Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Samsung »

Samsung E-250

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında Samsung E-250 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: es0o0 tarafından iletildi. yafu arkadaşlar bu telefon şimdi 230 ytl almayanı döverlermi bilmem ama ben alıcam. kamerası kötü diyenler ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-11-07, 01:51   #151 (permalink)
chileq
Ziyaretçi

Ynt: Cevap: Ynt: Re: Samsung E-250

Alıntı:
es0o0 tarafından iletildi. Mesajı göster
yafu arkadaşlar bu telefon şimdi 230 ytl almayanı döverlermi bilmem ama ben alıcam. kamerası kötü diyenler var ben arkadaşımda gördüm o kadar da kötü değil gayet iyi gece bile
ben 216 civarına düştü diye duydum... gece modunu ayarlayamıyorum bi türlü sürekli karanlık cekiyo geceleri...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-11-07, 01:54   #152 (permalink)
chileq
Ziyaretçi

Ynt: Cevap: Ynt: Samsung E-250

Alıntı:
NavaronE tarafından iletildi. Mesajı göster
ben de e-250 kullanıcısıyım ve telefondan memnunum , daha önce kouşulduğu gibi , telefon bazen ortama göre çok iyi resim çekebiliyor ... Bu konuların , tartışmaların çözüm bulması çok güzel ...

Bir de şunu eklemek istiyorum ; telefonun kayan kapağı açıldıktan sonra sol tarafındaki tuşlara basıldıkça kapak boşlukta gibi hareket ediyor , yani tam sabit değil ancak sağ tarafı öyle değil .... Bunun çözümünü bulan arkadaşlar varsa , yardımlarınızı bekliyorum ...
Ancak bu sorun , bu tip telefonlarda normal diyorsanız yapacak birşey yok ..

Şimdiden çok teşekkür ederim ..

Ve sanırım bu güzide sitemizde daha fazla vakit geçirsem çok iyi olacak ..
bende hiç öle bişey olmadı yaaa..sen teli hunharca kullanmş olabilir misin acaba...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-11-07, 11:20   #153 (permalink)
es0o0
Rookie Member

es0o0 Avatar

Katılım tarihi: 24.11.07
Nereden: giresun
Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Re: Samsung E-250

Alıntı:
chileq tarafından iletildi. Mesajı göster
ben 216 civarına düştü diye duydum... gece modunu ayarlayamıyorum bi türlü sürekli karanlık cekiyo geceleri...
fener kullan
es0o0 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-11-07, 11:35   #154 (permalink)
es0o0
Rookie Member

es0o0 Avatar

Cevap: Samsung E-250

Alıntı:
xmawisx tarafından iletildi. Mesajı göster
yaa arkadaşlar ühüüü ağlicam yaa yeni samsung e-250 aldm pcden sarkı yükliyemiyorum:S:S kullanma kulavuzuna bakıorum aygıtlama yeni aygıt ara dio giriyorum ama :S:s yok olomuyo pc yi bulamıo pc nin bluethootu yokmus bide bende kablo yok off deliricem napiim ben
arkadaşım bir tane kart reader ( kart okuyucu) alıyorsun hafıza kartından yüklüyorsun bu kadar basit
es0o0 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-11-07, 11:38   #155 (permalink)
es0o0
Rookie Member

es0o0 Avatar

Cevap: Ynt: Samsung E-250

Alıntı:
triendy18 tarafından iletildi. Mesajı göster
evet şu video açma sorunu çözüldü bende bütün klipleri videoları açabilyorum artık,tabi önce videoları 3gp'ye dönüştürmemiz gerekiyo süper basit bir çevirici programım var ve istediğin video formatını 3gpye çeviriyo,ve istersen mesela bir video klibi mp3e bile çeviriyor sorunsuz..bütün videolar sorunsuz cep telinde çalıyor,klipler vs.youtubeden video indirebilme programı yanısıra çok iyi bir yer daha var bütün videolar mevcut ve pcye indirebiliyoruz istediğimiz videoyu,isteyen olursa verebilirim linki ve çeviri programını neyse şimdilik bu kadar..
versen diyorum artık
es0o0 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-11-07, 11:59   #156 (permalink)
es0o0
Rookie Member

es0o0 Avatar

ya arkdaşlar bu tele msn programı yüklenebiliyor mu? hiç dneyip çalıştıran var mı? oluyorsa onu da anlatsın zahmet olacak ama.
es0o0 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-11-07, 16:53   #157 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 4
Resimler: 22
Ynt: Cevap: Ynt: Samsung E-250

Alıntı:
versen diyorum artık
pardus kullansan ben gibi 2 dk da cevirici programı yüklüyorsun ama windowsda xilisoft muydu neydi adı onu tavsiye edebilirim

bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-11-07, 10:53   #158 (permalink)
es0o0
Rookie Member

es0o0 Avatar

Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Samsung E-250

Alıntı:
burak_gsk tarafından iletildi. Mesajı göster
pardus kullansan ben gibi 2 dk da cevirici programı yüklüyorsun ama windowsda xilisoft muydu neydi adı onu tavsiye edebilirim
teşekkürler
es0o0 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-11-07, 12:45   #159 (permalink)
es0o0
Rookie Member

es0o0 Avatar

arkadaşlar samsung e250 ye ceptemsn programını kurdum ve sorunsuz çalışıyor. yeni konu açtım orda detayları anlattım. soru ve görüşleriniz için es0o0_@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz artık 7/24 onlineyim
es0o0 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-11-07, 21:32   #160 (permalink)
magic_ocean
hARDWAREMANIAC

magic_ocean Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Nereden: İstaNbul'un HerYErinde
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1

Alıntı:
arkadaşlar samsung e250 ye ceptemsn programını kurdum ve sorunsuz çalışıyor. yeni konu açtım orda detayları anlattım. soru ve görüşleriniz için es0o0_@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz artık 7/24 onlineyim
java deilmi bu telefon
Eski 28-11-07, 09:54   #161 (permalink)
es0o0
Rookie Member

es0o0 Avatar

Alıntı:
magic_ocean tarafından iletildi. Mesajı göster
java deilmi bu telefon
evet java
es0o0 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-12-07, 01:50   #162 (permalink)
2fast2furious
New Member

2fast2furious Avatar

Katılım tarihi: 02.06.07
Nereden: istanbul
Ynt: Samsung E-250

Bi şey sorcam;
bu e250'in telefon rehberinde, simkart rehberi ile tel hafızadaki rehber aynı anda gözüküyo, onu sadece tel hafızadakiler gözükmesi için bi türlü ayar bulamadım; bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-12-07, 00:44   #163 (permalink)
yusuf02
New Member

Katılım tarihi: 07.12.07
Nereden: ADIYAMAN

selam arkadaslar ben dün e 250 aldım hafıza kartına pcden müzik yükledim kartı taktıktan sınra bellek kartını tıkladım bicimlendir dedi biçimlendirdim silindi tejrar yükledim aynı seyi dedi ve suan kartı cıkarıp takıyorum aynı seyi söylüyo kafayı yiycem artık yardımcı olursanız sevinirim midnight_840@hotmail.com
yusuf02 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-07, 22:43   #164 (permalink)
kaena
Rookie Member

kaena Avatar

Katılım tarihi: 11.12.07

valla bende de var e250 içinde en az 550 resim en az 65 tane de mp3 var güsel telefon ama yine de kusurları baya da fazla diyebilirim he bi de şarjı berbat.nokia'dan şaşmak mı bence bi daha o hataya düşmem.e250 almak isteyenlere ise bişi diyemem kendilerine kalmış.....
kaena çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-07, 22:53   #165 (permalink)
kaena
Rookie Member

kaena Avatar

Katılım tarihi: 11.12.07

valla samsung bu telefonu daha iyi yapabilirmiş ama olmamış.ekran çözünürlüğü vasat kamerası idare(!) eder sesi az (ki ben ses artırdım ama bozulmalar bayağı arttı) bekleme süresi iğrenç ben böle bişi beklemezdim valla ne biliim olsun ama naapalım bi daha ki sefere tabii ki nokia alacam başka yolu yok ama samsungun telefonlarını beğenmediğim gibi bi anlam çıkarmayın bence şekil olarak harika duruyolar java oyunları vs. yüklemek zahmetli ne diiim yine de olsun en azından kayan kapak bi havası var tabii
kaena çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-12-07, 11:40   #166 (permalink)
es0o0
Rookie Member

es0o0 Avatar

Alıntı:
2fast2furious tarafından iletildi. Mesajı göster
Bi şey sorcam;
bu e250'in telefon rehberinde, simkart rehberi ile tel hafızadaki rehber aynı anda gözüküyo, onu sadece tel hafızadakiler gözükmesi için bi türlü ayar bulamadım; bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
arkadaşım hangisinin kalmasını istiyorsan ötekini tek tek sileceksin başka yolu yok
es0o0 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver