Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia »

Pc Suit den başka proğram varmı!!

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Pc Suit den başka proğram varmı!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar pc suit çok ağar kalıyor resim müzik gibi aktarmaları mmc kartı bilgisayara takarak aktarıyorum . Ama proğramları bu şekilde ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-01-06, 01:45   #1 (permalink)
olcayiptes
New Member

Katılım tarihi: 12.01.06
Nereden: ist
Lightbulb Pc Suit den başka proğram varmı!!

Arkadaşlar pc suit çok ağar kalıyor resim müzik gibi aktarmaları mmc kartı bilgisayara takarak aktarıyorum . Ama proğramları bu şekilde yükleyemiyorum ve Pc suitte çok yavaş geliyor başka bir yönten bileniz varmı?
olcayiptes çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-01-06, 01:51   #2 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
bluetoth al onun kendi programıyla cok hızlı yüklersin 3. parti programlar cok güvenilir değil
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-01-06, 01:56   #3 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Alıntı:
olcayiptes tarafından iletildi.
Arkadaşlar pc suit çok ağar kalıyor resim müzik gibi aktarmaları mmc kartı bilgisayara takarak aktarıyorum . Ama proğramları bu şekilde yükleyemiyorum ve Pc suitte çok yavaş geliyor başka bir yönten bileniz varmı?
Egerki orjinal bir usb kablon varsa Pc Suit'ten şaşma! Digerleri pek işini gormez!
Eski 22-01-06, 01:59   #4 (permalink)
olcayiptes
New Member

:(

blu tooth alma fırsatım olmadı ve kızıl ötesiyle yükle yapıyorum sorun bundan kaynaklanıyor olabilir herhalde? ilginize teşekkürler
olcayiptes çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-01-06, 02:04   #5 (permalink)
olcayiptes
New Member

6600 proğramlarını deneme şansı

siteden bulduğum bir sürü proğramı indirdim fakat bunların ne işe yaradığını anlayabilmekve nekadar kullanışlı olduğunu öğrenmek için bir arayüz varmı acaba yani bilgisayara kurabileceğim ve telefona yüklemeden nasıl proğramlar olduğunu deneyebileceğim bir şey?
olcayiptes çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-01-06, 02:10   #6 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
ingilizcen iyise bir cok sitede anlatım var ama yok ben gelemem ona diyosan sadece firma progrmların arayuzlerini bulailibirsinki bir cok program progrmacılar tarafından bağımsız sürülüyo piyasaya
http://h!j@cker çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-02-06, 00:21   #7 (permalink)
justin_765
Senior Member

justin_765 Avatar

Katılım tarihi: 27.10.05
Nereden: ankara
crying

ya bende aynı soruyu defalarca dile getirdim ama yardım eden bi Allahın kulu cıkmadı.en iyisi bluetooth ile yola devam etmek. bizim neyimize technology....
justin_765 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-02-06, 11:34   #8 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Alıntı:
ya bende aynı soruyu defalarca dile getirdim ama yardım eden bi Allahın kulu cıkmadı.en iyisi bluetooth ile yola devam etmek. bizim neyimize technology....
Technology derken anlatmak istedigin ne?
Ben BT'nin yanı sıra USB Kablo kullanma taraftarıyım! Daha hızlı ve daha guvenli
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-02-06, 21:44   #9 (permalink)
selim_1905
New Member

selim_1905 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.02.06
Nereden: İSTANBUL
oxygen diye bir program daha war ama nasıl olduğu hakkında en ufakk bi fikrim yoookkkkkkkkkkk
selim_1905 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-02-06, 22:17   #10 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: Istanbul
Durum

Alıntı:
selim_1905 tarafından iletildi.
oxygen diye bir program daha war ama nasıl olduğu hakkında en ufakk bi fikrim yoookkkkkkkkkkk
Oxygen programını ben 6210 ile kullanmıştım. Telefonun menüsünde NETMONITOR die bir seçenek çıkarmıştır. Bunun dışında fena progam değil.
serdarski çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-02-06, 19:10   #11 (permalink)
selim_1905
New Member

selim_1905 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.02.06
Nereden: İSTANBUL
onthe fire aarrkadaşşş

senin telefonun markasına göre söyeleyeyimm nedir tel..
selim_1905 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-06, 00:10   #12 (permalink)
justin_765
Senior Member

justin_765 Avatar

Katılım tarihi: 27.10.05
Nereden: ankara
ya 6600 için kablo falan yok biliyosun bu yuzden bluetooth ile pc suite olayına girelim dedik kaldık... kurması sorun degilde telefonu bi turlu gormuyo benim pc... bu oxygen de neyin nesi?
justin_765 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Pc Suit den başka proğram varmı!! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
3gp den mpg yada avi ye dönüştürücü varmı BenCesur Genel(Cep) 11 04-11-04 06:19
Antalyada 128 den 256 olanlar varmı? poetry_74 Genel(internet) 0 26-10-04 23:05
ericsson Z600 den radyo dinlemenin bi yolu varmı lost_devil Sony Ericsson 1 18-10-04 11:47
nuke den anlayan varmı help me akmbjk Genel 5 20-08-02 04:22

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:23.