hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "tamam ya şaka mayetinde kullanmıştım tamam görüşürüz..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 31-01-07, 18:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
volkan-uluc
Rookie Member

volkan-uluc Avatar

Katılım tarihi: 27.11.06
Nereden: nazilli
Re: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

tamam ya şaka mayetinde kullanmıştım
tamam
görüşürüz
Eski 05-02-07, 13:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
volkan-uluc
Rookie Member

volkan-uluc Avatar

Katılım tarihi: 27.11.06
Nereden: nazilli

ya bir derdim var benim hafıza kartım yazmaya korumalı diye sinyal veriyor ben bu durumu nasıl düzelticem.???
volkan-uluc çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-02-07, 04:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
quake35
New Member

Katılım tarihi: 15.02.07
Nereden: izmir
Exclamation Re: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

Alıntı:
The Judge tarafından iletildi. Mesajı göster
Soft Format ve Hard Format olmak üzere iki format seçeneği vardır...

Telefonunuz sürekli sistem hataları vermeye başladıysa yüklediğiniz programlardan dolayı veya başka bir sebepten dolayı sistem dosyaları zarar görmüştür...

Telefona format atarak ilk günkü haline geri döndürebiliriz.

Format attığınız zaman adından da belli olduğu gibi (FORMAT) telefondaki
tüm bilgileriniz gidecektir. Mesajlar rehber görüntüler videolar v.s. v.s.

Soft Format : Telefon normal konumdayken *#7370# kodunu tuşluyoruz.
Karşınıza Tüm orjinal telefon ayarları yüklensinmi telefon açılıp kapanacak diye bir uyarı gelecek evet seçip güvenlik kodunuzu giriyorsunuz ve ardından 2 dakika süren format işlemi başlamış oluyor.

Soft format tüm SYMBİAN yüklü Nokia telefonlarda çalışmaktadır...

Hard Format :
Soft format atarak bir çözüme ulaşamadıysanız Hard format atarak %80 çözüme ulaşabilirsiniz...

Telefon KAPALI iken sırasıyla * 3 Yes ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak nokia yazısının gelmesi ile format işlemine başlayabilirsiniz...

Hard Format Nokia 6630,6600,6680,7610,3230,6260,6670,6620 N-70,N-90 modellerinda çalışmaktadır...

Önemli UYARI : Format işlemine başlamadan önce Pil Seviyesinin %80 olması gerekiyor... Format atmadan önce hafıza kartına şifre koyduysanız mutlaka kaldırın aksi takdirde hafıza kartınız kullanılamaz hale gelebilir...

Bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemler sonucu meydana gelebilecek her türlü maddi ve manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı hARDWAREMANIA sorumlu tutulamaz...
arkadaşım 6600 ım var *3 yes kapam tuşuyla yapılan formatı yapmayı denedim olmadı galiba ama şimdi açınca"phone star-up failed.contact retailer dio ne yapa bilirm bana yardımcı olurmsun msn adresim huseyinbomb@hotmail.com
quake35 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-03-07, 00:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
x-vipen
V.I.Member
Bilgisayarım

x-vipen Avatar

Katılım tarihi: 17.08.05
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 23

peki arkadaşlar bunu e50 y göre olanı varmı yani bunun kod olayı filan nasıl atacam ben yaw biraz karıştırdık teli
x-vipen çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-03-07, 12:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
rocky167
Rookie Member

Katılım tarihi: 18.04.06
Nereden: muş

arkadaşlar bende nokla 6030 var ekran ışiığı yanmıyor format atarsam düzelirmi. şimdiden teşekkürler.
rocky167 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-03-07, 12:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
rocky167
Rookie Member

arkadaşım güvenlik kodunu:12345 olarak giriyosansa açmıyorsa değiştirmiş olmalısın.
Eski 28-03-07, 18:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
rocky167
Rookie Member

arkadaşım soft format için yazdığınız kodu telefonuma girdim hiç birşey çıkmadı telefonumun markası nokla 6030 acaba bu marka telefona olurmu??????
Eski 30-03-07, 15:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
ppmen
New Member

ppmen Avatar

Katılım tarihi: 16.02.07
Nereden: istanbul
Talking Re: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

kardeş kralsın olay budurrr 6670 de full tıme harbıden elıne ve emeğine sağlık.
ppmen çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-07, 18:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
busraaa
New Member

busraaa Avatar

Katılım tarihi: 12.04.07
Nereden: Ardahan
Question Re: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

Merhaba herkese. Rica etsem bir konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz?
Bende nokia 6630 var Fransadan getirttim ama kart kabul etmiyo ama kartsız tel. çalışıyo ne yapabilirim sim kilidinin möi kırılması lazım?
Cevap yazarsanız sevinirim şimdide teşekkürler
busraaa çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-05-07, 12:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
mehrdad007
New Member

Katılım tarihi: 21.05.07
Smile Re: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.bende 3230 var ve çok yavaş çalışiyor napmam gerek.bana biriniz yardımcı olursa çok sevinirim...saygılar.....
mehrdad007 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-07, 15:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
prozac82
Rookie Member

Katılım tarihi: 24.05.07

merhaba, 6630 da büyük ihtimalle sim kilidi var onun kırılması elle felan olmaz. hatta 1-2 haftaya kadar çaresi yoktu şu an bb5 diye tabir edilen cihazların şim lock ları kırılmaya başladı. tabi bazı teknik servisler yapabilir. 6030 a format olmaz elle olmaz en azından.. 3230 un versiyonu eski olabilir *#0000# yaparsanız versiyonu çıkar ör: v05.35 gibi..
prozac82 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-07, 21:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
sanpietra
New Member

Katılım tarihi: 24.06.07

nasıl format atıcam *
sanpietra çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-07, 05:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
yusufkavas
New Member

Katılım tarihi: 29.06.07
Ynt: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

9500 için bi format yolu bilen var mı?
yusufkavas çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-07-07, 13:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
melancholy
New Member

Katılım tarihi: 30.06.07

ya ben telefonuma msn tema vs.attım telefonum kapanıp acılmaya calısıo bısıler oluodu format attım duzeldı zannettım ama yıne bsı yok sımdıde tamamen kapandı ve hiç acılmıo ne yapıcam ya yarımcı olursanız sewınırmm..
melancholy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-07, 13:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
mertosman
New Member

Katılım tarihi: 21.08.07
Ynt: Re: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

Alıntı:
busraaa tarafından iletildi. Mesajı göster
Merhaba herkese. Rica etsem bir konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz?
Bende nokia 6630 var Fransadan getirttim ama kart kabul etmiyo ama kartsız tel. çalışıyo ne yapabilirim sim kilidinin möi kırılması lazım?
Cevap yazarsanız sevinirim şimdide teşekkürler
slm aleykum kardesim telefonun email numarasini kirdidrman lazim ama bu is sana pahaliya patlar bunun yerine sana tavsiyem yurt disin dan bir gelirse onun pasaportuyla turcel abone merkezine gidip actira bilirsin bedavaya aciyorlar birde fatura falan istemiyorlar ama pasaport sahibi sadece yilda bir telefon actirma hakki var
mertosman çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-07, 14:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
mertosman
New Member

Ynt: Re: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

Alıntı:
sanpietra tarafından iletildi. Mesajı göster
nasıl format atıcam *
slm aleykum kardesim nokia anasayfasina gir orda bulabilirsin telin markasini isaretlersin onlar sirayla sana formlari doldurtcaklar ama dikkat et dil bolumune geldinmi turkce yoksa yukle me bunlari bilgisayarina bir dosyada yukluyorsun sonra bilgisayarina telefonu usb kablosuyla baglaniyorsun sonra porogrami acip telefonun porograma baglaniyor bu islem 15 20 dakika suruyor dikkat bunu yaparken telefonun sarjida takili olsun ve sakin islem bitene kadar telefonu elemiyorsunuz yoksa telefonu cope atabilirsin dikkat butun resimlerin dosyalarin tel numaralarin hepsi siliniyor yukleme yapmadan once bunlari baska biryere aktarsan iyi olur nokia turkiye siesinde ben bulamadim ama avrupa sitelerinde var dikkat yuklerken turkce dilini sec yoksa yukleme sana kolay gelsin zor bi sey degil ama anlamamissan tel garantisi varsa servise gotur onlar yapiyor
Eski 21-08-07, 14:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
mertosman
New Member

Alıntı:
yusufkavas tarafından iletildi. Mesajı göster
9500 için bi format yolu bilen var mı?
nokia ana sayfasi
Eski 16-09-07, 22:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
ceza_18_38
New Member

Katılım tarihi: 14.09.07
Nereden: kayseri

paylaşım ııcn teşekur ederım gerçekten cok ısıme yaradı gel bunu kutlayalım
ceza_18_38 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-09-07, 20:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
resat_19
New Member

Katılım tarihi: 28.07.07
onthe fire Ynt: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

*#7370# format atacaksan bole orjinal ayarlara geri don dıo ve sim kılıt virüsler her sey siliniyo eğer virus warsa hafıza kartını çıkar ondan sora o hafıza kartını bıdaha takma git internette tarat ve virusleri sil ondan sora bidaha tara virus yok derse tak tekefona
resat_19 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-07, 17:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #45 (permalink)
vigor
New Member

Katılım tarihi: 22.11.07
Nereden: BURSA
Cevap: Ynt: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

Telefonu Kapat * 3 Yese Aynı Anda Bas Telefonun Acma Kapama Tuşuna Format Yazıncaya Kadar Bas Telefondaki Numaraları Sime Kopyala Hafıza Kartını çıkar Yoksa Hepsi Silinir
vigor çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-11-07, 17:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #46 (permalink)
Mlong
New Member

Katılım tarihi: 25.11.07
Nereden: İstanbul
Cevap: Ynt: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

bende 6230i telim var ama dediğiniz işlemleri yapamıyorum...
Mlong çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-12-07, 10:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #47 (permalink)
asnel
New Member

asnel Avatar

Katılım tarihi: 22.10.07
Nereden: mersin
Cevap: Re: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

emegine sağlık arkadaşım.İNŞALLAH YİNELEMEZ. DAHA ÖNCEDE İKİ TÜRLÜ FORMATI ATMIŞTIM AMA HAFIZA KARTINI TARATMAK AKLIMA GELMEMİŞTİ ONDA VİRÜS BULDUM.
asnel çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-12-07, 23:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #48 (permalink)
showel1986
New Member

showel1986 Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07
Nereden: denizli

symbian işletim sistemi olan telefonlarda telefon açıkken yıldız kare 7233 kare ye basın ve güvenlik kodunu girdiğinizde telefona fabrika ayarlarını geri yüklemiş olursunuz
showel1986 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 16:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #49 (permalink)
tenten143
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 24.01.06
Nereden: ISTANBUL

Kardeşim O Bi Kere Format Değil Fabrika Ayarlarına Komple Geri çevirme.
tenten143 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 16:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #50 (permalink)
diablo
Moderator
Bilgisayarım

diablo Avatar

Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5

Alıntı:
tenten143 tarafından iletildi. Mesajı göster
Kardeşim O Bi Kere Format Değil Fabrika Ayarlarına Komple Geri çevirme.
o da zaten öyle söylemiş...