hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek...

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar size tavsiyem nokia software upgrade prosunu kullanırken telefonun son wersionunun 1-2 ay önce çıkmış olmasına dikkat edin ör 20,0,058 ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 08-12-07, 20:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #51 (permalink)
sifo216
Member
Bilgisayarım

sifo216 Avatar

Katılım tarihi: 01.12.07
Nereden: istanbul
Cevap: Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek...

arkadaşlar size tavsiyem nokia software upgrade prosunu kullanırken telefonun son wersionunun 1-2 ay önce çıkmış olmasına dikkat edin ör 20,0,058 ver bi yazılım içinde türkçe vardır ama 20,0,001 de asla yoktur bu modellerde önce ing. piyasaya sürülür. canayata@gmail.com cep servis yardım etmek isterim.
sifo216 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-01-08, 20:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #52 (permalink)
Shadow_BoY
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 28.10.06
Nereden: AnkarA
Ynt: Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek...

Arkadaşlar ! Rusya'da çalışan abim 'in getirdiği
Nokia 3250 model telefonu ne yaptıysam türkçeleştiremedim.. !
Türkçeleştirdikten sonra kayıt yaptırmayı düşünüyorum..

Pc suite ile yazılım güncelleme yapmak istedim , telefon yazılımı güncel güncellemeye gerek yok vs. diyor

ne yapabilirim.. ?

NSS ( nemesis ) adlı program ile gerekli KOD 'u da girdim ama halen telefon dili ingilizce
telefonu kardeşime vericem ben N70 kullanıyorum hiçbi sorunum yok , kardeşime karne hediyesi olucak bu biran önce yapmam gerek !! yardımm pls..
Shadow_BoY çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-01-08, 04:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #53 (permalink)
Shadow_BoY
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 28.10.06
Nereden: AnkarA
onthe fire Ynt: Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek...

Alıntı:
Shadow_BoY tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar ! Rusya'da çalışan abim 'in getirdiği
Nokia 3250 model telefonu ne yaptıysam türkçeleştiremedim.. !
Türkçeleştirdikten sonra kayıt yaptırmayı düşünüyorum..

Pc suite ile yazılım güncelleme yapmak istedim , telefon yazılımı güncel güncellemeye gerek yok vs. diyor

ne yapabilirim.. ?

NSS ( nemesis ) adlı program ile gerekli KOD 'u da girdim ama halen telefon dili ingilizce
telefonu kardeşime vericem ben N70 kullanıyorum hiçbi sorunum yok , kardeşime karne hediyesi olucak bu biran önce yapmam gerek !! yardımm pls..

Bu bölüme bakan 1 yetkili yok mu ? ne biçim site bura be! uln bıraktıgımda böyle değildii.
Shadow_BoY çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-05-08, 22:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #54 (permalink)
mukus
New Member

Katılım tarihi: 24.05.08
Nereden: nevsehır

slmın alkun mıllet
mukus çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 00:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #55 (permalink)
nevzatkap
New Member

Katılım tarihi: 19.08.08
Nereden: istanbul

selam arkadaşlar benim nokia n73 var msn proğramı bulamıyorum bi yardım edermisiniz letfen
nevzatkap çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
Nokia Software, Symbian, Update

Bookmarks
Konu araçları

Nokia Marka Symbian Yüklü Cep Telefonlarına Firmware Yüklemek... ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Telefonların Radyasyon Seviyesi salamura Genel(Cep) 9 11-12-06 15:17
sYMBIAN 9.1 Programlar Nokia 3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, ve E70... The Judge SymbianOS 1 22-06-06 00:12
Nokia Marka Cep Telefonlarının (5 Nisan 2006) En son Firmware'leri (Versiyonları)... The Judge Nokia 1 16-06-06 16:48

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:30.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999