07-06, 00:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
evanescence
Silver Member

Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: İSTANBUL
arkadaşım master code programı elimde mevcut ulaşırsan yardımcı olurum yada gece linki eklerim kullanımını da yazarım ondan yaparsın ok??

-------
"evanescence & cranberries"
evanescence çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-07-06, 22:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
zobaroglu
New Member

.
Eski 04-07-06, 01:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
Methral
Member

Methral Avatar

Katılım tarihi: 24.12.05
hard format atınca kesinlikle varsayılan fabrika ayarlarına dönmesi lazım."hatırlaması" gibi bişey söz konusu olamaz.Hard format olayını doğru yaptığndan eminmisin ve kodun "00000" olarak sıfırlanma olasılığını da değerlendir....
Methral çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-06, 01:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
evanescence
Silver Member

Alıntı:
Methral tarafından iletildi.
hard format atınca kesinlikle varsayılan fabrika ayarlarına dönmesi lazım."hatırlaması" gibi bişey söz konusu olamaz.Hard format olayını doğru yaptığndan eminmisin ve kodun "00000" olarak sıfırlanma olasılığını da değerlendir....

hayır arkadaşım hard format atarsa olmaz hard formatta güvenlik kodu sıfırlanmaz güvenlik koduda zaten 00000 olmaz 12345 olur onun olması içinde soft format atması lazım ancak şuda var soft format atmak için yine o güvenlik kodunu ister makine e haliyle arkadaş zaten güvenlik kodunu unutmuş yani soft formatı da atamaz anlaşıldı sanırım herkes bu yanlışı yapıyor.

dediğim gibi hard format atarak güvenlik kodu sıfırlanmaz soft format gerekir
Eski 04-07-06, 10:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
hard format atıncada güvenlik kodu 12345 'e döner zaten. sot format fabrika ayarlarına döner ancak hard format işletim sistemini yeniden kurar. yeniden kurulan bi işletim sisteminde de güvenlik kodu doğal olarak 12345 olacaktır.
Eski 04-07-06, 13:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
evanescence
Silver Member

hayır m4gnetic öyle olmuyor bunu ben 6600 ımda denedim olmadı

şu hard yada softu karıştırıyorum bazen ben yazayım

1. yol: tel kapalı ıken *#3 yes ve on off tusuna basarak format atabilirsiniz ancak bu şekilde formatı atarsanız güvenlik kodunu sıfırlamayacaktır

2. yol: tel acık ıken *#7370# tuslayıp format atmaya çalışırsanız güvenlik kodunu da ister eğer güvenlik kodunu bilmiyorsanız bu şekilde formatı atamazsınız

ben denemiştim bi ara aynen böyleydi tabi o zamanlar http://nfader.z-host.ru/
bu bilinmiyordu bende minik bi program yükledim telefona onun içinden hemen hallettim ahh ah programlarda olmasa halimiz yaman telcilere bayılırdık 20 ytl
Eski 04-07-06, 14:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #18 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

yaa ben soft formatta güvenlik kodu sıırlanmaz demiyorumki ama hard format zaten sistemi tamamen yeniden kuruyor dolayısıyla symbian işletim sisteminin ilk kurulumda geçerli olan güvenlik kodu neyse o oluyor.oda 12345. ben denedim oldu yane
m4gnetic çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-06, 14:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #19 (permalink)
evanescence
Silver Member

tamam öyle oluyor ama o formatıda atmak için güvenlik kodunu istiyor telefon e güvenlik kodunu bilmeyen biride atamıyor formatı
Eski 04-07-06, 14:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #20 (permalink)
jackall2928
Rookie Member

jackall2928 Avatar

Katılım tarihi: 02.07.06
Nereden: KUTAHYA
bir telefoncuya gidip asgari 5ytl verip kodu kırdırabilirsin
jackall2928 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-06, 15:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #21 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

yaw hard format kapalıyken çekiliyo e o zaman güvenlik kodu sormuyo ya iste
m4gnetic çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-06, 00:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #22 (permalink)
evanescence
Silver Member

Alıntı:
m4gnetic tarafından iletildi.
yaw hard format kapalıyken çekiliyo e o zaman güvenlik kodu sormuyo ya iste

tamam sormadığını biliyorum ama güvenlik kodunu sıfırlamadığını ben biliyorum ama başkaları bilmiyor istersen dene güvenlik kilidini aç kodu da farklı bişey yap sonra bas formatı bakalım 12345 olacak mı ?? bence olmayacak
Eski 05-07-06, 09:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #23 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

yaa daha önce denedim oldu. zaten olmamas gibi bi mantık yok yani. iletişim sistemini tamamen kaldırıp yeniden kuruyor. Eski güvenlik kodunu sormak gibi bi olayı olmaz zate ki denemiştim daha önce. ayrıca şu anda formata ihtiyacım yok
m4gnetic çevrim dışı