Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Samsung »

D500 de MSN messenger

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında D500 de MSN messenger başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "D 500 de msn yükleyip kullananınız var mı? Ben 5 tane messenger yükledim ama hiçbiri çalışmadı. Sadece IM+ çalışıyo onun ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-07-05, 15:07   #1 (permalink)
elarki
New Member

elarki Avatar

Katılım tarihi: 24.04.05
D500 de MSN messenger

D 500 de msn yükleyip kullananınız var mı? Ben 5 tane messenger yükledim ama hiçbiri çalışmadı. Sadece IM+ çalışıyo onun da özellikleri çok kötü. IM+ dışında bi messenger kullanan varsa lütfen yardımcı olsun. Tesekkürler.
elarki çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-05, 18:10   #2 (permalink)
Arthur75
Rookie Member

Katılım tarihi: 10.09.04
Nereden: İZMİR
selamlar ben daha dün D500 aldım IM+ programını nereden aldığını yazarsan yada programı mail atarsan çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkür ediyorum

e-mail: info@sonerofset.com
msn : soner_ofset@hotmail.com
Arthur75 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-05, 18:35   #3 (permalink)
magic_ocean
hARDWAREMANIAC

magic_ocean Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Nereden: İstaNbul'un HerYErinde
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1
Bıldıgım kadarı ıle java yüklü telefonlarda zor bu olay
Eski 27-07-05, 18:50   #4 (permalink)
firatc
Cool Member

firatc Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İstanbul/Kadıköy/maltepe
oo millet msn yüklemiş d500'e, ya bir anlatta bizde yapalım elarki, bir yol göster.Nerden buluruz o programı nasıl yükleriz anlatsana biraz.
Eski 27-07-05, 19:59   #5 (permalink)
elarki
New Member

elarki Avatar

D 500 e bluetoothla program atmak zor oluyo o yüzden ben wapla yükledim. Onu yazıyım size.
IM+ için wap.shapservices.com adres. IM+ > IM+ for java phones > IM+ for java graphical version.

Sadece jad ya da jar dan birini yükleyince oluyo.

wap.getjar.com da da 4-5 tane var messenger. Başka programlar da var getjar da. Wapla indirmek istemeyenler de www.getjar.com dan indirebiliyor.

Yardımcı olmuşumdur umarım.
elarki çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-05, 23:27   #6 (permalink)
firatc
Cool Member

firatc Avatar

Bilgisayarım
dostum IM+ programını yükledim ama registry, pls wait diyor öyle kalıyor 1-2 dk. beklemelimiyim o noktada??Aşağıda da done tuşu var ona basınca hemen geçiyor registry kısmı ama bu seferde mail şifre giricek yeri bulamıyorum seçeneklerden??Bi anlatsana şu programın kullanılışını yada msnden konuşalım online isen..
firatc çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 00:13   #7 (permalink)
elarki
New Member

elarki Avatar

IM+ açınca registrationda trial seçilicek. Sonra service list conecting yazıyo. O kısmı geçmesi bazen uzun sürüyo. AOL Jabber ICQ Yahoo MSN var baglanabilicegin. Msn'e gelip seçenekleri seçiyosun orda configure var. Ona girip mailini şifreni yazıp kaydedip baglan diyosun. Contact list connecting çıkıyo o da biraz sürüyo bazen Trial da sadece 3 msj gönderebiliyosun.
elarki çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 01:01   #8 (permalink)
Ghostlord
Senior Member

Ghostlord Avatar

Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: para-psychological world.
Alıntı:
elarki tarafından iletildi.
IM+ açınca registrationda trial seçilicek. Sonra service list conecting yazıyo. O kısmı geçmesi bazen uzun sürüyo. AOL Jabber ICQ Yahoo MSN var baglanabilicegin. Msn'e gelip seçenekleri seçiyosun orda configure var. Ona girip mailini şifreni yazıp kaydedip baglan diyosun. Contact list connecting çıkıyo o da biraz sürüyo bazen Trial da sadece 3 msj gönderebiliyosun.

Bunun full ünü bulamaz mıyız??
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 15:33   #9 (permalink)
elarki
New Member

elarki Avatar

Satın alabilirsin ) 10$ civarı sanırım bazı sitelerde. Crack bulabilir miyim die baktım ama bulamadım.
elarki çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 18:51   #10 (permalink)
firatc
Cool Member

firatc Avatar

Bilgisayarım
elarki kusura bakma dün benim bağlantıda bir sorun oluştu ve devam edemedik ama bugün yine akşam 9 gibi evden bağlanıcam eğer girersen şu işi kaldığımız yerden devam edelimmi yüklemeyi yapamadım maalesef
firatc çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-05, 10:27   #11 (permalink)
firatc
Cool Member

firatc Avatar

Bilgisayarım
Dün ilk defa serial bağlantı kurup (bluetooth'la) java yükledim ilk seferin heycanıyla önüme şıkan 2 uygulamayı attım sonra telefon kitlendi açıldı normal şekilde sonra da bi daha bişi yükleyemedim kahretsin bakalım düzeltebilecekmiyim??
firatc çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-05, 20:54   #12 (permalink)
aksoy47
New Member

Katılım tarihi: 03.08.05
Nereden: hatay iskenderun
merhaba
aksoy47 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-05, 20:59   #13 (permalink)
aksoy47
New Member

Nereden: hatay iskenderun
samsung d 500 programı nasıl yükleriz
aksoy47 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-05, 23:01   #14 (permalink)
jean dark
New Member

jean dark Avatar

Nereden: istanbul
dead

slm millet ya bende de D500 var bugün eMSN IM+ ultraIm die 3 messenger yükledim hiçbiri çalışmıo artı bunları silemiorum nası silicem???
jean dark çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

D500 de MSN messenger ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Messenger virüsüne karşı antivirüs programı problem Genel(internet) 12 09-11-08 18:43
MSN MESSENGER (YENİ SÜRÜM) HATASI bluewings Genel(internet) 2 14-09-05 13:17
MSN Messenger 7.0.0816 lulali Genel(internet) 12 12-07-05 01:03
Windows NetBIOS Messenger Service GURDO Genel(internet) 7 24-06-05 12:57
MSN Messenger 7 Nisan da Public Olacak lulali Genel(internet) 49 09-04-05 20:57

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:07.