Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında Samsung E-250 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "e200 ondan kat kat üstün e250 hiç tavsiye ediLmio 1-2 ay snra sürgüsünden gelen arızalar çoğalıo ve tel iptal..." şeklinde özetlenebilir....
gunes333 tarafından iletildi.
birkac gun oldu tel.i alali, sarj disinda cok guzel gercekten..ama sarjim 2-3 gune bitiyor ki oyle abarti da kullanmiyorum. hatta ilk basta bir sorun oldugunu dusunmustum ama normal sanirim? ne dersiniz?
Bende dün aldım galiba bu sorunu yedek pil ile çözeceğim
Senki ilk vazgeçemeyişim,ilk kıskançlığım,ilk ömrüme yazdığım,uzaklardan sevdalandığım kızdığım,affetmediğim affedemediğim.Olmayacak bir duaya amin demek gibi sevdiğim,hep geç kaldığım,bitiremediğim,unutamadığım.
Bende dün aldım galiba bu sorunu yedek pil ile çözeceğim
sana tavsiyem kızağı fazla açıp kapatma.ilerleyen zamanlarda şerit(flex) ve kızak sorunu çıkartıyor.bu sorundan servise gelen e250 sayısı oldukça fazla.
bir de aldığın cihaz çin serisi mi yani e250D mi?
sana tavsiyem kızağı fazla açıp kapatma.ilerleyen zamanlarda şerit(flex) ve kızak sorunu çıkartıyor.bu sorundan servise gelen e250 sayısı oldukça fazla.
bir de aldığın cihaz çin serisi mi yani e250D mi?
Hımm anladım saol kalpazan bilgiler için.Arka pilin altında mı yazıyor senin dediklerin?
samsung e250'm var ve gelen mms'leri açmıo nası açabilirim internet ayarlarım var v einternete güzel girebilorum mms ayarlarıda var galiba ama neden açılmıo?
kolayı var yanında taşı ayarlardan arama engelle, tüm gidenleri seç. işini görür zannımca.
Değerli arkadaşım ilk espriyi tuttum "Kolayı var yanında taşı". Fakat devamında Ayarlardan "Arama engelle, Tüm gidenleri seç" bulamadım. Biraz açıklama yaparsan sevinirim. Selamlar..