hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Samsung E-250

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında Samsung E-250 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bıldıgım kadarı ıle yok sadece bluetoth ıel oyun atabılıyorsun oda cok karısık sannırım...." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Samsung

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 27-05-07, 02:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
stevejones
Power Member
Bilgisayarım

stevejones Avatar

Katılım tarihi: 06.12.05
Nereden: kmpaşa
Arrow Re: Samsung E-250

bıldıgım kadarı ıle yok sadece bluetoth ıel oyun atabılıyorsun oda cok karısık sannırım.

Eski 27-05-07, 22:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
eren_1530
New Member

Katılım tarihi: 26.05.07
Nereden: ANK
Re: Samsung E-250

Gene sizin şarjınız iyi gidiyormuş benim şarjım 1 gün gidiyor acaba normal mi ama bütün gün MP3 dinliyorum Radyo dinliyorum.
eren_1530 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-05-07, 22:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
stevejones
Power Member
Bilgisayarım

stevejones Avatar

radyo fena sarj yıyo..

stevejones çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-05-07, 14:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
eren_1530
New Member

Katılım tarihi: 26.05.07
Nereden: ANK

arkadaşlar benim telefonun şarjı 1 gün gidiyor ama sabahtan akşama kadar
MP3 dinliyorum acaba normal mi???
eren_1530 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-05-07, 15:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
stevejones
Power Member
Bilgisayarım

stevejones Avatar

cok bıle gııyor...

Eski 28-05-07, 15:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
barbarian666
V.I.Member

barbarian666 Avatar

Katılım tarihi: 20.07.04
Nereden: mobil durumdayım:)
Resimler: 3

Alıntı:
eren_1530 tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar benim telefonun şarjı 1 gün gidiyor ama sabahtan akşama kadar
MP3 dinliyorum acaba normal mi???
bende e900 war bende sürekli müzik dinliorum 2-3 gün gidio şarjım....

mms ayarlarını soran bi arkadaş wardı konunun en başında:
mms ayarlarından sonra gprs ayarlarınıda alman lasım eğer almadıysan....
Eski 30-05-07, 22:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
tahsingümül
New Member

Katılım tarihi: 30.05.07
Nereden: denizli

slm arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum ama kafama takılan birseyler var bu telefona tema atılabiliyor mu ve kaç dakika vedeo cekimi var? yardımcı olursanız sevinirim..
tahsingümül çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-07, 11:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 3
Resimler: 22

tema atamıyorsun ama duvarkağıdını menü arkeplanı yapabiliyorsun bu arada hafıza telefon hafızası boşsa 10 dakika kaydediyor

valla turkcellden bilgi geliyor almak için al a basıyorum ama almıyor bi yerde restat atıyor

bur4k çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-07, 15:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
stevejones
Power Member
Bilgisayarım

stevejones Avatar

ıcınden 512lık kart cıkıyor ama cektıgın vıdeoyu ılk olarak kendı hafızasına atıyor bu yuzden aslında 2-3dklık vıdeo cekıyosun ama karta bunu kopyalayınca tonla vıdeo yerın var.
Eski 31-05-07, 16:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

+1 hafiza kartını max. 512 mb destekliyor
Eski 31-05-07, 18:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
mremre
Cool Member
Bilgisayarım

mremre Avatar

Katılım tarihi: 14.02.06
Nereden: istanbul

-1 ben su anda 1 gb lık hafıza kartı kullanıyorum
2gb lıgı da destekliyor sanırım
mremre çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-07, 23:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
stevejones
Power Member
Bilgisayarım

stevejones Avatar

bende 1 gb kullandım gayet ıyı yavaslama falanda yoktu.
Eski 03-06-07, 08:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
sunball
New Member

Katılım tarihi: 26.12.05
Nereden: Gaziantep

Ben de var aynı telefondan.Kamerası berbat,ama ucuz etin tiridi de olmaz.Neyse,
sorunum şu: Telefonda Mobil Track(Mobil izleyici) özelliği var.Ama bunu aktive edebilmek için güvenlik şifresi istiyor.Fabrika çıkışı 0000,telefoncular 00000000 diyor.Denedim, hiçbiri olmadı.Bu sorun, çevremde aynı telefonu kullanan birçok kişide de var.Ne yapılabilceğini bilen,yardımsever bir arkadaşımız var mı oralarda?
sunball çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-07, 15:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

nasıl 1gb kullanıyorsunuz ban taktım biçim dedi biçimle gibi bişi vardı tamam dedim hata dedi
Eski 03-06-07, 15:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

nasıl 1gb desteği sağlarım
Eski 04-06-07, 10:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
pretty_girk
New Member

Katılım tarihi: 04.06.07
Nereden: ankara

arkadaşlar bu telefon bende dün aldim ya içinde USB kablosu olmasi gerekiyor mu yani var mi bende yokta yoksa birkaç teelfonda olduğu gibi özel karti varda ona aktaripmi telefona takip aktariyoruz yardimm edin HELP ME!!::... bu sorunun cvbını bilen lütfen hippie.girl-@hotmail.com bu adrese msj atsin lütfennn
pretty_girk çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-07, 11:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
stevejones
Power Member
Bilgisayarım

stevejones Avatar

evet ıcınden usb kablosu cıkmıyor kutudan cıkan kart ıle pc ye kart okuyucu yardımıyla verı alısverısı yapabılırsın.
Eski 04-06-07, 15:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
mremre
Cool Member
Bilgisayarım

mremre Avatar

Katılım tarihi: 14.02.06

Alıntı:
burak_gsk tarafından iletildi. Mesajı göster
nasıl 1gb desteği sağlarım
ya kart bozuk ya da senin telefonda bir problem var
onceki kartim 512 idi kart okuyucu ile bilgisayara baglayip mp3 resim vs..atiyordum guvenli donanim kaldir a basmadan cikarttigim icin kart yandi 30 milyona 1 gb lik kart aldim taktim hicbir sorun cikarmadan calisiyor cok memnunum

Alıntı:
pretty_girk tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar bu telefon bende dün aldim ya içinde USB kablosu olmasi gerekiyor mu yani var mi bende yokta yoksa birkaç teelfonda olduğu gibi özel karti varda ona aktaripmi telefona takip aktariyoruz yardimm edin HELP ME!!::... bu sorunun cvbını bilen lütfen hippie.girl-@hotmail.com bu adrese msj atsin lütfennn
kart okuyucu edinirsen 1 tane telefonun hafiza kartini kart okuyucuya onu da bilgisayara baglayip veri transferi yapabilirsin
telefon icin ozel baglanti kablosu yok veya bilgisayarla bluetooth vasitasi ile veri alisverisi yapabilirsin ama tavsiye etmem telefonun hafizasi 10mb oldugu icin o kadar veri gonderebiliyorsun onlarida hafiza kartina aktariyorsun yani cok yavas oluyor
mremre çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-06-07, 17:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

ama telefoncuda denedik olmadı bi ara tekrar denerim 512 açıyor fakat 1 gb da açmıyoor yazılım problemi olabilirmi
Eski 09-06-07, 00:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #45 (permalink)
Muğlalı_Bozkurt
New Member

Katılım tarihi: 08.06.07
Nereden: Muğla

arkadaşlar hepinize merhaba ben forum da yeniyim.samsung e-250 cep telefonu kullanıyorum.usb kablosu aldım yanında cd falan hiç bir şey vermediler telefona takınca da olmuyor.çok acil cevaplarını bekliyorum
Muğlalı_Bozkurt çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-07, 10:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #46 (permalink)
gunes333
New Member

Katılım tarihi: 23.05.07

merhaba arkadaslar,
telefonu bil. a baglamak icin usb kablosu aldim ancak bu sekilde hafiza kartini goremiyorum, sadece telefonun kendisini goruyor ve 2 sarki atinca zaten hafizasi doluyor!!

usb ile karta direk veri atamiyor muyum? olmuyorsa ( ki ne kadar sacma) kart okuyucu ile atilabiliniyor mu? bir bilen var mi???????
gunes333 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-07, 12:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #47 (