Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Samsung »

Samsung E-250

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Samsung forumu altında Samsung E-250 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "slm arkadaşlar ilginiz için tşk.AB1 arkadaşa ayrıca tşk ederim yardımı için..bu konuyu yani son alıcı kısmı nerdedir konusunu samsun üreticisine ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 19-02-08, 12:23   #176 (permalink)
barbaryan44
New Member

Katılım tarihi: 05.01.08
Nereden: malatya
Wink Ynt: Samsung E-250

slm arkadaşlar ilginiz için tşk.AB1 arkadaşa ayrıca tşk ederim yardımı için..bu konuyu yani son alıcı kısmı nerdedir konusunu samsun üreticisine kadar mail.le ulaşmayı denedim sanırım telpa diye bi firma okumuş bana bilgi verdi o'da ab1 arkadaşın gösterdiği yolu tarif etmişti..ama ben daha uzun bi yoldan oraya girmeyi bşardım fakat tlf u tamire verdiğim için şu an tarif edemeyecem..eğer isteyen olursa tamirden sonra yazarım artık.bu arada sanırım ses kodlarını tlf kabul etmiyormuş eğer yeni kodlar varsa paylaşalım lütfen çünki henüz ben test etmedim.herkese tekrar başarılar ve tşk.ler
barbaryan44 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-02-08, 22:42   #177 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 4
Resimler: 22
Ynt: Samsung E-250

Alıntı:
orhan8 tarafından iletildi. Mesajı göster
ya arkadaslar benımde bı sorunum var benım E250 ses sıfresını kabul etmıyor lutfen yardım edın sesı cok az mp3lerin yardımlarınızız beklıyorum
*#0206*8378# ydi yeni versiyon e-250lerde kod değişti.eski versiyon kodu: *#8999*8378# üst mesajımdaki kodları denmeyim e2p resetlerden bir telefonun IMEI nosunu siliyorsildim şimdi teli bekliyorum

bur4k çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-02-08, 19:44   #178 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım

telefon geldi ben bu konuyu bırakacağım bu gidişle çünkü nokia n99 yada n95 8gb geliyor.ama yine 1-2 bişeyler yazar elimden geldiğince yardımcı olurum
bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-03-08, 22:58   #179 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım
e-250 uzun dosya görmeme sorunun çözümü

evet arkadaşlar ismi 40 karakaterden fazla olan dosyaları e-250 görmediği için bir program arayışına girdim ve buldum.açıklama ise şöyle:
"Long Filename Finder, belirttiğiniz karakter sayısının üstündeki uzunluktaki dosyaları kolayca bulabilen ve ismini değiştirebilen bir programdır. Eğer dosyalarınızın boyutunun uzun olduğundan şikayet ediyorsanız, bu program tam size göre! Long Filename Finder, dizini ve karakter sayısını belirtip "GO!" butonuna basmanız ile beraber arama işlemini gerçekleştirir ve size sonucu detaylı bir şekilde bildirir. Dosya isimlerini, uzantılarını, karakter sayılarını ve hangi dizinde olduklarını gösterir ve F2 tuşunu kullanarak seçtiğiniz dosyanın ismini değiştirebilmenizi sağlar. Long Filename Finder, küçük boyutlu ve tamamen ücretsizdir. Program : Kullanım süresi kısıtlamalıdır. Kısıtlamayı kaldırmak için programın tam sürümünü satın almanız gerekiyor "

tıkla ve yükle sadece 200kb
bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-03-08, 15:15   #180 (permalink)
kaena
Rookie Member

kaena Avatar

Katılım tarihi: 11.12.07
Nereden: giresun
Cevap: Ynt: Samsung E-250

Alıntı:
chileq tarafından iletildi. Mesajı göster
ya dün gece resmen hatim ettim her tarafını kurcaladım telin SON ALICI die bişi görmedim ben...yalnız ayarlarda tuş yönetimi die bişi var ne işe yaradığını bilen var mı???
o telif hakkı olan içerikler için kullanılan bi bölüm.
kaena çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-03-08, 15:22   #181 (permalink)
kaena
Rookie Member

kaena Avatar

Cevap: Ynt: Samsung E-250

Alıntı:
arkadaşlar bellek kartıma şarkı kopyalayamıyorum.yeterli yerim olmasına rağmen yapamıyorum bunu.daha önce hiç böyle yapmamştı.disk yazmaya karşı korumalı diyo.anlam veremedim sizce neden olabilir daha önce rahatlıkla kopyalayabiliyodum...yardım edersrniz sevinirim
kartın adaptörünün üzerindeki kilitin devre dışı olduğunu kontrol et.
kaena çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-03-08, 15:34   #182 (permalink)
kaena
Rookie Member

kaena Avatar

Cevap: Ynt: Re: Samsung E-250

Alıntı:
hami10 tarafından iletildi. Mesajı göster
güzel bir telefon 80 gr çok hafif ve şık.

teknik özellikler

GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2006, October
Status Available
Size Dimensions 99 x 50 x 13.9 mm
Weight 80 g
Display Type TFT, 65K colors
Size 128 x 160 pixels, 2.0 inches
Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
CustomizATIon Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 entries, Photocall
Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
Card slot microSD (TransFlash), buy memory
- 10 MB shared memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Yes
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes
Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email
Browser WAP 2.0/xHTML
Games Yes + Downloadable, special offer
Colors Silver
Camera VGA, 640x480 pixels, video(QCIF)
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/AAC+ player
- T9
- Organizer
- Built-in handsfree
- Voice memo
Battery Standard battery, Li-Ion 800 mAh
Stand-by Up to 250 h
Talk time Up to 4 h
Stereo fm radyo

yalnız 10 mb hafızası hiç bir şeye yetmiycektir ayrıca VGA kamera yakışmamış telefona resim çekmiyceksen çok fazla al ama bence geleceğe yönelik bi tle değil bu..

fiyatı şuan 300 ytl civarı geçen yıl bu zamanlar 500 dü..

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Telefon | SAMSUNG E250 ( 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYE )

şurdaki yorumlara da bakabilirsin..
bence de yakışmamış ama bu telefonun ekranının çözünürlüğüne göre VGA olması gerekiyo bence çünkü telefon 640x480 pikselden yükarı olan resimleri çok kötü gösteriyor.
kaena çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-04-08, 12:29   #183 (permalink)
emiron
New Member

Katılım tarihi: 24.01.08
Nereden: İSTANBUL

ewet bncede bu telefonun özlliği çok ama görüntü yüksekliği zayıf şarj olayını demeye gerek yok tek kelimeyle berbat bu konuda nokia telefonlarının üstüne yok . alacak olanlara tavsiye edebileceğim tek yanı zarifliği - hafifliği kot pantolan da ceb tel. rahatsız etmiyor we en önemlisi gizli ses kaydı özelliği bu benim işime çok yaradı doğrusu ...........
emiron çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-04-08, 18:02   #184 (permalink)
hKm41
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.04.08
Nereden: KOcaeli

Alıntı:
burakgs1905 tarafından iletildi. Mesajı göster
**SES SEVİYESİNİ ARTTIRMA**
KK: KULAKLIK KAZANCI
AK: AHIZESIZ KAZANCI
*#8999*8378# e basınca donanım testinden sonra ses ayarlarına girin veee
1. NORMAL
KK5-AK10
2.NORMAL2
KK13-AK14
3.KULAKLIK
KK13-AK15
4.HOPARLÖR SUP
KK9-AK13
5.HOPARLÖR SDN
KK4-AK13
6.HOPARLÖR ÇKŞ
KK13-AK13
7.HOPARLÖR YALNIZ
KK11-AK13
8.YAMAHA AMP SES
12
9.YAMAHA MEL
değişiklik yok
10. IIS NORMAL
KK12-AK12
11.IIS KULAKLIK
KK12-AK12
12.BLOUTOOTH
değişiklik yok
13.IIS NORMAL2
KK13-AK12
14.IIS HEADSET2
KK12-AK12

Not: Herhangi bir cızırtı olmaz. Samsung websitesi forumundan alıntıdır.
Ben şahsen denedim. Rakamları abartmaya kalkmayın ses bozulabilir. Bu ayarları saklayın belki lazım olur. Diğer yerlerde verilen ses yükseltme ayarlarında cızırtı oluşumu vardır. Bu yüzden orjinal ayarları bir kenara yazın...
Arkadaşın yazdığı kod girmiyorsa bunu yazın:
*#0206*8378#
hKm41 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-05-08, 23:07   #185 (permalink)
ercomert
New Member

Katılım tarihi: 17.11.07
Nereden: Antalya
Cevap: Samsung E-250

Arkadaşlar benim sorum şu:
Telefonum açıkken ve ben yokken başkalarının benim telefonumdan(Samsumg E 250) arama yapamamaları için telefonu nasıl kilitlerim. Selamlar..
ercomert çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-05-08, 01:24   #186 (permalink)
yıldızgezegen
New Member

yıldızgezegen Avatar

Katılım tarihi: 28.11.06
Nereden: izmir

harika bir telefon,tavsiye ederim
yıldızgezegen çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-05-08, 01:53   #187 (permalink)
cht06
New Member

cht06 Avatar

Katılım tarihi: 23.08.07
Nereden: Ankara

fiyat açısından dört dörtlük bir telefon şimdide j700 diye bir telefon çıkardı samsung e250 nin biraz modifiyeli hali
cht06 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-08, 00:40   #188 (permalink)
chileq
Ziyaretçi

arkadaşlar benim telefon kendini kitlemeye başladı,aynı sorun sizlerde de var mı???konuşurken donuyo birden kapatmaya çalışıyorum kapanmıyo,ses gelmiyo,ya da müzik dinlerken kitleniyo bi anda

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-08, 02:01   #189 (permalink)
kalpazan
hARDWAREMANIAC

kalpazan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.06
Nereden: İzMiT
Blog Mesajları: 2
Resimler: 9

Alıntı:
arkadaşlar benim telefon kendini kitlemeye başladı,aynı sorun sizlerde de var mı???konuşurken donuyo birden kapatmaya çalışıyorum kapanmıyo,ses gelmiyo,ya da müzik dinlerken kitleniyo bi anda
formatla istersen
format kodu *2767*3855# olması lazım

KARACA-TİSAŞ
kalpazan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-05-08, 09:38   #190 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım

sıktı bu telefon kapak aşağıdayken soldaki menü tuşu basmıyor.off ekran filmi kopacak bu gidişle.aslında babama veripde kurtulabilirim@kalpazan format kodu oydu.ama telefondaki müzik video falan siliyor onun için bellek kartına kopyalayın.telefondaki (rehberdeki)kayıtları sim karta kopyalayın
@hkm41 ben o kodu yazmıştım bir yere bu konuda ama arada kaldı galiba
bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver