arkadaşım güvenlik kodunu:12345 olarak giriyosansa açmıyorsa değiştirmiş olmalısın.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Nokia forumunda Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak... başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşım güvenlik kodunu:12345 olarak giriyosansa açmıyorsa değiştirmiş olmalısın....
arkadaşım güvenlik kodunu:12345 olarak giriyosansa açmıyorsa değiştirmiş olmalısın.
arkadaşım soft format için yazdığınız kodu telefonuma girdim hiç birşey çıkmadı telefonumun markası nokla 6030 acaba bu marka telefona olurmu??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kardeş kralsın olay budurrr 6670 de full tıme harbıden elıne ve emeğine sağlık.
Merhaba herkese. Rica etsem bir konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz?
Bende nokia 6630 var Fransadan getirttim ama kart kabul etmiyo ama kartsız tel. çalışıyo ne yapabilirim sim kilidinin möi kırılması lazım?![]()
![]()
![]()
Cevap yazarsanız sevinirim şimdide teşekkürler![]()
merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.bende 3230 var ve çok yavaş çalışiyor napmam gerek.bana biriniz yardımcı olursa çok sevinirim...saygılar.....![]()
merhaba, 6630 da büyük ihtimalle sim kilidi var onun kırılması elle felan olmaz. hatta 1-2 haftaya kadar çaresi yoktu şu an bb5 diye tabir edilen cihazların şim lock ları kırılmaya başladı. tabi bazı teknik servisler yapabilir. 6030 a format olmaz elle olmaz en azından.. 3230 un versiyonu eski olabilir *#0000# yaparsanız versiyonu çıkar ör: v05.35 gibi..
nasıl format atıcam *
9500 için bi format yolu bilen var mı?
ya ben telefonuma msn tema vs.attım telefonum kapanıp acılmaya calısıo bısıler oluodu format attım duzeldı zannettım ama yıne bsı yok sımdıde tamamen kapandı ve hiç acılmıo ne yapıcam ya yarımcı olursanız sewınırmm..
slm aleykum kardesim telefonun email numarasini kirdidrman lazim ama bu is sana pahaliya patlar bunun yerine sana tavsiyem yurt disin dan bir gelirse onun pasaportuyla turcel abone merkezine gidip actira bilirsin bedavaya aciyorlar birde fatura falan istemiyorlar ama pasaport sahibi sadece yilda bir telefon actirma hakki var
slm aleykum kardesim nokia anasayfasina gir orda bulabilirsin telin markasini isaretlersin onlar sirayla sana formlari doldurtcaklar ama dikkat et dil bolumune geldinmi turkce yoksa yukle me bunlari bilgisayarina bir dosyada yukluyorsun sonra bilgisayarina telefonu usb kablosuyla baglaniyorsun sonra porogrami acip telefonun porograma baglaniyor bu islem 15 20 dakika suruyor dikkat bunu yaparken telefonun sarjida takili olsun ve sakin islem bitene kadar telefonu elemiyorsunuz yoksa telefonu cope atabilirsin dikkat butun resimlerin dosyalarin tel numaralarin hepsi siliniyor yukleme yapmadan once bunlari baska biryere aktarsan iyi olur nokia turkiye siesinde ben bulamadim ama avrupa sitelerinde var dikkat yuklerken turkce dilini sec yoksa yukleme sana kolay gelsin zor bi sey degil ama anlamamissan tel garantisi varsa servise gotur onlar yapiyor
paylaşım ııcn teşekur ederım gerçekten cok ısıme yaradı gel bunu kutlayalım![]()
*#7370# format atacaksan bole orjinal ayarlara geri don dıo ve sim kılıt virüsler her sey siliniyo eğer virus warsa hafıza kartını çıkar ondan sora o hafıza kartını bıdaha takma git internette tarat ve virusleri sil ondan sora bidaha tara virus yok derse tak tekefona
Telefonu Kapat * 3 Yese Aynı Anda Bas Telefonun Acma Kapama Tuşuna Format Yazıncaya Kadar Bas Telefondaki Numaraları Sime Kopyala Hafıza Kartını çıkar Yoksa Hepsi Silinir