Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia »

Nokia N-GAGE QD gprs ayarı ?

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Nokia N-GAGE QD gprs ayarı ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "NOKİA N-GAGEQD telefonum var turkcell messenger hizmetini kullanmam için gprs ayarlarını yapmam gerekiyo ama bi türlü başaramadım bunu bu konu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-06-06, 14:10   #1 (permalink)
hacker60
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.04.06
Nereden: türkiye
Nokia N-GAGE QD gprs ayarı ?

NOKİA N-GAGEQD telefonum var turkcell messenger hizmetini kullanmam için gprs ayarlarını yapmam gerekiyo ama bi türlü başaramadım bunu bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim bi yapamadım gprs ayarını ya onu bi yapabilsem telefondan açacağım msn i
hacker60 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-06, 17:49   #2 (permalink)
The Judge
Moderator

The Judge Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.10.02
Nereden: İstanbul/Turkey
Resimler: 16
Buraya tıklayarak hangi hattı kullanıyorsan onu seç ve telefon numaranı gir ve işlemlere devam et...
Eski 23-06-06, 18:54   #3 (permalink)
hacker60
Rookie Member

Bilgisayarım
gprs ayarı

yardımın için teşekkür ederim ama ben ayarları aldım kaydettim turkcell messenger ı yine kullanamıyorum sürekli sunucuyla bağlantı kurulamıyor diyor nasıl yapmam gerekiyo bende anlamadım
hacker60 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-06, 02:46   #4 (permalink)
The Judge
Moderator

The Judge Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.10.02
Nereden: İstanbul/Turkey
Resimler: 16
İlk önce bütün bağlantı ayarlarını sileceksin ondan sonra tekrar bir ayar yapacaksın...
The Judge çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-06, 11:24   #5 (permalink)
hacker60
Rookie Member

Bilgisayarım
N-GAGE QD gprs ayarı

zaten bütün ayarları silmiştim ben ondan sonra senin söylediğin siteden aldım ayarlarını ama sitede yazılanları yapıyorumda sonlarına doğru bikaç sunucu ve port numarası yazın diyo ama onları bilmiyorum işte sanırım msn nin açılmamasıda ondan kaynaklanıyor sinir etti beni bu telefon iyice ya bi ayarını yapamadım gitti kaldırıp atacam en sonu o olacak valla hayır bişey değil artık msn yi açmak kullanmak için değil sadece yapmış olmak için kafaya taktım yani o kadar sinir etti bu telefon beni
hacker60 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-07-06, 19:35   #6 (permalink)
hacker60
Rookie Member

Bilgisayarım
Angry n-gage qd gprs ayarı

sanırın turkcell e gidip hattımı gprs e açtırmam gerekiyo ya telefonda denemediğim ayar kalmadı çünkü ya hiçbiri olmadı hala açamadım msn telefonda
hacker60 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:59.