Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında d880 türkçe kullanım kılavuzu.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bir arkadaşıma lazım bu.. aramadığım yer kalmadı.. pdf olarak internette bi yerlerde mevcut mu ?? ya da eli de ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar bir arkadaşıma lazım bu.. aramadığım yer kalmadı.. pdf olarak internette bi yerlerde mevcut mu ?? ya da eli de olan scannerdan taratıp buraya atabilr mi çok teşekkürler...
valla bende ariyorum, bulabilen olursa lutfen buraya link mink bisey versin, coğu konuyu keşfettim ama daha bir sürü özelliği var gibi bu telin, mesela her hatta farklı melodi atanıyormuş, siz melodiye göre hangi hatta çağrı geliyor anlıyorsun, ama ben bulamadım öyle bişey, şans eseri okumasam öyle birşey olduğununda farkında olmıycam, birde her hattın kendi gelen kutusu varmış ama onuda göremedim, böyle değişik özellikelri bilenler varsa yazsın lütfen buraya, tşk.
birde GPRS-MMS ayarlarını iletebilirim isteyene, turkcell-vodafone için, gerçi d900i ile aynı, ilgili operatörlerin sitelerinde d880 için yok şu an, d900i 'nin aynısı ama,
birde GPRS-MMS ayarlarını iletebilirim isteyene, turkcell-vodafone için, gerçi d900i ile aynı, ilgili operatörlerin sitelerinde d880 için yok şu an, d900i 'nin aynısı ama,
arkadaşlar bir arkadaşıma lazım bu.. aramadığım yer kalmadı.. pdf olarak internette bi yerlerde mevcut mu ?? ya da eli de olan scannerdan taratıp buraya atabilr mi çok teşekkürler...
Alıntı:
enginm tarafından iletildi.
valla bende ariyorum, bulabilen olursa lutfen buraya link mink bisey versin, coğu konuyu keşfettim ama daha bir sürü özelliği var gibi bu telin, mesela her hatta farklı melodi atanıyormuş, siz melodiye göre hangi hatta çağrı geliyor anlıyorsun, ama ben bulamadım öyle bişey, şans eseri okumasam öyle birşey olduğununda farkında olmıycam, birde her hattın kendi gelen kutusu varmış ama onuda göremedim, böyle değişik özellikelri bilenler varsa yazsın lütfen buraya, tşk.
selam
bana D880 mms ayarlarını gönderebilir misin
teşekkürler
Valla kullandığın operatörün müşteri hizmetlerini arayıp istemek gerekiyor. Turkcell'in online sayfasında ayarı bulamadım. AVEA müşteri hizmetleri ise yeni çıkan telefonlarda çuvallayabiliyor. Ben bunu Sony Ericsson K850i'de farketmiştim. Elemana "K850 telefon aldım ayarlarını istiyorum." dedim. Eleman "Telefonunuzun modeli K750 değil mi?" diye sormuştu. K850 olduğunda ısrar edince beklemeye alıp birilerine sormuştu. Gene de istemek gerekiyor.
__________________ Teknolojinin sonu yok.
Her gün yeni özelliklere sahip aletler çıkıyor.
SS