Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Samsung »

Samsung E-250

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında Samsung E-250 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: Farias tarafından iletildi. Merhaba arkadaslar. D900 ve E250 model telefonlarim var. D900 ile acabildigim video dosyalarini (mp4 vs) E250 ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-09-07, 02:42   #126 (permalink)
triendy18
Rookie Member

Katılım tarihi: 25.05.07
Ynt: Cevap: Samsung E-250

Alıntı:
Farias tarafından iletildi. Mesajı göster
Merhaba arkadaslar. D900 ve E250 model telefonlarim var. D900 ile acabildigim video dosyalarini (mp4 vs) E250 ile acamiyorum. Makinede mi bir sorun var yoksa genel olarak desteklemiyormu acaba. Tesekkurler.
valla e250ye sanırım genel olarak açılmıyo çünkü bende mp4 olan bir videoyu yolladım teledona ama açılmadı 3gb dosyalarınıda açmıyor bazılarını ama valla ben sadece kendi çektiğim videolar vardı bilgisayarda yalnızca onları açabiliyorum telde okadar sanırım genel..
triendy18 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-10-07, 08:11   #127 (permalink)
triendy18
Rookie Member

Ynt: Samsung E-250

evet şu video açma sorunu çözüldü bende bütün klipleri videoları açabilyorum artık,tabi önce videoları 3gp'ye dönüştürmemiz gerekiyo süper basit bir çevirici programım var ve istediğin video formatını 3gpye çeviriyo,ve istersen mesela bir video klibi mp3e bile çeviriyor sorunsuz..bütün videolar sorunsuz cep telinde çalıyor,klipler vs.youtubeden video indirebilme programı yanısıra çok iyi bir yer daha var bütün videolar mevcut ve pcye indirebiliyoruz istediğimiz videoyu,isteyen olursa verebilirim linki ve çeviri programını neyse şimdilik bu kadar..
triendy18 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-07, 22:50   #128 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 4
Resimler: 22

3gp ve mp4 konusunda önemli bir nokta var ismi uzun olduğu zaman görünmüyor telefonda ama kısa olunca görünüyor birde öyle deneyin

bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-07, 18:01   #129 (permalink)
chileq
Ziyaretçi

arkadaşlar bellek kartıma şarkı kopyalayamıyorum.yeterli yerim olmasına rağmen yapamıyorum bunu.daha önce hiç böyle yapmamştı.disk yazmaya karşı korumalı diyo.anlam veremedim sizce neden olabilir daha önce rahatlıkla kopyalayabiliyodum...yardım edersrniz sevinirim

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-07, 22:04   #130 (permalink)
eagle
Silver Member

eagle Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.04.05
Nereden: Samsun-İstanbul
Resimler: 7
Cevap: Ynt: Samsung E-250

Alıntı:
chileq tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar bellek kartıma şarkı kopyalayamıyorum.yeterli yerim olmasına rağmen yapamıyorum bunu.daha önce hiç böyle yapmamştı.disk yazmaya karşı korumalı diyo.anlam veremedim sizce neden olabilir daha önce rahatlıkla kopyalayabiliyodum...yardım edersrniz sevinirim
Kopyalamaya çalışdığın şeyle alakalı olabilir , başka bir şeyler deneyincede aynı hatayımı veriyor?
Eski 12-10-07, 22:45   #131 (permalink)
chileq
Ziyaretçi

Ynt: Cevap: Ynt: Samsung E-250

Alıntı:
eagle tarafından iletildi. Mesajı göster
Kopyalamaya çalışdığın şeyle alakalı olabilir , başka bir şeyler deneyincede aynı hatayımı veriyor?
evet sürekli aynı hatayı veriyo10 farklı şarkı denedim.hepsinde aynı hatayı verdi.hatta kartta olan bi şarkıyı da denedim aynı şeyi yine yaptı

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-07, 23:09   #132 (permalink)
narses
Rookie Member

Katılım tarihi: 29.04.07
Nereden: antep

bu tlefonda mesaj ayarları nasıl yapılıyooo

bi türlü düzeltemeimm

mesaj yazamıyommm

otomatikkk yaznmaya çalışıyoo sinir ediyooo

yardımmmm))

tşklerrr...
narses çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-07, 12:46   #133 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım

otomatik sözlükten cıkmak için * a basılı tutyorsun
hafıza kartını bir biçimlendir öyle dene içindeki bir dosyadan kaynaklı olabilir
bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-07, 22:31   #134 (permalink)
narses
Rookie Member

tşkler bi deneyeyimmmm
narses çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-07, 22:34   #135 (permalink)
narses
Rookie Member

yaww çok tşklerr olduu
çok cahilim çokkkk)))
narses çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-07, 02:08   #136 (permalink)
triendy18
Rookie Member

eee arkadaşlar sorunu olan yokmu yardım edelim..
triendy18 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-07, 13:38   #137 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
triendy18 tarafından iletildi. Mesajı göster
eee arkadaşlar sorunu olan yokmu yardım edelim..
al soruyorum:ben pardus kullanıyorum bluetoothum var nasıl e-250 ye jawa atacağım.wine emülatörü ile softick acııyor ama uploader acılmıyor.cevapla bakalım
bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-07, 14:28   #138 (permalink)
triendy18
Rookie Member

Alıntı:
burak_gsk tarafından iletildi. Mesajı göster
al soruyorum:ben pardus kullanıyorum bluetoothum var nasıl e-250 ye jawa atacağım.wine emülatörü ile softick acııyor ama uploader acılmıyor.cevapla bakalım
burak sen sorma senin çözemediğini ben hiç çözemem
triendy18 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-07, 21:38   #139 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım

yok canım estağfurullah %50 sini yaptım da %50 si kaldı onuda yapsam tam süper olacak
bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-10-07, 14:12   #140 (permalink)
triendy18
Rookie Member

merak etme sen onuda yaparsın şüphem yok
triendy18 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-10-07, 18:41   #141 (permalink)
cihan841
Cool Member

cihan841 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.05.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Ynt: Re: Samsung E-250

bu telefonu bugün aldım.ama aklıma takılan bişey var telefonda bluetoth özelliği var bilgisayara usb bluetoth alsam cep telefonundan internete girebilirmiyim adsl ile...
cihan841 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver