mrb arkadaşiar benimd bir skıntım var 5200 nakıa format atmam gerekioo nasıl yapabılrıım sımdıden tesekkur ederım yardımcı olursanız sevınırım.......
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Nokia forumunda Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak... başlıklı konu tartışılıyor; mrb arkadaşiar benimd bir skıntım var 5200 nakıa format atmam gerekioo nasıl yapabılrıım sımdıden tesekkur ederım yardımcı olursanız sevınırım..........
mrb arkadaşiar benimd bir skıntım var 5200 nakıa format atmam gerekioo nasıl yapabılrıım sımdıden tesekkur ederım yardımcı olursanız sevınırım.......
mrb arkadaslar nokia 6085 marka telefona nasıl format atabilirim..güvenlik kilidini unuttumda onun için bilmeyen varsa güvenlik kilidinin nasıl kırıldıgını soleyebilir ... cok acil lütfen
3250 lim var tarih hiç ilerlemiyo saat ise 2:00 da kaldı nasıl çözerim yardım istiyorum
YAWWWWWWW KARDESSSSİMMMMM OLMUYOR HARD FORMAT 6600 DA OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR OLMUYORRRRRR![]()
6600 format atılıyor cok basit acma kapama *ve 3 aynı anda basarsan olur![]()
6600 telefonum var,açma kapama düğmesine bastığımda sadece ekran ışıgı yanıyor geri kapanıyor,hiç açılmıyor.yeni bir batarya ile de denedim açılmadı. sorunun ne olduğu hakkınnda biligisi olan var mı....
arkadaslar nokia e 65e format nasıl atilir
kardeş nokia n81 8gb telefona nasıl format atacam acil yazabilirmisin bi türlü atamadım
arkadaşlar 6125 e acil format atmam lazım.telefoncuya götürmüştüm ama beceremedi.sözüm ona halletmiş.telefonu açtıktan 2-3 dkka sonra kapanıyo şimdi.acil format kodlarını sölicek biri warmı ?![]()
Security Master-code calculator for Nokia mobile phones
bu siteye gir.*#06# yap çıkan numaraları yaz.sonrada altta bi kutucuk war onu işaretle ok de.ama telefon açık olsun yeter.
slm arkadaşlar bende nokia navigator var camera açılıor sadece siyah ekran gösterior ve daha sonrasında sistem hatası veior hard format attım ama hala aynı hatayı verior bana yardımcı olurmusunuz???
8900e nasıl format atarım