hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek...

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ARKADAŞLAR CİDDEN YAA YOKMU PC DE NET ÜZERİNDEN YÜKLEYEBİLECEĞİMİZ BİR YER.KABLOLAR BİLMEM NELER.BİLGİSİ OLAN YOKMU.PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKKÜRLER...." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 11-12-06, 12:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
tenten143
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 24.01.06
Nereden: ISTANBUL
ARKADAŞLAR CİDDEN YAA YOKMU PC DE NET ÜZERİNDEN YÜKLEYEBİLECEĞİMİZ BİR YER.KABLOLAR BİLMEM NELER.BİLGİSİ OLAN YOKMU.PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKKÜRLER.
tenten143 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-12-06, 14:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
assault79
Rookie Member

assault79 Avatar

Katılım tarihi: 13.08.06
Nereden: TÜRKİYEM
Re: Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek...

arkada_lar garantiye güvenmeyin valla kvk ve genpa dahilinde telefonlar1 yapmay1n..............
assault79 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-02-07, 09:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
ceceli
Silver Member
Bilgisayarım

ceceli Avatar

Katılım tarihi: 03.05.06
Nereden: kilis
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9
UÇTU UÇTU TÜRKCE DİL DESTEĞİ :)

İKİ 6630 bugun firmwarelerini yükledim rkadaşınki tekrar türkçe olarak acıldı fakat benim tlfnda sadece ingilizce ve çince dildesteği var tlfn faturalı ne yapabilirim türkceye cevirmek için yardım ederseniz sevinirim
Eski 08-02-07, 14:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
ceceli
Silver Member
Bilgisayarım

ceceli Avatar

Katılım tarihi: 03.05.06
Nereden: kilis
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9

arkadaşlar sorunu cözdüm böle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa pm atsınlar yardım ederim cok şükür ben kurtuldum tlfnumu kendim türkçeye cevirdim isteyen. 30 ytl vermnekden de kurtuldum
ceceli çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-02-07, 11:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
tenten143
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 24.01.06
Nereden: ISTANBUL

VALLA AÇIKÇASI BU KADAR YAZIYI OKUDUKTAN SONRA GÜNCELLEMEKTEN BİLE VAZGEÇTİM.VARSIN ESKİ KALSIN BİR DE PARA VERİP TÜRKÇEMİ YAPTIRACAZ.PAYLAŞIM İÇİN GERÇEKTEN TEŞEKKÜRLER.BİRDE UPDATE VEREN ARKADAŞIM GEÇENLERDE KABLOYLA PC SUİTE PROGRAMIYDI ONUNLA GÜNCELLEMEYE KALKTIM BAĞLANDIĞI NOKİA SİTESİNDE BENİM 7610 YOKTU.ŞAŞTIM VALLA.KOSKACA NOKIA SİTESİNDE 7610 YOKTU.KAPATTIK MALUM.AZ ÖNCE 2 KEZ FULL FORMATLADIM,AÇIKÇASI İNGİLİZCEMİZ KENDİMİZE YETECEK KADAR VAR AMA YİNE FULL İNGİLİZCE OLMASA DAHA İYİ.FATURALILARINKİ BİLE İNGİLİZCE OLMUŞSA BİZİMKİDE OLUR HERALDE.BİZDEKİ DE FATURALI.TEŞEKKÜR ETTİM.
tenten143 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-02-07, 21:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
MATRIXXX
Senior Member
Bilgisayarım

MATRIXXX Avatar

Katılım tarihi: 15.04.04
Nereden: ANKARA

Alıntı:
ceceli tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar sorunu cözdüm böle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa özel mesaj atsınlar yardım ederim cok şükür ben kurtuldum tlfnumu kendim türkçeye cevirdim isteyen. 30 ytl vermnekden de kurtuldum

babacan o ki buldun kolayını tek tek mesajlarla uğraşacağına ortalığa yazsanda bir sevap işlesen

ben yapmayı düşünüyorum n70 e ama ing e dönerse diye korkuyorum (faturalı ama)

sen çözümü yazsan belki gözüm yiyecek ve deneyeceğim

bi yazsan.......
Eski 17-03-07, 23:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
pug106GTi
New Member

Katılım tarihi: 26.08.04

selam.ben de 2 gün önce bu güncellemeyi yaptım fakat telefonum garantili olmasına rağmen telefon dili otomatik-ingilizce-almanca ve fransızca olarak değişti.Bana yardımcı olursan sevinirim.sağ olasın...
pug106GTi çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-03-07, 03:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
Bishop
Moderator
Bilgisayarım

Bishop Avatar

Katılım tarihi: 28.12.03
Nereden: FireBrigade
Blog Mesajları: 1
Resimler: 20
Firmware Yükledikten sonra telefon dili ingilizce olan arkadaşlar aşağıdaki kısa işlemi yaparak tekrar türkçe yapabilirler.

İşlemi kısaca anlatıcam:
İlk önce bu programı downlooad edip kurun
RapidShare: 1-Click Webhosting

Programı çalıştırın, telefonunuz kablo ile pc ye bağlı olsun.

1. Sağda üstte işaretli yere tıklayın

2.Phone Info bölümüne tıklayın

3.Scan yapın telefonun imei numarası ve versiyonu yazacak

4.Flash bölümüne tıklayın ve scan yapın

5.Burada da telefonuzun CODE numarasını size gösterecek

Buraya kadar herşey normal ise, şimdi aşağıda verdiğim telefonunuza uygun CODE numarasını kopyalayın;

6.Programda yine Phone bölümüne tıklayın sağ taraftaki product code bölümüne telefonunuza uygun kopyaladığınız KOD numarasını yapıştırın veya yazın ve ENABLE kutucuğunu seçili yapın ve WRITE tuşuna basın birkaç saniye bekledikten sonra program işlemi bitirecek şimdi yukarıdaki ilk 3 adımı takip edin eğer KOD numarası değiştiyse işlemi doğru yaptınız. Programı kapatın artık bununla bir işiniz kalmadı.

Şimdi telefonu tekrar daha önce yaptığınız gibi NOKIA SOFWARE UPTADE ile yeniden versiyon güncellemesi yapın, bu işlemde bittikten sonra telefonunuz türkçe olucak.

BUNLARDA KODLAR:

nokia n73 türkçe kodu 0539335
nokia 6630 türkçe kodu 0518135 ve 0518160
nokia 6630 müzik paketi türkçe kodu 0527814 (kapak rengi yeşil olanlar için)
nokia 6630 müzik paketi türkçe kodu 0527815 (kapak rengi kırmızı olanlar için)
nokia 6630 müzik paketi türkçe kodu 0529310 (kapak rengi gri olanlar için)
nokia n70 türkçe kodu 0533655
nokia n70 müzik paketi türkçe kodu 0539214
nokia n73 türkçe kodu 0529793, 0529792 (kapak rengi kırmızı olanlar için)
nokia n73 türkçe kodu 0529603 ve 0529602 (kapak rengi erik rengi -yeşil- olanlar için)
nokia n80 türkçe kodu 0526961 (kapak rengi siyah olanlar için)
nokia n80 türkçe kodu 0526965 (kapak rengi çelik rengi olanlar için)
nokia 6680 türkçe kodu 0521783
nokia 3250 türkçe kodu 0526478, 0526479, 0526480 ve 0526481
nokia n91 türkçe kodu 0523189

hM üyelerine hayırlı uğurlu olsun

Bishop çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-03-07, 10:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
tunjay
Cool Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 24.02.05

Alıntı:
The Judge tarafından iletildi. Mesajı göster
Evet arkadaşlar yanlış duyamadınız artık USB bağlantısı ile firmware yükleyebileceksiniz...

NOKİA SOFTWARE UPDATE

Telefonun genel tercihinde olması şarj cihazının takılı olması usb bağlantı kablonuzun takılı olması ve internet bağlantınızın olması gerekiyor...

Verdiğimiz linkten update dosyasını download ediyorsunuz ve size telefonunuzun modelini soruyor ardından size ona göre firmware dosyasını veriyor...

Öncelikle cihazınız faturalı ise yani KVK GENPA v.s. gibi şirketlerden aldıysanız (Bakın burayı karıştırmayalım sonradan kayıt ettirilen cihazlardan bahsetmiyorum) firmware update yaptıktan sonra TÜRKÇE dil desteği oluyor ancak cihazınız SPOT ise TÜRKÇE dil desteği olmuyor... Buna dikkat edelim...

Firmware yüklemek riskli bir iştir... Bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemler sonucu meydana gelebilecek her türlü maddi ve manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı hARDWAREMANIA sorumlu tutulamaz...
arkadaslar sayfa sorry diyor.
açılmıyor.
nasıl firmware update edicem ben simdi
baska adres yokmu.
tunjay çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-03-07, 10:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
tunjay
Cool Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 24.02.05

nokianın sayfasında buldum sanırım. ama bşi sorucam.
over-the-air. neden calısmıyor. kablomuz yoksa bunu yapardık ne gusel.
tunjay çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-04-07, 22:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
koray1202
New Member

Katılım tarihi: 05.04.07

arkadaşlar sakın ama sakın 6630 telefonu olanlar firm işine falan gırmesın benda ha yenı yukledım versıyon v 6.03.40 ı ama telefon ıngılızce kaldı walla g.t gibi kaldım ortada ne var sanakı bu versıyonda eskı kalsada calısıo sankı sakın haaaaaaaaaa benı dınleyın bakkkk
koray1202 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-07, 11:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
Noxious
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 07.04.07

Arkadaşlar Nokia E50 için yükleme yapan varmı ve sorunla karşılaştınızmı ben telefonumu Vatan Bilgisayardan aldım ve bana KVK garantisinde dediler. Güncelleme yaparsam garantisine bişi olurmu
Noxious çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-04-07, 01:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
Bishop
Moderator
Bilgisayarım

Bishop Avatar

Katılım tarihi: 28.12.03
Nereden: FireBrigade
Blog Mesajları: 1
Resimler: 20

Alıntı:
koray1202 tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar sakın ama sakın 6630 telefonu olanlar firm işine falan gırmesın benda ha yenı yukledım versıyon v 6.03.40 ı ama telefon ıngılızce kaldı walla g.t gibi kaldım ortada ne var sanakı bu versıyonda eskı kalsada calısıo sankı sakın haaaaaaaaaa benı dınleyın bakkkk
Yukarıda nasıl düzelteceğini anlattım, bi oku istersen.
Bishop çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-05-07, 22:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
yardimciu
New Member

Katılım tarihi: 19.03.07
Nereden: DİYARBAKIR

eeee baya bir arkadaş bu konu hakkında duygularını dile getirmiş de bu zımbırtıya (6600) a nasıl yükleyeceğiz sorması ayıp ben biraz cahilimde
yardimciu çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-05-07, 22:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Blick Avatar

Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10

6600a yüklenmiyor olması gerekti hala değişmediyse zaten kablosu bile yok usb için
Blick çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-05-07, 13:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
sallioglu03
New Member

Katılım tarihi: 07.02.07

6280 nın versıyon yukselmesıde yok hayret ya bu telefon nasıl olmaz anlamıs degılım 6280 modelını nasıl unuturlar ya yardımcı olun arkadaslar
sallioglu03 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-05-07, 10:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
nakata2005
New Member

Katılım tarihi: 09.02.06

ya arkdaslar benim kullandigim tel Nokia 7610 ama bu hangi kategoriye ait oldugunu bilmiyorum...
Update yapacam ama Nokia sitesinde bu model yok...
sizin verdiginiz link te hata veriyo ...
nakata2005 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-06-07, 17:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: Istanbul
Talking Ynt: Re: Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek...

Alıntı:
koray1202 tarafından iletildi. Mesajı göster
Ben dün aksam yükledim 6.03.40'ı. Ve Şu an Türkçe. Halbukisi makinenin kaçak olmasından ve kapanmasından huylanıyordum. Makineyi 2. el aldım. Ne zaman TK'nın sayfasına baksam "kayıt bulunamadı" uyarısı veriyo. Aldığımda makinede t-Online menüsü vardı.
serdarski çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-07-07, 19:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
Muharrem GUL
New Member

Katılım tarihi: 06.06.07
Nereden: samsun
Ynt: Re: Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek...

Arkadaşlar 6681 türkçe dil kodunu nasıl bulabilirim.
lütfen acil yardım
Muharrem GUL çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-07, 13:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #45 (permalink)
nkanac
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 29.10.06
Nereden: mersin
Ynt: Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek...

selam.
peki yurt dışından gelmiş telefonu nasıl türkçe yapabilirim. acil cevap yazarsan sevinirim.
nkanac çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-07, 14:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #46 (permalink)
The Judge
Moderator
Bilgisayarım