Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Samsung »

e-630 java problemi

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında e-630 java problemi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Samsung e-630 model cep telefonum var. Wap'ta tagtag.com gibi sitelerden bedava java uygulaması indirmeye çalıştığımda "uygulama geçersiz" mesajını alıyorum. Bu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-07-05, 01:05   #1 (permalink)
Komutan_M A
Silver Member

Komutan_M A Avatar

Katılım tarihi: 14.02.04
Nereden: Ankara'da ama aklı İstanbul'da..
e-630 java problemi

Samsung e-630 model cep telefonum var. Wap'ta tagtag.com gibi sitelerden bedava java uygulaması indirmeye çalıştığımda "uygulama geçersiz" mesajını alıyorum. Bu işten anlayan varsa bir fikir versin. Acaba bir ayarlama yapmayı mı unutuyorum? (Resim ve melodi indirmekte problem yok).

Cesaret silahmdır, adalet kalkanım!
M A
Komutan_M A çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-05, 13:27   #2 (permalink)
nincakurba
Cool Member

nincakurba Avatar

Katılım tarihi: 25.10.04
Nereden: Çift camın arası
link kırık veya yüklediğin şey bozuk olabilir. Ya da desteklemeyen java türü olabilir. Özellikle tagtag.com da bunu sık sık yapar. Endişelenme telefonla ilgili değildir.
nincakurba çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-05, 03:48   #3 (permalink)
Komutan_M A
Silver Member

Komutan_M A Avatar

Katılım tarihi: 14.02.04
Nereden: Ankara'da ama aklı İstanbul'da..
haklı olabilirsin ama birçok oyunu denedim, hiçbiri inmedi. Yükleniyor diyor fakat sonra hata mesajı... En iyisi bilgisayarla senkronize etmek ama ona da üşeniyorum.
Komutan_M A çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

e-630 java problemi ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
java script full HaLiM Web Programlama 19 08-08-08 16:06
6630' Olanlar Bi zahmet El Atın atl Nokia 3 22-04-05 01:19
Mynet Java Oyun problemi Kafayı yiyicem (Virtual Machine Kurulu) klonix Genel(internet) 4 03-04-05 15:53

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:25.