Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Nokia »

tel hafızası over!

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Nokia forumu altında tel hafızası over! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar mrba benim 6600ın tel hafızasını ilk aldığımda doldurmuşum şimdi hafıza kartının yarısı boş olmasına rağmen boyuna hata veriyo.'hafıza az ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 23-09-04, 15:43   #1 (permalink)
rainleader
New Member

Katılım tarihi: 14.09.04
tel hafızası over!

arkadaşlar mrba benim 6600ın tel hafızasını ilk aldığımda doldurmuşum şimdi hafıza kartının yarısı boş olmasına rağmen boyuna hata veriyo.'hafıza az verilerden bazılarını silin' gına geldi bu yazıdan ne yapmalı???nasıl silinir bu tel hafızası??? :confuse
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-09-04, 20:53   #2 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
Alıntı:
rainleader tarafından iletildi.
arkadaşlar mrba benim 6600ın tel hafızasını ilk aldığımda doldurmuşum şimdi hafıza kartının yarısı boş olmasına rağmen boyuna hata veriyo.'hafıza az verilerden bazılarını silin' gına geldi bu yazıdan ne yapmalı???nasıl silinir bu tel hafızası??? :confuse
şarjın yarıdan fazla olsun!
*#7370# yap
ve bekle
tel hafızasına format çeker ok?
m4gnetic çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-09-04, 09:06   #3 (permalink)
ROMAZ
Cool Member

ROMAZ Avatar

Katılım tarihi: 22.07.04
Nereden: İSTANBUL/ BOSTANCI
Blog Mesajları: 2
Resimler: 13
Alıntı:
rainleader tarafından iletildi.
Dostum sen herhalde yüklediklerinin hepsini tlf hafızasına atmışsın
1-Resim ,MP3,Waw dosyalarını hafıza kartına taşı
2-Mesajlarındaki verileri boşalt özellikle bluetooth la attıklarını yükledikten sonra sil
büyük oranda rahatladığını göreceksin saygılar

Senki ilk vazgeçemeyişim,ilk kıskançlığım,ilk ömrüme yazdığım,uzaklardan sevdalandığım kızdığım,affetmediğim affedemediğim.Olmayacak bir duaya amin demek gibi sevdiğim,hep geç kaldığım,bitiremediğim,unutamadığım.
ROMAZ çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-09-04, 10:36   #4 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
yaw tamam sen romaz'ın dediği gibi yap ama olmazsa benim dediğim gib yap!
kesin olur!
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-09-04, 15:28   #5 (permalink)
cordobez
Cool Member

cordobez Avatar

Katılım tarihi: 12.08.04
Nereden: in adı:
cordobez çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-09-04, 15:36   #6 (permalink)
cordobez
Cool Member

cordobez Avatar

Katılım tarihi: 12.08.04
Nereden: in adı:
yuklediğin programlar elinde varsa formatı rahatlıkla atabilirsin. yok silmek istemiyorum dersen tel hafızasında gereksiz program falan varsa uygulama yöneticisinden sil. muhtemelen romazın dediği gibi herşeyi tel hafızasına yuklemişsin. yukleme yaparken tel hafızasını seç.
cordobez çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-04, 17:40   #7 (permalink)
rainleader
New Member

kardeşş teşekkürler tel kendine geldi valla
rainleader çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-04, 17:43   #8 (permalink)
rainleader
New Member

bilgi için teşekkürler
rainleader çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:40.