internet ten tel güvenlik kodu çözücü yaz orada birkaçtane purogram var ordan halledersin kardeş kolay gelsin
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Nokia forumunda Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak... başlıklı konu tartışılıyor; internet ten tel güvenlik kodu çözücü yaz orada birkaçtane purogram var ordan halledersin kardeş kolay gelsin...
internet ten tel güvenlik kodu çözücü yaz orada birkaçtane purogram var ordan halledersin kardeş kolay gelsin
paylaşım için çok teşekkürler
TŞK
n70 telım sadece acılıyo ekranda nokıa yazıyo baskada ılerı gıtmıyo bana yardımcı olursanız sevınırım
6085 e nasıl format atılır bilen varmı
6085 e programı olan varmı
nokia 6670 e nasıl format atılıyor
Merhaba arkadaslar,
Cep telefonları hakkında çok acemiyim.
7210 cep teleofonlarına format nasıl atılır?Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekürler.
Kardeş Tek Format şekli Ayarlar Bölümünden Fabrika Yarlarına Gir Ondansonra Fabrika Ayarlarına çevi 12345 şifre O Kolay Gelsin Bide Bakarsan Olmaz Tlf Tvli Telefon Verelim Sana
cok tşkr edrm harika teknolji ehueaaa![]()
6233 nasıl yaparım
S60 nokialar için format:*#7370#
slm arkadaşlar benim bi sorunum var telefonum 6500 slide tel hafızasını sanırım çok doldurdum telefon açılma işlemini gerceklesştiremiyor kapalıyken telefona nasıl format atabilirim teşekkürler acil yardım istiyorum
Dostum selamlar bende 8600 luna çin çakması var. Menülerinin bazıları orjinalinden farklı bir arkadaşım orijinal nokia luna formatı atarsan aynısı olur dedi bu verdiğin format işe yararmı acaba. şimdiden teşekkürler