Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Nokia forumunda ultra mp3 sorunu başlıklı konu tartışılıyor; merhaba arkadaşlar 6600 telefonum var.telefona ultra mp3 proğramı yükledim.fakat bluetooth ile mp3 attığımda mesajlar kısmının gelenler bölümüne iniyor.fakat mp3 leri ...
merhaba arkadaşlar 6600 telefonum var.telefona ultra mp3 proğramı yükledim.fakat bluetooth ile mp3 attığımda mesajlar kısmının gelenler bölümüne iniyor.fakat mp3 leri hafıza kartında galeriye taşıyamıyorum.mp3 gelir gelmez direk ultramp3 proramında açılıyor.fakat hiç bir yere taşıyamıyorum.bu yüzden mp3 de atamıyorum.bildiğiniz daha iyi bi proğram varsa yollarmısınız.yada ultra mp3 e bi çözüm önerirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim.mail harun.savas@gmail.com
Oncelikle ayni konudan iki tane acma.
Bak dostum 6600 .mp3 formatindaki sarkilari desteklemez.Bu yuzden o dosya mesajlardayken onu acip kaydet deyip bir yere kaydedemezsin.Bir dosya yoneticisi ile dene bakalim.(mp3'un geldigi kismi bul.Sonra galeriye tasi.İse yarayacaktir.Ben smart movide izledigim .avi formatli dosyalari galeriye boyle tasimistim cunku.)
6600 için konuşuyorum ; Önce mp3 programı (tercihen Ultra Mp3 ) yüklüyorsunuz.Sonra mp3 lerinizi tlf.na atıyorsunuz.İster msj bölümünden isterseniz mp3 programından tıklayıp şarkıyı dinleyebiliyorsunuz.Başka bir yere taşıma şansınız yok msj lar bölümünde bi dosya açın mp3 diye orda kalsın
Ruhumun derinliklerini anlatan ve aydınlatan bazen küçük bir çocuğun neşesi bazen bir sevgilinin gözlerinde ki o buğulu ve puslu bakışı bazen bir savaşçının yürekli kazanma cesareti bazen asiliğin bir isyanın haykırışıdır ROMAZ..
arkadaslar oscar'in sorunu o degilki! siz yanlis anlamissiniz. anladigim kadariyla telefonunda ultra mp3 kurulmus durumda.
bak oscar kardes öncelikle gelen mesajlar tel hafizasina mi yoksa mmc'yemi kaydediliyor. sonra seleq yada fexplorer programlari ile e yada c:\system\mail klasörü içinde dosya aramasi yapip göndermis oldugun mp3 dosyasini bul ve kes (cut) yap ve e:\sounds klasörü içine yapistir (paste) yapabilirsin.
daha sonra gelen mesajlara girerek ordaki gelen mp3 mesajini silebilirsin.
selam m4gnetik gelen mesajlar mmc ye kaydediliyor.söylediğin proğramları yollarsan çok sevinirim yalnız FExplorer ın türkçesi varmış herhalde öyle duydum varsa türkçesini yollayabilirmisin yardımların için çok teşekkürler oscar mail harun.savas@gmail.comharun1987@mynet.com