hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Panasonic Kullanıcılari Ve Tel. Modelleri

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Panasonic forumu altında Panasonic Kullanıcılari Ve Tel. Modelleri başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Forumda Ne Hikmet ise Panasonic Bölümü Altında Topic Bulmak Güç Biz Açalim Bir Tane Toplum Nabzını Ölçelim Gerçekten Kullanan Yok ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Panasonic

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 21-01-06, 03:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
PoWeRLoGY
Silver Member
Bilgisayarım

PoWeRLoGY Avatar

Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Panasonic Kullanıcılari Ve Tel. Modelleri

Forumda Ne Hikmet ise Panasonic Bölümü Altında Topic Bulmak Güç

Biz Açalim Bir Tane Toplum Nabzını Ölçelim Gerçekten Kullanan Yok Mu Varsa Model ?
Eski 21-01-06, 09:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
GaNDHi
Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Resimler: 10
panasonic 99-2000 senelerindeki eski parlak günlerini özlüyor açıkçası, şu sıralarda en çok satan modeli turkcellin kampanyası ile beraber satılan eb-sc3 modeli.. diğer modellerini bulmakta biraz zor, ha birde vs3 modeli var
Eski 21-04-06, 22:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: Istanbul
Durum

Alıntı:
GaNDHi tarafından iletildi.
panasonic 99-2000 senelerindeki eski parlak günlerini özlüyor açıkçası, şu sıralarda en çok satan modeli turkcellin kampanyası ile beraber satılan eb-sc3 modeli.. diğer modellerini bulmakta biraz zor, ha birde vs3 modeli var
Ben 2004 senesinde gd55 modelini almıştım fakat 1 sene sonra telefon cozutmaya sapıtmaya başladı. Turkcell'in kampanyası ile değiştirdim.
serdarski çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-06, 22:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
ahmett
Rookie Member

Katılım tarihi: 20.08.06
Nereden: İstanbul
Arkadaşlar ben Vs6 kullanıyorum şu anda çok güzel telefon mükemmel ekran büyüklüğü,elde tutuş şekli ve yandan otomatik tek hareket ile kapağın açılması fakat sesi öteki telefonlara nazaran bence az çıkıyor.Ama genede bilemem yani benim görüşüm...
ahmett çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-06, 10:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
face1tr
Rookie Member

Katılım tarihi: 19.06.06
Nereden: ANKARA
bir çok alanda olduğu gibi panasonic cep telefonu alanında da lider bir firma... Ar-ge çalışmalarına ayırdığı paralar, geliştirdiği teknolojilerle cep telefonu pazarında hep çıtayı yükselten ve pazara yön veren bir firmaların başında yer alıyor.

şaşırdınız di mi ..

evet panasonic den bahsediyorum. panasonic 2003 yılından bu yana gsm alanında telefon üretimi yapmıyor. avrupadaki 3g ihalelerinin oturmasını ve umts cep telefonlarının yaygınlaşmasını bekliyor. daha sonra planları arasında avrupa pazarına geri dönüş yapmak var.. bi japon panasonic sitesine girin bakalım.. dünyanın en ii telleri kim tarafından üretiliyor..
face1tr çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-10-06, 23:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Alıntı:
face1tr tarafından iletildi. Mesajı göster
bir çok alanda olduğu gibi panasonic cep telefonu alanında da lider bir firma... Ar-ge çalışmalarına ayırdığı paralar, geliştirdiği teknolojilerle cep telefonu pazarında hep çıtayı yükselten ve pazara yön veren bir firmaların başında yer alıyor.

şaşırdınız di mi ..

evet panasonic den bahsediyorum. panasonic 2003 yılından bu yana gsm alanında telefon üretimi yapmıyor. avrupadaki 3g ihalelerinin oturmasını ve umts cep telefonlarının yaygınlaşmasını bekliyor. daha sonra planları arasında avrupa pazarına geri dönüş yapmak var.. bi japon panasonic sitesine girin bakalım.. dünyanın en ii telleri kim tarafından üretiliyor..
Valla dediklerine katılıyorum. Çıkardığı modellerle piyasaya yön verdiği kesin. Ancak sesi uzun zamandır çıkmıyor. Bundan da nokia yararlanıyor.
Eski 23-10-06, 11:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator
Bilgisayarım

EsPeRaNZa Avatar

Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Alıntı:
serdarski tarafından iletildi. Mesajı göster
Valla dediklerine katılıyorum. Çıkardığı modellerle piyasaya yön verdiği kesin. Ancak sesi uzun zamandır çıkmıyor. Bundan da nokia yararlanıyor.
Herşeyide Nokia'yaya vurmamak lasım... Yani adamlar Carl Zeiss lens kullanıyor (Bu lens'i birde Sony kullanıyor fakat SonyEriccson'da kullanmıyorlar) ve kullanılabilirgi kolay telefonlar uretmekle beraber servis agıda oldukça gelişmiş... Panasonic herzaman kalitelidir fakat bu aralar pek tarjını arttıramıyor okadar...
Eski 15-11-06, 19:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Durum

Alıntı:
EsPeRaNZa tarafından iletildi. Mesajı göster
Herşeyide Nokia'yaya vurmamak lasım... Yani adamlar Carl Zeiss lens kullanıyor (Bu lens'i birde Sony kullanıyor fakat SonyEriccson'da kullanmıyorlar) ve kullanılabilirgi kolay telefonlar uretmekle beraber servis agıda oldukça gelişmiş... Panasonic herzaman kalitelidir fakat bu aralar pek tarjını arttıramıyor okadar...
Carl Zeiss lens kullanmak veya kullanmamak üreticinin tercihine ve sözleşmelere bağlı. Panasonic'in sorunu reklam ve servis ağının etkin bir biçimde kuramaması kullanamaması. Mesela eski modeller memo tuşu vardı. Yeni modellerde de başka markalarda da bu tuş yok. Onun yerine Nokia ses kaydı diye bir özellik koyuyor telefonlarına. Panasonic ilk çıkardığı telefonlarından beri titreşim özelliklidir. Diğer markalar 2000 senesinden sonraki modellerine koymuştur. Ufaklık cebe sığabilirlik ise ilk defa panasonic'te oldu. Bunlar aklıma gelenler.

« Panasonic GD75 | - »

Bookmarks
Konu araçları

Panasonic Kullanıcılari Ve Tel. Modelleri ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Telefonların Radyasyon Seviyesi salamura Genel(Cep) 9 11-12-06 15:17
tel hafızası over! rainleader Nokia 7 26-09-04 16:43
sim tel listeleme pyr@mid Sony Ericsson 0 25-09-04 14:34

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:55.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999