hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Samsung E-250

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında Samsung E-250 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bende E-250 kullanıyorum bu telefonun sesi az çıkıyor mp3 leri nasıl hangi programla yükseltecez bilen var mı o kadar ugrastım ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Samsung

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 11-09-07, 19:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #101 (permalink)
kafgeto
New Member

Katılım tarihi: 11.09.07
Ynt: Samsung E-250

bende E-250 kullanıyorum bu telefonun sesi az çıkıyor mp3 leri nasıl hangi programla yükseltecez bilen var mı o kadar ugrastım olmadı bakalım burda bu sorunu mu cözebilecekmiyim yardım edin lütfn
kafgeto çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-09-07, 09:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #102 (permalink)
kafgeto
New Member

Katılım tarihi: 11.09.07

hey benimle ilgilenecek biri yok mu samsung E_250 de ses nasıl yükseltiyoruz....?????????
kafgeto çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-09-07, 10:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #103 (permalink)
burakgs1905
Rookie Member

Katılım tarihi: 29.08.07
Nereden: AfYoN

**SES SEVİYESİNİ ARTTIRMA**
KK: KULAKLIK KAZANCI
AK: AHIZESIZ KAZANCI
*#8999*8378# e basınca donanım testinden sonra ses ayarlarına girin veee
1. NORMAL
KK5-AK10
2.NORMAL2
KK13-AK14
3.KULAKLIK
KK13-AK15
4.HOPARLÖR SUP
KK9-AK13
5.HOPARLÖR SDN
KK4-AK13
6.HOPARLÖR ÇKŞ
KK13-AK13
7.HOPARLÖR YALNIZ
KK11-AK13
8.YAMAHA AMP SES
12
9.YAMAHA MEL
değişiklik yok
10. IIS NORMAL
KK12-AK12
11.IIS KULAKLIK
KK12-AK12
12.BLOUTOOTH
değişiklik yok
13.IIS NORMAL2
KK13-AK12
14.IIS HEADSET2
KK12-AK12

Not: Herhangi bir cızırtı olmaz. Samsung websitesi forumundan alıntıdır.
Ben şahsen denedim. Rakamları abartmaya kalkmayın ses bozulabilir. Bu ayarları saklayın belki lazım olur. Diğer yerlerde verilen ses yükseltme ayarlarında cızırtı oluşumu vardır. Bu yüzden orjinal ayarları bir kenara yazın...
Eski 13-09-07, 21:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #104 (permalink)
chileq
Power Member
Bilgisayarım

chileq Avatar

Katılım tarihi: 26.06.07
Nereden: ^_S_^
Resimler: 3

ya geçende bi dükkanda dek geldi
adam program yüklüyoruz sesi yükseliyo dedi.yaptırmadım...yaptırmalı mıydım die düşünüyodum saolsun@by burak bişiler yapmış da....nası yapcaz bunu yaa..daha açıklayıcı olabilir misin yorgunum kafam basmıyo şu an
ps:anladım tamam

her yeni başlayan macera heycan dolu chileq kokar...
!!!TEmpUS fUGit!!!

En son chileq tarafından düzenlendi: 13-09-07 saat 21:50. Sebep: becerebildi:D
chileq çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-09-07, 22:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #105 (permalink)
ceceli
Silver Member
Bilgisayarım

ceceli Avatar

Katılım tarihi: 03.05.06
Nereden: kilis
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9

dün +512 MMC 12 ay taksitle 335 aldım. nasıl derseniz eh işte güzel şık fakat nokia nın yerini tutmaz.neyse şimdilik memnunm. bir 6630 ve birde 6510 var kullandığım nokiadan aynı anda samsung kullanmak zor oluyor biraz. ama şuana kadar herşeyini çözmüş durumdayım. fakat yinede eksikliklerini düşündüğüm şeyler var bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim

--> rehber deki bir numaraya resim eklemek için, o numarayı telefon hafızasına kopyalamak gerekiyor fakat hem rehber hemde sımdeki numaralar aynı anda gözüküyor sım kartaki kişileri silmek zorunda kaldım çok karışık görünüyordu. bunun bi çözümü yokmu

--> alarm , arayan kişinin zil sesi ve zil sesi için bir MP3 sectiğimde telefon hafızasına kopyalaması gerektiğini söylüyor. bu yer kaplamasına sebep oluyor. MMC Karta yapamıyormuyuz bunu

--> bu telefon ses ve video olarak hangi biçimleri destekliyor ceviri programları var cevirip video atacağım. en iyi biçim video için hangisi

--> en salak şeyde bu video ve resim için kayıt yeri secemiyormuşuz galiba direk telefon hafızasına kayd ediyormuş. video cekimi sadece telefon hafızası kadarmı sınırlı yani direk MMC e kayıt edemezmıyız. çok az kayıt ediyor

--> ve ek olarakta jarz olurken ışık kapanmıyor. aldığım yer hepsinde böle olduğunu söledi. birde dosya yönetimi çok karışık nokia gibi değil cektiğim bir resmi bulana kadar ömrüm gidiyor. rehberde cok dağınık

bu konuda yardım ederseniz cok sevinirim kolay gelsin herkese
Eski 15-09-07, 01:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #106 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

@ceceli hayırlı olsun öncelikle
sanırım 1. sorunun çözümü yok.şarj olurken de ışık kapanıyor,D900iel aynı ayarları varsa şu şekilde:
ayarlar>aydınlatma ayarları>aydınlatma süresi>şarj etme sırasında diye bir seçenek var.onu kapalı yaparsan hallolur

dediğin gibi biraz karmaşık oluyor samsung'lar,belki nokia'ya alışık olduğumuz için öyle geliyordur.güzel telefonlar çıkarıyor ama ben yine de nokia diyorum
peculiar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-09-07, 16:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #107 (permalink)
ceceli
Silver Member
Bilgisayarım

ceceli Avatar

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
@ceceli hayırlı olsun öncelikle
sanırım 1. sorunun çözümü yok.şarj olurken de ışık kapanıyor,D900iel aynı ayarları varsa şu şekilde:
ayarlar>aydınlatma ayarları>aydınlatma süresi>şarj etme sırasında diye bir seçenek var.onu kapalı yaparsan hallolur

dediğin gibi biraz karmaşık oluyor samsung'lar,belki nokia'ya alışık olduğumuz için öyle geliyordur.güzel telefonlar çıkarıyor ama ben yine de nokia diyorum
böyle bir secenek bulamıyorum
ceceli çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-09-07, 17:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #108 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

deiğim gibi d900 ile aynı menü olduğunu varsayarak söyledim,E-250 de var mı bilemiyorum..
peculiar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-09-07, 13:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #109 (permalink)
ceceli
Silver Member
Bilgisayarım

ceceli Avatar

telefon hangi video biçimlerini destekliyor
ve birde video cekimi 512 hafıza kartı olmasına ragmen 50 saniye kayıt edip duruyor bunu nasıl çözebiliriz
Eski 18-09-07, 19:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #110 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Resimler: 22

Alıntı:
chileq tarafından iletildi. Mesajı göster
ya geçende bi dükkanda dek geldi
adam program yüklüyoruz sesi yükseliyo dedi.yaptırmadım...yaptırmalı mıydım die düşünüyodum saolsun@by burak bişiler yapmış da....nası yapcaz bunu yaa..daha açıklayıcı olabilir misin yorgunum kafam basmıyo şu an
ps:anladım tamam
bana göre bunlar biraz uydurma gibi geliyor telfoncu tanıdık var bi soracağım bu arada videoyu az kaydetme olayı telefonun hafızasına kaydettiği için az kaydediyor

bur4k çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-09-07, 22:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #111 (permalink)
Alexander
V.I.Member
Bilgisayarım

Alexander Avatar

Katılım tarihi: 22.11.05
Nereden: Trabzon

arkadaşlar bende bu telefonu araştırıyorum birkaç gündür ama kullananlardan yorum almak daha başka oluyor, bir sorun olacak;
mp3 sesleri zil sesi yapabiliyormuyuz, video gösteriyormu 3gp olanları, alarm sesi mp3 sesleri ile yapılıyormu, video çekimi varmı (bildiğim kadarıyla 10 dk sınırı varmış), şarj süresi ne kadar
Eski 21-09-07, 22:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #112 (permalink)
ceceli
Silver Member
Bilgisayarım

ceceli Avatar

ben aldım pişmanım diye bilirim
neden dersen
jarz çok az
rehber ve galeri çok dağınık
çözünrlük ölü
kayıt telefon ile sınırlı tabi bir mp3 zil sesi yapınca telefon hafızasına kopyalamak gerekiyor buda 10 mb hafızayı yarıya indiriyor ve cekim limiti düşüyor
3gp destekliyor diye biliyorum diğer formatları denedim açmadı
benim düşüncem bu hep derim nokiadan başkası haram
Eski 22-09-07, 01:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #113 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

escobar Avatar

Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13
Cevap: Ynt: Samsung E-250

Alıntı:
burak_gsk tarafından iletildi. Mesajı göster
bana göre bunlar biraz uydurma gibi geliyor telfoncu tanıdık var bi soracağım bu arada videoyu az kaydetme olayı telefonun hafızasına kaydettiği için az kaydediyor
uydurma değil. samsung telefonların teknik servis kodu varmış. telefonun ayarlarına girip herşeyini değiştirebiliyorsun, hoparlör mikrofon ekran parlaklığı max. ayarları falan. E250'ye yapılıyor.
Eski 23-09-07, 18:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #114 (permalink)
chileq
Power Member
Bilgisayarım

chileq Avatar

Katılım tarihi: 26.06.07
Nereden: ^_S_^
Resimler: 3

arkadaşlar benm bi arkadaşımında e 250si war hafıza kartına bir sürü resim atmş.benm sadece 43 resmim war ayrıca 20 müzik we 1 tane video(kısa)we artık ne bişey çekio ne de taşıyo bellek kartına.arasıra da bellek kartındaki dosyaları boş gösterio.nasıl iş anlamadım....
chileq çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-09-07, 18:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #115 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Resimler: 24
Cevap: Ynt: Samsung E-250

Alıntı:
chileq tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar benm bi arkadaşımında e 250si war hafıza kartına bir sürü resim atmş.benm sadece 43 resmim war ayrıca 20 müzik we 1 tane video(kısa)we artık ne bişey çekio ne de taşıyo bellek kartına.arasıra da bellek kartındaki dosyaları boş gösterio.nasıl iş anlamadım....
Hafıza kartının kaç mb olduğuna bağlı Arkadaşında 1 Gb vardır sende 512 mb vardır mesela
Eski 24-09-07, 04:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #116 (permalink)
triendy18
Rookie Member

Katılım tarihi: 25.05.07

bişey sorcam ben bu telefona hiç bir programı yükleyemedim mp3 hariç açılmıyor nedense hiçbiri, help me,pc'den yazı atıyoum onu bile açmıyor bir bilginiz varsa yardım şimdiden saolun
triendy18 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-09-07, 04:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #117 (permalink)
triendy18
Rookie Member

bu arada telefonu karalamayın süper telefon ama kullanmasını bilene
Eski 24-09-07, 06:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #118 (permalink)
triendy18
Rookie Member

Alıntı:
Alexander tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar bende bu telefonu araştırıyorum birkaç gündür ama kullananlardan yorum almak daha başka oluyor, bir sorun olacak;
mp3 sesleri zil sesi yapabiliyormuyuz, video gösteriyormu 3gp olanları, alarm sesi mp3 sesleri ile yapılıyormu, video çekimi varmı (bildiğim kadarıyla 10 dk sınırı varmış), şarj süresi ne kadar
mp3 leri zil sesi yapabiliyoruz ama tel hafızasına kopyalamak şartıyla,video çekimi var ama tel hafızası ne kadar varsa sonra kaydı kaydedip hafıza kartına taşıyoruz ve tel hafızası yine açılıyo sonra tekrar kaydet hafıza kartına taşı hafıza kartında hafıza bitene kadar video çek taşı bu kadar basit,şarjıda ii gidiyo ben 1 ay oldum alalı ve şarjı 2günü aşkın gidiyo ve sürekli mp3 ve radyo dinlememe rağmen bence harika bir telefon..yardımcı olmuşumdur umarım..
Eski 24-09-07, 07:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #119 (permalink)
triendy18
Rookie Member

Alıntı:
Alexander tarafından iletildi. Mesajı göster
çözünürlük gayet ii hele ışıkta çekince süper,arkadaş galeri ve rehber çok dağınık demiş haksızsın bence bu telefonu öğrenmeyi bilene çok kolay hiçte dağınık değil ben telefon konusunda çok hassasımdır beğenmesem hemen değiştirirdim ama hiç niyetim yok artık içini dışını öğrendim ve çok kullanışlı bir telefon ama dediğim gibi kullanmasını bilene...almayı düşünüyorsan tavsiye ederim ben hiçte pişman değilim kararını açıklarsan sevinirim..
Eski 25-09-07, 18:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #120 (permalink)