Arkadaşlar ben bir film tutkunuyum ve elime gecen fragmanları sizlerle paylaşmak istedim..
Blade 3 Trinity
Resident Evil 2
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Nokia forumunda Vizyon Filmlerin 3gp fragmanları başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar ben bir film tutkunuyum ve elime gecen fragmanları sizlerle paylaşmak istedim.. Blade 3 Trinity zip li yukle Resident Evil ...
Arkadaşlar ben bir film tutkunuyum ve elime gecen fragmanları sizlerle paylaşmak istedim..
Blade 3 Trinity
Resident Evil 2
Hocam ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş +10![]()
güle güle izle : ) )guerilla tarafından iletildi.
yaw arkadaşlar iii güzelde 3gp yi mpeg ,mpg,avi,mov yada wma ya dönüştürmek için bi program yokmu MMConverter 2.0 yapmıyor bu işi yada ben yapamadım
bilen biri varsa anlatsın bea![]()
bunu bi dene sag tikla farkli kaydetBenCesur tarafından iletildi.
http://www.cepforum.com/wbb2/attachm...chmentid=16591
üyelik istiyor bende üye oldum bu seferde buraya girme yetkiniz yok diyora c hak tarafından iletildi.
![]()
![]()
başka bi şekil yokmu
usta linkin üstünde sag tikla farkli kaydet yapBenCesur tarafından iletildi.
o hemen download yapar
Bunları çevircek convertor warmı ya![]()
![]()
![]()
bende avi ,mpeg > 3gp var ama 3gp >avi ye dönüştüren yok arıyorum ama hala bulamadım![]()
ya bu verdigim linkden sadece benmi farkli kaydedip kaydediyorum
lütfen bi deneyin
valla dediğin gibi bende denedim ama olmadı üyelik istiyor üye ol butonuna basınca bu seferde sayfa bulanamadı diye hata veriyor.a c hak tarafından iletildi.
a c hak kardeş doğru söölüyor sağ tık hedefi farklı kaydet program iniyor
ama sorun şu : bende virtual dub,flask mpeg,vidomi,3gptoavi var hepsini indirdim ama bunların hiçbiri 3gp yi avi yada mpeg formatına dönüştürmüyor
bu linkden indirdiğim program dönüştürdü ama görüntü kayboldu ve 2,5 mb olan dosya 113 mb oldu ama dediğim gibi ne ses var nede görüntü
neyse aramaya devam![]()
oh be![]()
iyi ama dediğim gibi dönüşüm olmuyor yani bu prg yapmıyor bu işi yani dosyayı bozuyora c hak tarafından iletildi.
Yaw bu işi yapan birisi bunu bana söölesin beaanasıl dönüştürülür bu yada benmi yapamıyorum yoksa programmı yapamıyor ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()