Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Samsung »

Samsung E-250

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında Samsung E-250 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "e200 ondan kat kat üstün e250 hiç tavsiye ediLmio 1-2 ay snra sürgüsünden gelen arızalar çoğalıo ve tel iptal..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-09-08, 01:41   #226 (permalink)
TurkBoY
V.I.Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.04
Ynt: Samsung E-250

e200 ondan kat kat üstün e250 hiç tavsiye ediLmio 1-2 ay snra sürgüsünden gelen arızalar çoğalıo ve tel iptal
TurkBoY çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-08, 12:44   #227 (permalink)
ROMAZ
Cool Member

ROMAZ Avatar

Katılım tarihi: 22.07.04
Nereden: İSTANBUL/ BOSTANCI
Blog Mesajları: 2
Resimler: 13

Alıntı:
gunes333 tarafından iletildi.
birkac gun oldu tel.i alali, sarj disinda cok guzel gercekten..ama sarjim 2-3 gune bitiyor ki oyle abarti da kullanmiyorum. hatta ilk basta bir sorun oldugunu dusunmustum ama normal sanirim? ne dersiniz?
Bende dün aldım galiba bu sorunu yedek pil ile çözeceğim

Senki ilk vazgeçemeyişim,ilk kıskançlığım,ilk ömrüme yazdığım,uzaklardan sevdalandığım kızdığım,affetmediğim affedemediğim.Olmayacak bir duaya amin demek gibi sevdiğim,hep geç kaldığım,bitiremediğim,unutamadığım.
ROMAZ çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-08, 14:20   #228 (permalink)
kalpazan
hARDWAREMANIAC

kalpazan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.06
Nereden: İzMiT
Resimler: 9

Alıntı:
ROMAZ tarafından iletildi. Mesajı göster
Bende dün aldım galiba bu sorunu yedek pil ile çözeceğim
sana tavsiyem kızağı fazla açıp kapatma.ilerleyen zamanlarda şerit(flex) ve kızak sorunu çıkartıyor.bu sorundan servise gelen e250 sayısı oldukça fazla.
bir de aldığın cihaz çin serisi mi yani e250D mi?

KARACA-TİSAŞ
kalpazan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-08, 16:32   #229 (permalink)
ROMAZ
Cool Member

ROMAZ Avatar

Katılım tarihi: 22.07.04
Nereden: İSTANBUL/ BOSTANCI
Resimler: 13

Alıntı:
kalpazan tarafından iletildi. Mesajı göster
sana tavsiyem kızağı fazla açıp kapatma.ilerleyen zamanlarda şerit(flex) ve kızak sorunu çıkartıyor.bu sorundan servise gelen e250 sayısı oldukça fazla.
bir de aldığın cihaz çin serisi mi yani e250D mi?
Hımm anladım saol kalpazan bilgiler için.Arka pilin altında mı yazıyor senin dediklerin?
ROMAZ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-10-08, 15:21   #230 (permalink)
dilekkaya
New Member

Katılım tarihi: 24.10.08
Nereden: antalya

samsung e250'm var ve gelen mms'leri açmıo nası açabilirim internet ayarlarım var v einternete güzel girebilorum mms ayarlarıda var galiba ama neden açılmıo?
dilekkaya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-08, 01:12   #231 (permalink)
ercomert
New Member

Katılım tarihi: 17.11.07
Nereden: Antalya
Ynt: Cevap: Samsung E-250

Alıntı:
es0o0 tarafından iletildi. Mesajı göster
kolayı var yanında taşı ayarlardan arama engelle, tüm gidenleri seç. işini görür zannımca.
Değerli arkadaşım ilk espriyi tuttum "Kolayı var yanında taşı". Fakat devamında Ayarlardan "Arama engelle, Tüm gidenleri seç" bulamadım. Biraz açıklama yaparsan sevinirim. Selamlar..
ercomert çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
e250, samsung

Konu araçları

Samsung E-250 ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
samsung x820(500)+samsung d600(500)+datron 17 monitor(70ytl) cemeteria Satılık ürünler 0 29-10-06 02:26
samsung SGH X-150 condoret Samsung 0 02-09-06 20:27
Samsung Sata + Samsung IDE sorunu... semender Anakart 9 24-09-05 02:48
samsung? sul3yman Samsung 0 20-08-03 09:45

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:14.