Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Nokia forumunda web cam başlıklı konu tartışılıyor; arkadaslar bana telefonu web cam olarak kullanabilecegim
bi telefon programı verebilir misiniz..yani program böyle bir hareket hissettiginde onun fotografını ceksin..anlatamadım ...
arkadaslar bana telefonu web cam olarak kullanabilecegim
bi telefon programı verebilir misiniz..yani program böyle bir hareket hissettiginde onun fotografını ceksin..anlatamadım galiba..yeni bir nevi gizli kamera gibi..öle bi program varmis,bilen varsa lütfen yolasın...
arkadaslar bana telefonu web cam olarak kullanabilecegim
bi telefon programı verebilir misiniz..yani program böyle bir hareket hissettiginde onun fotografını ceksin..anlatamadım galiba..yeni bir nevi gizli kamera gibi..öle bi program varmis,bilen varsa lütfen yolasın...
öyle bi progam var ama, webcam olarak kullanamazsın!
telefonu koyarsın bi kenara, hareket olunca foto çeker ok???
programın adı spycam! mailine gönderiyorum şimdi...
nası çalışmıyo yaw???
sen programı aç, seçeneklerden start diyip koy bi kenara! ekranda kamera açılmaz! sadece yakalanan görünütü sayısını gösterir! oda, hareket halinde sürekli artar ok?
Arkadaşım bunu ne maksatta kullnmak istedin yani saçma filan diye demedim düşüncen ne banada bi anlat hoşuma gider belki Bu arada MIKNATIS çım bu çektiklerini hep hafızayamı atıyor soruyormu.
valla merak ettim ondan istedim programı..belki bi de hırsız falan yakalarım saolasın..
Dostum ne iş için kullanacağını bilemem ama programı sana gönderdim mailinde
Ruhumun derinliklerini anlatan ve aydınlatan bazen küçük bir çocuğun neşesi bazen bir sevgilinin gözlerinde ki o buğulu ve puslu bakışı bazen bir savaşçının yürekli kazanma cesareti bazen asiliğin bir isyanın haykırışıdır ROMAZ..