Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Samsung »

d880 türkçe kullanım kılavuzu..

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında d880 türkçe kullanım kılavuzu.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bir arkadaşıma lazım bu.. aramadığım yer kalmadı.. pdf olarak internette bi yerlerde mevcut mu ?? ya da eli de ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 03-02-08, 22:06   #1 (permalink)
DJ Waterfall
Moderator

DJ Waterfall Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.02.04
Nereden: Bir orada.. Bir burada...
Resimler: 28
d880 türkçe kullanım kılavuzu..

arkadaşlar bir arkadaşıma lazım bu.. aramadığım yer kalmadı.. pdf olarak internette bi yerlerde mevcut mu ?? ya da eli de olan scannerdan taratıp buraya atabilr mi çok teşekkürler...
Eski 27-02-08, 16:02   #2 (permalink)
enginm
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.12.05
Nereden: Istanbul
Ynt: d880 türkçe kullanım kılavuzu..

valla bende ariyorum, bulabilen olursa lutfen buraya link mink bisey versin, coğu konuyu keşfettim ama daha bir sürü özelliği var gibi bu telin, mesela her hatta farklı melodi atanıyormuş, siz melodiye göre hangi hatta çağrı geliyor anlıyorsun, ama ben bulamadım öyle bişey, şans eseri okumasam öyle birşey olduğununda farkında olmıycam, birde her hattın kendi gelen kutusu varmış ama onuda göremedim, böyle değişik özellikelri bilenler varsa yazsın lütfen buraya, tşk.
enginm çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-02-08, 16:04   #3 (permalink)
enginm
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.12.05

birde GPRS-MMS ayarlarını iletebilirim isteyene, turkcell-vodafone için, gerçi d900i ile aynı, ilgili operatörlerin sitelerinde d880 için yok şu an, d900i 'nin aynısı ama,
enginm çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-03-08, 13:20   #4 (permalink)
pendulum1968
New Member

Katılım tarihi: 28.03.08
Nereden: bodrum

selam
bana D880 mms ayarlarını gönderebilir misin
teşekkürler
pendulum1968 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-08, 10:36   #5 (permalink)
mycaylak
New Member

Katılım tarihi: 27.08.08
Nereden: istanbul

Alıntı:
enginm tarafından iletildi. Mesajı göster
birde GPRS-MMS ayarlarını iletebilirim isteyene, turkcell-vodafone için, gerçi d900i ile aynı, ilgili operatörlerin sitelerinde d880 için yok şu an, d900i 'nin aynısı ama,
arkadaşım banada gprs ayarlarını atarsan seviirim
mycaylak çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-09-08, 10:49   #6 (permalink)
BRAVA_2008
New Member

Katılım tarihi: 04.09.08
Nereden: izmir

Dostum selamlar ben ızmırden sedat d-880 mms ayarlarını banada gonderırsen cok sevınırım...
BRAVA_2008 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-08, 17:38   #7 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04

Alıntı:
DJ Waterfall tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar bir arkadaşıma lazım bu.. aramadığım yer kalmadı.. pdf olarak internette bi yerlerde mevcut mu ?? ya da eli de olan scannerdan taratıp buraya atabilr mi çok teşekkürler...
Alıntı:
enginm tarafından iletildi. Mesajı göster
valla bende ariyorum, bulabilen olursa lutfen buraya link mink bisey versin, coğu konuyu keşfettim ama daha bir sürü özelliği var gibi bu telin, mesela her hatta farklı melodi atanıyormuş, siz melodiye göre hangi hatta çağrı geliyor anlıyorsun, ama ben bulamadım öyle bişey, şans eseri okumasam öyle birşey olduğununda farkında olmıycam, birde her hattın kendi gelen kutusu varmış ama onuda göremedim, böyle değişik özellikelri bilenler varsa yazsın lütfen buraya, tşk.
Kullanım kılavuzunu Samsung'un Samsung Mobile TR | Telefonlar | Tüm Telefonlar | D880 | GENEL adresini kurcalarsan bulursun. Ayrıca telefonla ilgili detaylı bilgiyi de burdan bulabilirsin. Melodi vb. şeyler için FUN Club'ü var.

Alıntı:
pendulum1968 tarafından iletildi. Mesajı göster
selam
bana D880 mms ayarlarını gönderebilir misin
teşekkürler
Valla kullandığın operatörün müşteri hizmetlerini arayıp istemek gerekiyor. Turkcell'in online sayfasında ayarı bulamadım. AVEA müşteri hizmetleri ise yeni çıkan telefonlarda çuvallayabiliyor. Ben bunu Sony Ericsson K850i'de farketmiştim. Elemana "K850 telefon aldım ayarlarını istiyorum." dedim. Eleman "Telefonunuzun modeli K750 değil mi?" diye sormuştu. K850 olduğunda ısrar edince beklemeye alıp birilerine sormuştu. Gene de istemek gerekiyor.
serdarski çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
d880, kullanım, kılavuzu

Konu araçları

d880 türkçe kullanım kılavuzu.. ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
DSC-f828 kullanım kılavuzu kerem_max Çokluortam 0 28-12-05 10:21
Sony MiniDv kullanım Kılavuzu Türkçe roche Çokluortam 1 08-08-05 20:40
msı k8n neo4 platinum kullanım kılavuzu RSQ Anakart 0 30-06-05 11:31
p2p kullanım kılavuzu aceylani Genel(internet) 0 22-07-04 02:01

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER