Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Samsung »

D500 ile bilgisayar bağlantısı

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında D500 ile bilgisayar bağlantısı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar elimde bluetooth adaptörü var ve dosya transfer falan yapabiliyorum. no problem. ama samsungun kendi programları var easy studio falan ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-09-05, 19:06   #1 (permalink)
inquisitor
Member

inquisitor Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.11.03
Nereden: Moscow
D500 ile bilgisayar bağlantısı

arkadaşlar elimde bluetooth adaptörü var ve dosya transfer falan yapabiliyorum. no problem. ama samsungun kendi programları var easy studio falan gibi (samsung.ru dan çektim) bu programları kullanmak için ancak kablo lazım-bluetooth dan gördüremedim. yabilen yiğit varsa cevap ricadır.
inquisitor çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-09-05, 21:16   #2 (permalink)
nincakurba
Cool Member

nincakurba Avatar

Katılım tarihi: 25.10.04
Nereden: Çift camın arası
Alıntı:
inquisitor tarafından iletildi.
arkadaşlar elimde bluetooth adaptörü var ve dosya transfer falan yapabiliyorum. no problem. ama samsungun kendi programları var easy studio falan gibi (samsung.ru dan çektim) bu programları kullanmak için ancak kablo lazım-bluetooth dan gördüremedim. yabilen yiğit varsa cevap ricadır.

evet kablo lazım; gerçi kabloyla da yapamayabilirsin ya, öncelikle kablo lazım..
nincakurba çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-12-05, 19:39   #3 (permalink)
oz1907
Member

oz1907 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.09.04
Nereden: İstanbul
Ben easystudio'yu bluetooth üzerinden kullanıyorum.
adaptörün programında ayarlardan seri port numarası seçmen gerek ( com1,2 gibi. Ben com5 yaptım.)
Bluetooth adaptörüyle bağlandıktan sonra serial port servisini başlatman lazım.
Easy studioda da ayarlardan hangi porttan bağlanacağını seçmen lazım. yukarıdaki ayarladığın portu seçeceksin. böylece bağlanır.
oz1907 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-01-06, 18:32   #4 (permalink)
elodea
New Member

Katılım tarihi: 07.01.06
Nereden: istanbul
Red face d500 data cable

merhaba,
ben de d500 için data cable aldım.pcye programı netten yükledim.ama bikaç sorum var..
bu kabloda bi buton var bi tarafı data bi tarafı d/l.. buton hangi tarafa itili olcak?
programın dosayası yok..bi word dosyaları var bi sys..program filesda,başlat menüsünde falan hiç bi yerde yok program.bulamıyorum..bu com3ü de seçecem bulsam..anladım her şeyi ama hala olmuyo olmuyoo..gıcık yaptı bana..
yardım ederseniz sevinirim..
elodea çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

D500 ile bilgisayar bağlantısı ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
java script full HaLiM Web Programlama 19 08-08-08 16:06
d500 ile e-mail... xnix53 Samsung 3 19-08-05 01:59
Bilgisayar Destekli Müzik ile ilgili tüm Programlar By Blow-II Blow-II Bilgisayar Destekli Müzik 64 27-07-04 01:09
GPRS ile internet bağlantısı Ersin Genel(OS) 3 04-06-02 09:23

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:18.