hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

NOKIA TELEFONU'NUN KİLİT KODUNU UNUTANLAR

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında NOKIA TELEFONU'NUN KİLİT KODUNU UNUTANLAR başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "telefonu'nun kilit kodunu unutanlar bana msn den ulaşın halledelim telde hiçbir kaybınız olmaz format atmadan telciye götürmeden bir program sayesinde ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

Kapalı konu

LinkBack Konu araçları
Eski 11-02-06, 12:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
evanescence
Silver Member

Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: İSTANBUL
NOKIA TELEFONU'NUN KİLİT KODUNU UNUTANLAR

telefonu'nun kilit kodunu unutanlar bana msn den ulaşın halledelim telde hiçbir kaybınız olmaz format atmadan telciye götürmeden bir program sayesinde kilit kodu açılsın..

NOT: güvenmezseniz buradanda halledebiliriz

offfff be reklam gibi oldu aynen

-------
"evanescence & cranberries"
evanescence çevrim dışı  
Eski 11-02-06, 17:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator
Bilgisayarım

EsPeRaNZa Avatar

Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
O program bu sitede yayınlanmiştı die hatırlıyorum!
Eski 11-02-06, 17:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
evanescence
Silver Member

Alıntı:
EsPeRaNZa tarafından iletildi.
O program bu sitede yayınlanmiştı die hatırlıyorum!
umarım yayınlanmıştır işe yarıyor çünkü
evanescence çevrim dışı  
Eski 12-02-06, 04:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
Caesar
V.I.Member
Bilgisayarım

Caesar Avatar

Katılım tarihi: 16.09.02
Nereden: Constantinepol
Alıntı:
evanescence tarafından iletildi.
telefonu'nun kilit kodunu unutanlar bana msn den ulaşın halledelim telde hiçbir kaybınız olmaz format atmadan telciye götürmeden bir program sayesinde kilit kodu açılsın..

NOT: güvenmezseniz buradanda halledebiliriz

offfff be reklam gibi oldu aynen
burdan anlatsanda herkes için bilgi olsa daha iyi olmaz mı?
böylece herkes yararlanır
Eski 12-02-06, 05:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
evanescence
Silver Member

Alıntı:
Caesar tarafından iletildi.
burdan anlatsanda herkes için bilgi olsa daha iyi olmaz mı?
böylece herkes yararlanır
tabiki neden olmasın zaten kolay yoluda bulundu programa gerek kalmadı...

http://nfader.z-host.ru/

bu siteye girip imei numaranı yaz site sana security master code nu verecek o kodla menü/ayarlar/güvenlik/tel. ve sim/ den kilit kodu değiştir'e ( her telefonda farklılık gösterebilir ) girip sitede verilen kodu yazdıktan sonra yeni şifrenizi yazabilirsiniz hepsi bu kadar
evanescence çevrim dışı  
Eski 29-09-06, 17:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
ilyaskuzu2000
New Member

Katılım tarihi: 25.09.06
birde http://nokiamastercode.ueuo.com diye bir site var, buda isine yarayabilir
ilyaskuzu2000 çevrim dışı  
Eski 02-10-06, 15:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
izmen
Rookie Member

izmen Avatar

Katılım tarihi: 14.08.06
Alıntı:
ilyaskuzu2000 tarafından iletildi. Mesajı göster
teşekkürler arkadaşlar.
Eski 02-10-06, 22:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
KroninuQus
hWM Haber Editörü
Bilgisayarım

KroninuQus Avatar

Katılım tarihi: 13.09.06
Nereden: hARDWAREMANIA/Ankara
Resimler: 15
Alıntı:
evanescence tarafından iletildi. Mesajı göster
tabiki neden olmasın zaten kolay yoluda bulundu programa gerek kalmadı...

bu siteye girip imei numaranı yaz site sana security master code nu verecek o kodla menü/ayarlar/güvenlik/tel. ve sim/ den kilit kodu değiştir'e ( her telefonda farklılık gösterebilir ) girip sitede verilen kodu yazdıktan sonra yeni şifrenizi yazabilirsiniz hepsi bu kadar
Allahtan şimdi öyle bir problemim yok ama daha önce olmuştu ozaman sizin verdiğiniz adresten yararlanmıştım ama ne yazikki işe yaramamıştı. tabi bu kimsede işe yaramicak anlamınada gelmiyo oda ayrı konu
KroninuQus çevrim dışı  
Eski 04-10-06, 14:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
karizmatic
Cool Member
Bilgisayarım

karizmatic Avatar

Katılım tarihi: 14.12.05
Nereden: istanbul
Resimler: 2
Alıntı:
ilyaskuzu2000 tarafından iletildi. Mesajı göster
evanescence arkadaşımın verdiği siteden imei nosunu girip denedim sonuç vermedi Ama İlyas arkadaşımızın verdiği adresten sonuç alabildim Gerçi bunu deneme amaçlı yaptım Allah a şükür kilit kodu ile ilgili bir problemim yok ama gün gelirde lazım olursa kullanırım Paylaşımlar için her iki arkadaşada teşekkürler.
karizmatic çevrim dışı  
Eski 13-10-06, 22:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
nev05
New Member

Katılım tarihi: 13.10.06
Nereden: türkiye/istanbul
ben çözemiyorum nasıl söyleyebilirmisiniz bi zahmet msn ma_bet_05@hotmail.com
bekliyorum
nev05 çevrim dışı  
Eski 19-10-06, 00:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
PasifiCboy
Rookie Member
Bilgisayarım

PasifiCboy Avatar

Katılım tarihi: 19.10.06
Nereden: Bursa
buyrun size kesin çözüm arkadaşlar

adresine girin imei numaranızı tuşlayın size 10-15 karakterlik tam hatırlayamadım bi numara veriyo onu telefonunda güvenlik kodu değiştir kısmında önce eski güvenlik kodu yerine yaz sonra istediğin kodu belirle ve ok işlem budur denedim garip geldi ama sistem sıkı

imei numarasını bulmayı bilmeyenler *#06# tuşlayın
PasifiCboy çevrim dışı  
Eski 19-10-06, 01:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
8 haneli yeni bi kod vermesi gerek yanlış hatırlamıyorsam. aslında sistem basit ime'ye göre üretilmiş bir adet acil durum kodu
Eski 26-10-06, 21:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
yakamoz_58
New Member

Katılım tarihi: 25.10.06
Nereden: sivas
sivaslı

güvenlik kodu nasıl çözülür bilen efsane_46_58@hotmail.com a bildirsin
yakamoz_58 çevrim dışı  
Eski 28-10-06, 15:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
degermert
New Member

Katılım tarihi: 28.07.06
Nereden: GAZİANTEP
http://nfader.z-host.ru/ arkadaşlar bu siteden güvenlik kodunuzu alabilirsiniz yapacagınız tek şey imei kodunu girmek ben denedim çalışıyor
degermert çevrim dışı  
Eski 28-10-06, 21:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
ssaahhaann
New Member

Katılım tarihi: 28.10.06
Nereden: GAZİANTEP
http://nfader.z-host.ru/ evet arkadaşlar bu linkte sorun yok bende denedim kilit kodunu açıyor ama yanlız 6233 açmadı
ssaahhaann çevrim dışı  
Eski 20-06-07, 17:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
make8and4y
New Member

Katılım tarihi: 20.06.07
Nereden: uşak
Re: NOKIA TELEFONU'NUN KİLİT KODUNU UNUTANLAR

mrb bnim nokia 6630 tel var ama kilit kodunu unuttum nasıl acmam lazım elimde imei noo da yok neyapablrim? mail atarsanız sewinirim make8and4y@hotmail.com
make8and4y çevrim dışı  
Eski 28-06-07, 16:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
eakin
Cool Member
Bilgisayarım

eakin Avatar

Katılım tarihi: 16.04.04
Ynt: Re: NOKIA TELEFONU'NUN KİLİT KODUNU UNUTANLAR

Alıntı:
make8and4y tarafından iletildi. Mesajı göster
mrb bnim nokia 6630 tel var ama kilit kodunu unuttum nasıl acmam lazım elimde imei noo da yok neyapablrim? mail atarsanız sewinirim make8and4y@hotmail.com
merhaba bendede 6630 var telefon kilit kodunu unuttum burda verilen link ve programlarla olmuyor en azından 6630 için belkide üle versiyon vs farkından dolayıdır. neticede pc suıt programından firmware guncellemesi yuaptım (tabi daha önceden herşeyin yedeğini almalısın)
şu an sorun yok.

sadece tavsiyedir. herhangi bir sorunda mesuliyet kabul etmem
bilgisayar klavyesi (sağda nümerik tuş takımı)
eakin şu an çevrim içi  
Eski 02-05-08, 20:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #18 (permalink)
adwes
New Member

Katılım tarihi: 02.05.08
Nereden: ist
Ynt: NOKIA TELEFONU'NUN KİLİT KODUNU UNUTANLAR

slm ben adem nokia 6280 telefonun kilit kodunu unuttum nasıl halledecegim acil yardım istiyorum bu konuyla alakalı
adwes çevrim dışı  
Eski 21-05-08, 23:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #19 (permalink)
saykomatriXX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

saykomatriXX Avatar

Katılım tarihi: 14.07.02
Nereden: ANKARA
Blog Mesajları: 17
Resimler: 7

Alıntı:
impulase_musa tarafından iletildi. Mesajı göster
pff n 73 alcam nsl telefonn yardım
Allah rızası için hiç böyle bir mesaja böyle bir cevap, böylede bir soru olurmu. Ne yazıkki nizam intizam gereği aradığımız, soracağımız şeyleri ilgili konu başlıkları altında yazıyoruz. Ama yazmadan bir arama yapıyoruz. Öyle balıklama dalmadan
Eski 28-05-08, 19:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #20 (permalink)
kızıl kurt
New Member

kızıl kurt Avatar

Katılım tarihi: 10.10.07
Nereden: İZMİR

selam arkadaşlar imei numarası linkte çalışıyorda telefonda çalışmıyo numarayı yazıyorum kod hatası veriyo telefon
kızıl kurt çevrim dışı  
Eski 02-07-08, 22:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #21 (permalink)
ekremdere
New Member

ekremdere Avatar

Katılım tarihi: 02.12.07

bende n70 var telefon kılıtlendı acılmıyor bursds yszılsn herseyı denedım ne yapabılırım varmı bır ıcatcı jakavoo@hotmail.com msneden yada burdan haberlerınızı beklıyorum saygılar
ekremdere çevrim dışı  
Eski 03-07-08, 18:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #22 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator
Bilgisayarım

EsPeRaNZa Avatar

Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1

Kilit..
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Kapalı konu

Bookmarks