Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında Pc Suit den başka proğram varmı!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar pc suit çok ağar kalıyor resim müzik gibi aktarmaları mmc kartı bilgisayara takarak aktarıyorum . Ama proğramları bu şekilde ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar pc suit çok ağar kalıyor resim müzik gibi aktarmaları mmc kartı bilgisayara takarak aktarıyorum . Ama proğramları bu şekilde yükleyemiyorum ve Pc suitte çok yavaş geliyor başka bir yönten bileniz varmı?
Arkadaşlar pc suit çok ağar kalıyor resim müzik gibi aktarmaları mmc kartı bilgisayara takarak aktarıyorum . Ama proğramları bu şekilde yükleyemiyorum ve Pc suitte çok yavaş geliyor başka bir yönten bileniz varmı?
Egerki orjinal bir usb kablon varsa Pc Suit'ten şaşma! Digerleri pek işini gormez!
siteden bulduğum bir sürü proğramı indirdim fakat bunların ne işe yaradığını anlayabilmekve nekadar kullanışlı olduğunu öğrenmek için bir arayüz varmı acaba yani bilgisayara kurabileceğim ve telefona yüklemeden nasıl proğramlar olduğunu deneyebileceğim bir şey?
ingilizcen iyise bir cok sitede anlatım var ama yok ben gelemem ona diyosan sadece firma progrmların arayuzlerini bulailibirsinki bir cok program progrmacılar tarafından bağımsız sürülüyo piyasaya
ya bende aynı soruyu defalarca dile getirdim ama yardım eden bi Allahın kulu cıkmadı.en iyisi bluetooth ile yola devam etmek. bizim neyimize technology....
ya bende aynı soruyu defalarca dile getirdim ama yardım eden bi Allahın kulu cıkmadı.en iyisi bluetooth ile yola devam etmek. bizim neyimize technology....
Technology derken anlatmak istedigin ne?
Ben BT'nin yanı sıra USB Kablo kullanma taraftarıyım! Daha hızlı ve daha guvenli
ya 6600 için kablo falan yok biliyosun bu yuzden bluetooth ile pc suite olayına girelim dedik kaldık... kurması sorun degilde telefonu bi turlu gormuyo benim pc... bu oxygen de neyin nesi?