Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında D500 de MSN messenger başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "D 500 de msn yükleyip kullananınız var mı? Ben 5 tane messenger yükledim ama hiçbiri çalışmadı. Sadece IM+ çalışıyo onun ..." şeklinde özetlenebilir....
D 500 de msn yükleyip kullananınız var mı? Ben 5 tane messenger yükledim ama hiçbiri çalışmadı. Sadece IM+ çalışıyo onun da özellikleri çok kötü. IM+ dışında bi messenger kullanan varsa lütfen yardımcı olsun. Tesekkürler.
D 500 e bluetoothla program atmak zor oluyo o yüzden ben wapla yükledim. Onu yazıyım size.
IM+ için wap.shapservices.com adres. IM+ > IM+ for java phones > IM+ for java graphical version.
Sadece jad ya da jar dan birini yükleyince oluyo.
wap.getjar.com da da 4-5 tane var messenger. Başka programlar da var getjar da. Wapla indirmek istemeyenler de www.getjar.com dan indirebiliyor.
dostum IM+ programını yükledim ama registry, pls wait diyor öyle kalıyor 1-2 dk. beklemelimiyim o noktada??Aşağıda da done tuşu var ona basınca hemen geçiyor registry kısmı ama bu seferde mail şifre giricek yeri bulamıyorum seçeneklerden??Bi anlatsana şu programın kullanılışını yada msnden konuşalım online isen..
IM+ açınca registrationda trial seçilicek. Sonra service list conecting yazıyo. O kısmı geçmesi bazen uzun sürüyo. AOL Jabber ICQ Yahoo MSN var baglanabilicegin. Msn'e gelip seçenekleri seçiyosun orda configure var. Ona girip mailini şifreni yazıp kaydedip baglan diyosun. Contact list connecting çıkıyo o da biraz sürüyo bazen Trial da sadece 3 msj gönderebiliyosun.
IM+ açınca registrationda trial seçilicek. Sonra service list conecting yazıyo. O kısmı geçmesi bazen uzun sürüyo. AOL Jabber ICQ Yahoo MSN var baglanabilicegin. Msn'e gelip seçenekleri seçiyosun orda configure var. Ona girip mailini şifreni yazıp kaydedip baglan diyosun. Contact list connecting çıkıyo o da biraz sürüyo bazen Trial da sadece 3 msj gönderebiliyosun.
Bunun full ünü bulamaz mıyız??
__________________ Dream until your dream come true..
elarki kusura bakma dün benim bağlantıda bir sorun oluştu ve devam edemedik ama bugün yine akşam 9 gibi evden bağlanıcam eğer girersen şu işi kaldığımız yerden devam edelimmi yüklemeyi yapamadım maalesef
Dün ilk defa serial bağlantı kurup (bluetooth'la) java yükledim ilk seferin heycanıyla önüme şıkan 2 uygulamayı attım sonra telefon kitlendi açıldı normal şekilde sonra da bi daha bişi yükleyemedim kahretsin bakalım düzeltebilecekmiyim??