hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

samsung d880 video kayıt süresini nasıl uzatırım

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında samsung d880 video kayıt süresini nasıl uzatırım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selam arkadaşlar ben sansung d880 kullanıyorum videolar hafıza kartına kayıt yapıyor ancak 10 saniye ile sınır lı oluyor ben süresinin ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Samsung

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 02-06-08, 20:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
sdfsdf
New Member

Katılım tarihi: 02.06.08
samsung d880 video kayıt süresini nasıl uzatırım

selam arkadaşlar ben sansung d880 kullanıyorum videolar hafıza kartına kayıt yapıyor ancak 10 saniye ile sınır lı oluyor ben süresinin olmasını istemiyorum 10 saniye yeterli gelmiyor ben bunu nasıl halledebilirm yardımci olursanız sevinirim
sdfsdf çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-08, 13:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
kaena
Rookie Member

kaena Avatar

Katılım tarihi: 11.12.07
Nereden: giresun
Ynt: samsung d880 video kayıt süresini nasıl uzatırım

Alıntı:
sdfsdf tarafından iletildi. Mesajı göster
selam arkadaşlar ben sansung d880 kullanıyorum videolar hafıza kartına kayıt yapıyor ancak 10 saniye ile sınır lı oluyor ben süresinin olmasını istemiyorum 10 saniye yeterli gelmiyor ben bunu nasıl halledebilirm yardımci olursanız sevinirim
eğer dier samsunglar gibi ise iç hafıza ne kadar boş ise o kadar uzun video çekebiliyor bide video ayarlarını kontrol et. hafıza kartına da bi bak bu dediklerimden olabilir yada haıza kartında yer war mı o önemli olan warsa video ayarları hafıza kartı ile ilgili bi yer war ise oraya bak
kaena çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-06-08, 14:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
Ghostlord
Senior Member

Ghostlord Avatar

Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: para-psychological world.
Ynt: samsung d880 video kayıt süresini nasıl uzatırım

MMS in gönderebileceği maximum boyuta ayarlanmış telefonun ondan 10 saniye ile sınırlı kalmış. ayarlardan değiştirirsen problem çözülür.

Tags
asd

Bookmarks
Konu araçları

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:28.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999