Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia »

Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Benim nokia 6630 cep telefonum var ve hard format atamıyorum. ekran iki üç defa yanıp sönüyor ve sonrasında normal şekilde ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-07-08, 14:32   #76 (permalink)
volkan-uluc
Rookie Member

volkan-uluc Avatar

Katılım tarihi: 27.11.06
Nereden: nazilli
Ynt: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

Benim nokia 6630 cep telefonum var ve hard format atamıyorum. ekran iki üç defa yanıp sönüyor ve sonrasında normal şekilde açılıyor...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 21:36   #77 (permalink)
cexsen
New Member

Katılım tarihi: 18.07.08

Kardeşler ben nokıa markalı 6131 cep telefou kullanıyorum.Acaba nasıl format atabilirim.
cexsen çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-08, 00:02   #78 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07

mrb arkadaşlar..8800 safir arte format nasıl oluyor.yada teli en baştan nasıl yükleriz.
jumanjitr çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-08, 00:21   #79 (permalink)
GaRNeTT
Cool Member

GaRNeTT Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: SaFRaNBoLu
Resimler: 2

Paylsım için tskrler
GaRNeTT çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-09-08, 10:12   #80 (permalink)
hackerboy
Rookie Member

hackerboy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.08.08
Nereden: İstanbul

3110 classic için format yolu bilen varmı kondaki formatlar işe yaramıyor:S
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-09-08, 12:32   #81 (permalink)
emiso
New Member

emiso Avatar

Katılım tarihi: 22.08.08

ya arkadasşlar ben nerden indirecem yada bakacam bu gereclere bırturlu bulamadım bde telefonum N70 bellı sure sora donup kalıyo format atsam gecerm?..
emiso çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-09-08, 13:11   #82 (permalink)
capslock
Banned user

Katılım tarihi: 14.09.08
Nereden: evde
Resimler: 1

nokia n73e format *#7370#
capslock çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-09-08, 04:32   #83 (permalink)
bthnbs
New Member

Katılım tarihi: 17.09.08

Bende N90 var bu hard format işe yarmadı yani atmıyor format söylediğin qibi *3yes e basılı tutup açma tusuna bastım direk açıldı Telefonu sewiorum sürekli aclıp kapanıo simkart reddedildi dio vs. baska turlu nasıl yapabilirim bi an önce cevap bekliyorum teşekkür ederim
bthnbs çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-08, 13:50   #84 (permalink)
yusigs
Rookie Member

yusigs Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.07.08

arkadaşlar ben daha önce (yani bu konudan önce) soft format attım. Hafıza k. çıkarmamışım. Şimdi hafıza kartı kilitlendi açmak için şifreyi girin diyor fakat hafıza kartında şifre yoktu. Eski hafıza kartını taktım gene aynısı oldu. Kurtarmanın yolu yok mu ? Artık nabayım feda etçez fotoları fln . ama gitmesin 1gb. çıldırıyorum valla.
yusigs çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-08, 00:27   #85 (permalink)
bulent_74
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.10.08
Nereden: istanbul

arkadaşlar bende 5610 müzik var telefon kendi kendine kapanıyor format atamıyorum güncelleme yaptım oda malesef ingilizceymiş nasıl türkçeye çevirebilirim acaba hem formatı nasıl atcam bu alete acil yardım şimdiden teşekkürler
bulent_74 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-08, 22:41   #86 (permalink)
mutoto
New Member

Katılım tarihi: 19.06.07
Nereden: istanbul

emeğine sağlık
mutoto çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-08, 18:25   #87 (permalink)
mus4
New Member

Katılım tarihi: 16.10.08
Nereden: bursa

yaf arkadaşlar bu 6230i cep telefonuna nasıl format atılıo anlamadım gitti verem olcam
mus4 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-10-08, 12:43   #88 (permalink)
egemen07
New Member

egemen07 Avatar

Katılım tarihi: 14.03.05
Nereden: antalya

Teşekkürler oldu çok işime yaradı güzel bir olaymış valla
egemen07 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-08, 01:58   #89 (permalink)
orginal_cambaz
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.11.08
Nereden: MERSİN
crying Ynt: Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak...

benim Nokıa 6630 telefonum var, telefon kilidini değiştirmiştim malesef unuttum. Aptallık biliyorum ama şmdi telefonu açamıyorum, açaraçmaz karşıma tel kodu soruyor. Hani varya #pw+...... diye bir kod, onu giremiyorum, yani ilk hetapta tel kodu sordugu için hiçbişe giremiyorum.. acaba bir çaresi var mı, ne olur yardım edin... saygı ve sevgilerimle, şimdiden teşekkür ediyorum...
orginal_cambaz çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
Format, Nokia

Konu araçları

Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak... ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek... The Judge Nokia 54 19-08-08 01:43
Telefonların Radyasyon Seviyesi salamura Genel(Cep) 9 11-12-06 16:17
Nokia Marka Cep Telefonlarının (5 Nisan 2006) En son Firmware'leri (Versiyonları)... The Judge Nokia 1 16-06-06 17:48

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER